How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaşlar arayıp dosya numaramı istedim verdiler kendi sitelerine düşmüş raporum .. henüz doktora sormadım ama galiba güzel çıkmış 🤲🏻🧿
Bugün sabah kötü uyandım içime sanki bebeğime bi şey olmuş gibi bir his bi boşluk çökmüştü nasil desem farkli bir his.. bu haber iyi geldi bana 🤲🏻🥰
Hayirli olsun canım. Güzel çıkmış sonucun.

Hoşbuldum canımmm🥳 ah şu dişler bi bitse 🥺 cinsiyetler konuşulmuş hiç okuyamadım ama kız işaretlemişsin kız mıı😍

Söylemedin mü gittiğinde gebelik için tahlilleri istediğini? Zaten tahlilleri de ne için isteidğini sorarlar çok ilginç bir daha uğra bakalım

Çok teşekkür ederim canımm 🤗 bir buçuk yaşında bir bebekle bu kadar takip edebiliyorum inanki 🤭
Canim benim kizimda 18 aylık arkadaki butun disler yarılmış durumda geceleri deliksiz uyurdu son 2 haftadir 2..3 defa uyaniyor herhangi bi ilac kullaniyormusun ben calpol veriyorum sadece

Kızlar lcw de indirim var bebek giysileri hem uygun hem çok tatlı şeyler var cinsiyeti belli olanlar bir baksınlar.
Ben bunlari aldim lcwaikikiden gecenlerde sitesinden. 0-3 ay ama cok kucuk gibi . Temmuz ayinda bebekler ne giyecek bilemedigimden alisverise baslayamadim bunlar haric.

Eklentiler

• Screenshot_20220106-141919__01.jpg
    Screenshot_20220106-141919__01.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20220106-141925__01.jpg
    Screenshot_20220106-141925__01.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 66
2li tarama testi yaptıranlar özelde mi yaptırdınız devlette mi? Devlette yapılırsa sonuç nekadar zamanda çıkıyor daha mı geç yani? Birde özelde yaptıranlar ücret bilgisi paylaşabilir mi lütfen 🥰

2li tarama testi yaptıranlar özelde mi yaptırdınız devlette mi? Devlette yapılırsa sonuç nekadar zamanda çıkıyor daha mı geç yani? Birde özelde yaptıranlar ücret bilgisi paylaşabilir mi lütfen 🥰
Ben özelde yaptırdım ama sigortam olduğu için fiyatını bilmiyorum.🙈 Sonuçta hala cikmadi 15 gün oldu.

Devlette yaptırdım. 3 günde çıktı canım ankara etlik zubeyde hanım hastanesi

Bende bunları aldım tulumlar unisex geçiyor kırmızı takımın cebinde yengeç olduğundan erkek geçiyor ama bence kıza da uygun pembe sweatshirt tam kız için ama çok ucuzdu aldım benimki erkek çıkarsa buradan kızı olacak bir arkadaşa hediye ederim bende☺️

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-06-14-41-25-527_com.lcwaikiki.android.jpg
    Screenshot_2022-01-06-14-41-25-527_com.lcwaikiki.android.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2022-01-06-14-41-11-350_com.lcwaikiki.android.jpg
    Screenshot_2022-01-06-14-41-11-350_com.lcwaikiki.android.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2022-01-06-14-40-56-921_com.lcwaikiki.android.jpg
    Screenshot_2022-01-06-14-40-56-921_com.lcwaikiki.android.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 67
Bende bunları aldım tulumlar unisex geçiyor kırmızı takımın cebinde yengeç olduğundan erkek geçiyor ama bence kıza da uygun pembe sweatshirt tam kız için ama çok ucuzdu aldım benimki erkek çıkarsa buradan kızı olacak bir arkadaşa hediye ederim bende☺️
Erkek ciksinda gör sen gününü, daha birde istemeden oldu diyipp gidip hemen alisveris yapiyorr 😁 insallah erkek olurda hediye edersin onlari :KK70: :halay: :KK59: daha birde kiz işi almış hepsini püü :KK17:

Back