Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Erkek ciksinda gör sen gününü, daha birde istemeden oldu diyipp gidip hemen alisveris yapiyorr insallah erkek olurda hediye edersin onlari daha birde kiz işi almış hepsini püü
Kız işi değil be erkek reyonundan aldım hatta tulumlarla takımı. Sadece sweat pembiş onu da yeter ki erkek çıksın hediye ederim Fiyatlar çok uygundu giydiririm her türlü ben onları

Sonuçlariniz iyi çıkmış gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın Bende nerdeyse haftanın 5 günü kötü rüyalarla uyanıyorum, hep bir tedirginim korkuyorum. Hamilelik stresinden mi yoksa bisey olacak endişesinden mi böyleyiz. Hamile kalınca keyifli bir hamilelik geçirmek istiyorum dedim ama 3 ay oldu hala keyfini çıkaramadım. Allahın zoruna gitmesin ama sosyal medyaya felan bakıyorum bazen hamilelikleri öyle eğlenceli geçiren aileler anneler var ki ben bir fotoğraf paylaşsam ardına illa zor bisey oluyor, ya da tedirgin oluyorum. Siz de de böyle mi hanımlar Bu psikolojiden çıkacak ve hamileliğin keyfini çıkaracak miyiz bir zaman?

Bebiş büyüdükçe geçer heralde hareketlerini falan hissettikçe daha güzel olacak iyi düşün iyi olsun 3 ayı bitirmişsin zaten.

Ben de benzer psikolojide olabilirim. Öyle ki daha kimseye hamileliği haber vermedik. Ve bu hafta "acaba hala hayatta mı?" düşüncesiyle iki kez ultrasona girdim. (Pişmanım) önceki düşük sonrası böyle oldum.

Benim de öyle ne zaman bişey paylaşsam bişey oluyor. Millet neler paylaşıyor şaşırıyorum.

2li tarama testi yaptıranlar özelde mi yaptırdınız devlette mi? Devlette yapılırsa sonuç nekadar zamanda çıkıyor daha mı geç yani? Birde özelde yaptıranlar ücret bilgisi paylaşabilir mi lütfen
Canım bende özel de yaptırdım hatta dün yaptrdımm 250 lira aldılar ama bana 2 3 güne cıkar sonucunuz dediler hatta bende 10 gün falan deniliyor dedim yokk okadar sürmez en gec cuma yada haftasonu girdiği için pazartesi cıkar dediler tabii her hastanede değişir belkii bilemyrmm

Fiyat ortalamasını hiç bilmiyodum güzel fikir oldu teşekkür ederim ben bi özel hastane aradım telefonda fiyat bilgisi vermediler 1 hafta 10 güne çıkar dediler sanırım hastaneye göre değişiyor dediğin gibi bi kaç yer daha araştırsam iyi olcak sanırım vaktim varken

Aynenn öyle canım kesinlikle değişiyordur hastaneye göre ama dediğin gibi vaktin varsa araştırr ama bazı devlette yaptıran arkadasların da erken cıktı sonucları neye göre yapıyolar anlamadm gerçi banada 2 3 dediler ama bakalm nezaman cıkcak

Canim benim kizimda 18 aylık arkadaki butun disler yarılmış durumda geceleri deliksiz uyurdu son 2 haftadir 2..3 defa uyaniyor herhangi bi ilac kullaniyormusun ben calpol veriyorum sadece
Ah ah bizim de öyle hatta kanadı hep diş eti doktoruna yazdım günde 4 deda tetagil ver dedi. Ben bir de osanit kullanıyorum o bir tek trendyolda var. Ama calpol de veriyorum tabi anca o rahatlatıyo biraz.

Ben sadece beta baktırmaya gitmiştim canım sağlık ocağına, rutin tahlilleri gittğimm hastanede yaptırdım.
Sağlık ocağı kendi sisteminde direkt gördü halbuki hamile olduğumu aramadılar ama. Aman aramassalar aramasınlar ben de onları aramam

Ayyy çok uzakdan nasıl anlatsam bilemedim, kocamın halası diyip duruyodu yaa onunla akrabayızzz , o süslülerden değilim ben köşeden izliyodum keşke hiç gitmeseydim, gelmedi bunlar benim düğünüme
Ayip etmişler sonucta akraba komşu bile geliyor hatir icin ama akrabalardan hayir yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…