Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ah ah bizim de öyle hatta kanadı hep diş eti doktoruna yazdım günde 4 deda tetagil ver dedi. Ben bir de osanit kullanıyorum o bir tek trendyolda var. Ama calpol de veriyorum tabi anca o rahatlatıyo biraz.
Kaniyormu off coo kotu geciriyo yavrum desene bizimi bi huzursuz keyfi yok trendyoldan bakayim bi ilaca gecmis olsun canım

Ayip etmişler sonucta akraba komşu bile geliyor hatir icin ama akrabalardan hayir yok artik
Aynen aynen birde herşeyide gittin kına düğün fln takımızı taktık, geri gelmediler, çünkü neden onlarkn tek oğlu var, evlendirdiler onu aldılar takılark, bdiaha kimseye gelmek yok, diğer kuzenlerime geldiler takıda takmadılar aman aman akrabamı uzak olsun , cidden komşum bile daha hayırlıydı

Ekrandan göründüğü gibi değilmiş yilann

Allah’ın izniyle hayırlı sonuçlar alalım hepimiz Bende heyecanlandım şimdi biran önce yaptırsamda sonuç çıksa

Bence ilk 2 ay zor olur biraz. Düzen oturması birde azıcık bi kıskançlık vs ama sonrası şahane olacak
Benim tam 4 yaş olacak sana özeniyorum Mikan seninde çocukların arası azdı dmi bide

Kız işi değil be erkek reyonundan aldım hatta tulumlarla takımı. Sadece sweat pembiş onu da yeter ki erkek çıksın hediye ederim Fiyatlar çok uygundu giydiririm her türlü ben onları
Çok güzeller bence. Aslında ceket hariç hepsi erkeğe uygun bence inşallah erkek olur da seve seve giydirirsin

Selam hanimlar ..
Haftada en az 2.3 kez birden basima tepeden bir agri vuruyor sonra gozlerimde isiklar çakmaya basliyor migdem bulanmaya basliyor boyle bisi basina gelen varmi tansiyonmu acaba kac kez doktora gittim ama hep unutuyorum sormayi hamilelik oncesi boyle bi skntim yoktu

Migrene benzettim gözlerimden ışıklar çakıyor falan kısmını ama tansiyon da olabilir . Malesef benim de müthiş baş ağrım var ama hamilelikte artan kan basıncı ile normal yazıyor yine de bi sonraki randevu da ben de sorayım tansiyon riskli Allah korusun

2li tarama testi yaptıranlar özelde mi yaptırdınız devlette mi? Devlette yapılırsa sonuç nekadar zamanda çıkıyor daha mı geç yani? Birde özelde yaptıranlar ücret bilgisi paylaşabilir mi lütfen
15 gunce cikar dediler devlette 4 gunde cikti oda araya hafta sonu girdigi halde :) cuma yaptirdim salı ckti

Migrenim normaldede var aslnda ama senede bir yada iki kere vuruyor ama tam vuruyor hamilelikte cok sıklasti migrende olabrl tansiyonda bende arada kaldim en iyisi doktora sormak hayrolsun insAllah

Peki sonucu nasıl alacağız?
Benim sonuc gostermye gittigim dr bile sasirdi cok erken ckms diye ama yalandan 10-15 gun diyorlar erken cikiyor ya

Kan alinirken size barkod veriyorlar internetten sonuc alma yaziyor ustunde zaten o barkodla takip edebiliyorsunuz ben e nabizdan takip ettim serbest hcg paapp flan ordan cikti gordum birgun sonrada barkodla internetten esas sonuclarm cikti onlari aldm :)

Kızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğimin Haftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ?

Hayır kan degil canım
İkili test sonucu. Nasıl alacağız? E nabızda cıkmıyormus

Moralini bozma canim. Kendi doktorun söylemiş zaten . İçini rahatlatmak için demez emin ol

İçini ferah tut bencede bebek küçük diye belki gözükmemiştir sanmıyorum doktor seni rahstlatmak için öyle desin önemli birşey sonuçda

kızlar merhaba bugün Diyarbakır üni.gittim gitmez olaydım tam rezillik.mikrop içinde yattım sedyeye doktor dediki iki kese var.tek plesanta var bebekleri iyi göremiyorum cihazlarımız yetersiz.siz perinatolojiye gidin dedi ikili tarama niyetine..yarın perinatolojiye gideceğim tek plesanta olması sıkıntı mı hiç bilmiyorum riskliymiş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…