Cok küçükler dedi zaten büyük olsa igneyle gececek bisey degil derdi diye umuyorum bende bi bilsem nasıl çıktığı ben o kadar tuplere odaklanmisim ki ağrı sızı cektigimde direk tüplerden geliyo diyodum ama kistten dolayiymis herşey başa sardi bakalm nolacakEvett bende ona sasirdim yani hicmi goren olmamis bunca zamandir, acaba igne ve ilaclardan sonra tetikledi ve buyudumuu yeni gorunur hale geldi? Bilemiyorumkii cikolata kisti nasil cikiyorbenimde dermoid kistim vardi 6 cmlik gecen sene, ilk cocuk olmuyo diye gittigimde direk doktorum gordu ve ameliyat olmam gerekiyordu bu kistler kendi kendine gitmeyen turlerden cunkuu ama cikolata kisti gidiyordu sanirsamm eger cok buyuk degilse
İnsallah kuzum ya geçer bi an once de gelip gitmekten bıktım yeni bisey cikacak diye korkuyorm artk cikolata kistini biliyorum her kadinda olan biseymis bu yuzden kısırlık oluyormus dermoid kistini ilk defa duydum
Aynenn bende oyle hatirliyorum eger cok buyuk degilse kendi kendine veya ilaclarla yok edebiliyorlar cikolata kistini, Allahtan dermoid kistini gormusler ozaman yaa ameliyattayken yoksa o buyuyunce tekrar ameliyat olman gerekirdi
Evet kucukse ozaman onlarda obur adetinle yok olurlar insaAllah canini skma senCok küçükler dedi zaten büyük olsa igneyle gececek bisey degil derdi diye umuyorum bende bi bilsem nasıl çıktığı ben o kadar tuplere odaklanmisim ki ağrı sızı cektigimde direk tüplerden geliyo diyodum ama kistten dolayiymis herşey başa sardi bakalm nolacak
Aynenn bende oyle hatirliyorum eger cok buyuk degilse kendi kendine veya ilaclarla yok edebiliyorlar cikolata kistini, Allahtan dermoid kistini gormusler ozaman yaa ameliyattayken yoksa o buyuyunce tekrar ameliyat olman gerekirdibiz anne karnindayken olusan biseymis o kistt 20-30 yaslar arasindada iyice buyume yapiyomuss benimkinden saç ve kıkırdak çıkmıstı sendee ne cikmisti sordunmuu?
İnşallah canım sen ne alemdesin nasıl gidiyoEvet kucukse ozaman onlarda obur adetinle yok olurlar insaAllah canini skma sen
Aa yine iyi hatirliyosun vallaAa hayir hic hatirlamiyorum ameliyattan sonra anlatmıştı muhtemelen daha narkoz etkisindeydimkendini deri sanan bir kist gibi bişey olduğunu ve bellir bir büyüklüğe geldiğinde mutlaka alinmasi gerektigini falan hatırlıyorum net ameliyatlik bir kist yani aldiklarini duyduğumda bu nedenle cok sevinmistim valla dogru
Vallahi ya kendilerine bir misyon edinmisler gereksiz kendilerini olmadiklarik bir vucut parçası saniyorlar defolun bizdenAa yine iyi hatirliyosun vallaiyi bari kurtulmussun kotu hersy gitsin bizden zaten ne isleri var hem hayatimizi mahvetmelerinden baska
Haha evett ben ozellikle sonra bidaha sormustum kontrole gidinceAa hayir hic hatirlamiyorum ameliyattan sonra anlatmıştı muhtemelen daha narkoz etkisindeydimkendini deri sanan bir kist gibi bişey olduğunu ve bellir bir büyüklüğe geldiğinde mutlaka alinmasi gerektigini falan hatırlıyorum net ameliyatlik bir kist yani aldiklarini duyduğumda bu nedenle cok sevinmistim valla dogru
Eveet internette okumustum tümör olduğunu ay allah korusun yaHaha evett ben ozellikle sonra bidaha sormustum kontrole gidincebir tür tumor aslinda buda, neyseki %99 iyi huylu cikiyormus bunlarin Patalojiden temiz ciktiydi benimkidee
Iyiyim kuzum bendee, biraz yorgun hissediyorum bu aralar sadece. Gece 3lerde yatan ben artik 11de uyuyup kaliyorumİnşallah canım sen ne alemdesin nasıl gidiyo
Yaa kiyamamm aglamaaEveet internette okumustum tümör olduğunu ay allah korusun yabütün kötülüklerddn bizi off suan cok fena regli duygusallığı yüklendi gereksiz aglayasim geliyor ben hamileligi dusunemiuorm
Amin amin arkadasim valla şu son 6 ay da bu da neymis dedigim cok sey öğrendim ama mükâfatını alacağım biliyorumYaa kiyamamm aglamaaAllahim baska hastalik dert vermesin insaAllah bizleree, neler neler ogreniyoruz duymadigimiz seyler basimiza geliyor ama Allahim dermaninida veriyor cok sukur
Iyiyim kuzum bendee, biraz yorgun hissediyorum bu aralar sadece. Gece 3lerde yatan ben artik 11de uyuyup kaliyorum
Yarin doktor randevum var bakalimm
Eveet internette okumustum tümör olduğunu ay allah korusun yabütün kötülüklerddn bizi off suan cok fena regli duygusallığı yüklendi gereksiz aglayasim geliyor ben hamileligi dusunemiuorm
InsaAllaah canim benim, bende inaniyorumm sonu cok guzel olucakAmin amin arkadasim valla şu son 6 ay da bu da neymis dedigim cok sey öğrendim ama mükâfatını alacağım biliyorumyani hepimiz alacağız inanıyorum
Aynenn oyle valla iyi oldu bi yandan, bi yandanda esimi daha az goruyorum o iyi olmadiİyi olmus senin için duzene girmene sevindim valla hic degilse sabah kahvaltini duzgunce yaparsın sonra yuruyuse cikarsin keseyi mi gorucez yarin
Olsun eşin gelince uyandirsin seni sonra yine uyursun bi de ilaç kullaniyorsan oda uyku yapabilirAynenn oyle valla iyi oldu bi yandan, bi yandanda esimi daha az goruyorum o iyi olmadibazen gec geliyor isten gece oturuyorduk o yuzden 3/4e kadar neyse saglik olsundaa
Evet insallahh canim keseyi gorucez Allahim nasip ederse
Oda kiyamiyorr uyandirmiyor, sahuru bile tek basina yapiyor maleseffOlsun eşin gelince uyandirsin seni sonra yine uyursun bi de ilaç kullaniyorsan oda uyku yapabilir
Ayy insallah görürsün en zoru atlattin ya rabbim keseyi de kalp atışını da duymani nasip etsin
O kadarda olsun artk hamilesin nasil kiysin sana amoooooOda kiyamiyorr uyandirmiyor, sahuru bile tek basina yapiyor maleseff
Aminn insaAllaah kuzumm, hepimize gostersin insaAllah Allahim o gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?