- 23 Ekim 2018
- 15.434
- 35.183
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.161
Evet kayıt açtırmak gerekiyor. Ordan gebe izlem yapılıyorArkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?
Bende bugün gideceğim bakalım ne çıkacak..12+2ydi..5gün öndeyse hala 13 haftalık çıkarlarBenim de bugün 10+4 ama ultrasonda ne çıkacak bilmem
Bende 11+5 onüçüncü hafta gitcemKızlar ikili test için en sona ben kaldım heralde ama 10+4 üm daha erken yani haftaya dr a sorup gitcem bende kısmetse 14 şubatta da 16+1 oluyor cinsiyet öğrenmek için o gün gitmek istiyorumHamile olduğumu da eşimin doğum gününde öğrenmiştim adamı doğum gününde öldürecektim Şimdi yine cinsiyet muhabbeti dicekler ama 14 şubatta da kız olduğunu öğrenip bir erkeği tutturamadın diye öldürür müyüm dersiniz
Hoşbuldum canımmmGünaydın hoşgeldin yoksun bayadirgeçmiş olsun kizinada
Söylemedin mü gittiğinde gebelik için tahlilleri istediğini? Zaten tahlilleri de ne için isteidğini sorarlar çok ilginç bir daha uğra bakalımGeçmiş olsun canımbilmiyordum bu kadar detayı, anlamadığım kan testini orada yaptırdığım halde nasıl görmediler ya da önemsemediler.
Çok teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun nerelerdesin diye merak ettim ama ismini tutturup yazamadım nerdesin diye
Ben ilk ve son kez 1 ay önce gördüm merak ediyorum artık haftaya gideyim diyorum bekleyemicem 13. Haftayı günler geçmek bilmedi zatenBende 11+5 onüçüncü hafta gitcem
Hayırlı haberler al inşallahBende bugün gideceğim bakalım ne çıkacak..12+2ydi..5gün öndeyse hala 13 haftalık çıkarlar
Benimki çok ağrılı enfeksiyon var her hafta gidiyorum pazartesi gittim ikili test yokmuş orda inşallah biraz dayanip13 bulcam zararı ölümü bilmiyorum her hafta ultrasondayimBen ilk ve son kez 1 ay önce gördüm merak ediyorum artık haftaya gideyim diyorum bekleyemicem 13. Haftayı günler geçmek bilmedi zaten
Ordan sonuç gelene kadar dr da söyler zaten cinsiyetiFetal dna testi icin ben de dun kan verdim benimkide yurtdisina gonderilcek. Biraz gec kaldim gibi vermek icin ama doktorum boyle tavsiye etti. 2 hafta hemen gecse keskecinsiyette doktora soylencekmis sanirim
Zararı olacağını sanmıyorum mecburen bakıyor dr yapacak bişey yok.Benimki çok ağrılı enfeksiyon var her hafta gidiyorum pazartesi gittim ikili test yokmuş orda inşallah biraz dayanip13 bulcam zararı ölümü bilmiyorum her hafta ultrasondayim
Ay ama ne güzel, araları çok azmış. O kadar çok istedim ki bende araları az olsun birlikte büyüsünler ne var ki kocam asla İkna olmadıHoşbuldum canımmmah şu dişler bi bitse cinsiyetler konuşulmuş hiç okuyamadım ama kız işaretlemişsin kız mıı
Söylemedin mü gittiğinde gebelik için tahlilleri istediğini? Zaten tahlilleri de ne için isteidğini sorarlar çok ilginç bir daha uğra bakalım
Çok teşekkür ederim canımmbir buçuk yaşında bir bebekle bu kadar takip edebiliyorum inanki
Erkek dedi doktorHoşbuldum canımmmah şu dişler bi bitse cinsiyetler konuşulmuş hiç okuyamadım ama kız işaretlemişsin kız mıı
Söylemedin mü gittiğinde gebelik için tahlilleri istediğini? Zaten tahlilleri de ne için isteidğini sorarlar çok ilginç bir daha uğra bakalım
Çok teşekkür ederim canımmbir buçuk yaşında bir bebekle bu kadar takip edebiliyorum inanki
Biz de öyle istedik hatta eşime kalsa daha bile erken olurduAy ama ne güzel, araları çok azmış. O kadar çok istedim ki bende araları az olsun birlikte büyüsünler ne var ki kocam asla İkna olmadı
Aaa ciddi misinnnErkek dedi doktortotem yapmıştım sadece
Kızlar boyayla ilgili bakın ne diyor doktor. Bende buna benzer bişiler okumuştum ama yinede merak ettim, saç derisinden bebişe geçmiyormuş
Kimyasalı solumayın ama bence, bu çamaşır suyu vs içinde geçerli elbette. O zararlıymış.
Bakımlı güzel günlerimiz olsuuuunnnnn
Doktor %90 dedi cinsiyet icin bir kagida yazdi verdi de hala bakamadimOrdan sonuç gelene kadar dr da söyler zaten cinsiyetiBana dr 10 haftalıkken yapılabiliyor demişti ama yaptırmadım. Test için geç değil de Allah korusun kötü sonuç çıkarsa gebeliği sonlandırmak isteyenler için ne kadar erken öğrenilse o kadar iyi tabi.
Bir sorun görse bekletmezdi bence. Nasıl bakmadan durabildin kağıda anlamadımDoktor %90 dedi cinsiyet icin bir kagida yazdi verdi de hala bakamadimikili testi de gec yaptirdi doktorum riskli gebelik uzmani kendisi. Bir bildigi vardir dedik bekledik. Genetik rahatsizlik yoktur insallah sonuca gore ne gerekirse onu yapariz. Hepimiz saglicakla kavusalim bebeklerimize
Belki dedim cinsiyet balonu aliriz da eşimle ikimize ani kalir diye dusundum ama icraata gecemedimBir sorun görse bekletmezdi bence. Nasıl bakmadan durabildin kağıda anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?