- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.887
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.481
Ben ismini tanıyorum onunYok değil sanırım çok alakasız biri. Gözardı ettim şikayet ettim 2 gün ceza aldı. Nerden buldu beni bilmiyorum ama yeni üye ben eskilerden olunca oda tanıyor muhtemelen eskilerden beni yeni üyelik alınca ben tanıyamadım.
Heralde onları konuşacağızCİnsiyet muhabbeti yaptık duyar yedim, bebek esyasına duyar yedim, espri yaptım duyar yedim ne diyeyeim
Hatta alakasız birileri gelip ondanda duyar yedim.
Bizimki teklif ettiYaaaa onu sorucam, özelde doktor video atabilşyomu, atılıyosa isticemhabire biz çekiyoruz
Bende çalışıyorum belli olmuyor di miMerhaba kızlar ya ben çalışıyorum eve gelince de hiç halim kalmıyor hamilelikten heralde erkenden uyuyorum. Siz yazışın kimseye bakmayın gün içinde sizi okuyorum keyifli oluyor
Merhaba kızlar ya ben çalışıyorum eve gelince de hiç halim kalmıyor hamilelikten heralde erkenden uyuyorum. Siz yazışın kimseye bakmayın gün içinde sizi okuyorum keyifli oluyor
Soslayipmi yaptin herseyin sadesini yiyorum bende salcali falanda iyi gelmiyo simdidr Makarna haşladım yogurtla karistirdim yedim 9 ay bunu yiyecem anlaşılanNe yedin
Ben dün fırında tavuk patates yaptım ama canıma okudu
Bugun kahvaltı, kuru meyve, çorba, meyve şeklinde kapatıcam günü
Ben dışarıdan yersem Allah ne verdiyse hiiccc sorun yok ama evde asla pismeyecek. Sürekli hazir yiyoruz mecbur.Ne yedin
Ben dün fırında tavuk patates yaptım ama canıma okudu
Bugun kahvaltı, kuru meyve, çorba, meyve şeklinde kapatıcam günü
Az salça baharatSoslayipmi yaptin herseyin sadesini yiyorum bende salcali falanda iyi gelmiyo simdidr Makarna haşladım yogurtla karistirdim yedim 9 ay bunu yiyecem anlaşılan
Amann canim ne gerek var yahuKızlar benim doktorum özel bi gebelik uygulaması indirmemi istedi(HelloMom ismi). Telefonumla kendi ultrason cihazı arasında bağlantı kurdu. Bir sürü şifre girdi falanMuayene boyunca video kaydediyor, foto çekiyor vs. İşimiz bitince bunları o uygulamaya(benim telefonuma) gönderiyor. Bildiğiniz haftalık albümler oluşuyor kendi kendine. Ben illa bende olmayanı istiyorum, keşke fotoğraf gibi verse diyorum Sizinkiler hep çıktı mı veriyor?
Maşallah canım yoğun görünüyorsun kolay gelsinBende çalışıyorum belli olmuyor di mi
İnanır mısın yemeksepeti reklamını görünce benim midem bulanıyo. Neden bilmiyorumBen dışarıdan yersem Allah ne verdiyse hiiccc sorun yok ama evde asla pismeyecek. Sürekli hazir yiyoruz mecbur.
Kız masallah hem evde çocuklarBende çalışıyorum belli olmuyor di mi
Benim koca boyle degilBen dışarıdan yersem Allah ne verdiyse hiiccc sorun yok ama evde asla pismeyecek. Sürekli hazir yiyoruz mecbur.
Ben geçen aksam prilam içmemek gibi bir haata yaptım normale dönmem ertesi gün aksamı buldu. Bir daha töbe 20. Haftaya kadar içerimMide bulantısı halen devam edenler dernegıeskisi kadar degil evet
Yediğin hicbir şey keyif vermiyor
15.hafta
Çok saçma insan anlayışlı duyarlı olmalı.Ben geçen ikili için randevu almaya devlete gittiğimde ekranı cevirdi bak bu senin bebeğin her sey yolunda dedi kapattı , sağol ya dedim içimden. Neden bilmiyorum ama bu sekilde hareketler bana saygısızca geliyor çünkü cidden dalga geçer gibiydi. 10 sn bile sürmedi.
Çocuklar okulda oluyor bide araştırma olunca 7 24 mesai evdeyim bende şuan çalışma odasında. Bide yardımcı birini ayarladım yine değmeyin keyfimeKız masallah hem evde çocuklar
Hem iş
Hem bura
Ben evden çalışıyorum. O yüzden tel 24 saat elimde olabilir
Merveciğimmm söylemeden edemicem kızz senin yorumlarına cok gülüyorm vallaa nekadar içten samimi yazysn sanki karşımda konuşuyomuşsun gibi okuyrmAnam yogurtlu yemekten icim dışıma çıktı iyide geliyo namussuzbu bebe şimdiden bana yemek sectiriyor ek gidada agzima edecek gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?