Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?
Bende kaydımı yeni yaptırdım 20 haftadan sonra belli aralıklarla çağırıyolarmış aşılar vs. İçin birde son haftalarda cihazdan bebeğin kalp atışlarını dinliyorlarmış sık sık

11-14 haftalarda gitmek uygunmuş
Ben 12.haftada gittim
Devlet hastanesi randevu yokta haftaya özele gidiyim aslında bir yanım git diyor bir yanım gitme oğlumu özürlü dediler ağladım aldırmadım şuan 13yasinda maşallahı var yasta35 olunca yaptırman lazım dediler hayırlısı olsun

Hadi yaaaa Özelde yaptırdım bende çok aklın takılırsa yaptır , herşeyin hayırlısı

Arkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?
Aslında kalp atışı duyulunca doktor sisteme giriyor onlar kayıt açıp arıyolar seni. İlk gebeliğimde aradılar bunda kalp atışını duymaya geç gittiğim için tahlil yaptırırken ben söyledim. Hala aramadılar ise gidin bir kayıt açtırın derim

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Hoşgeldin nerelerdesin

Beni de arayan soran olmadı hiç, illaki bildirmek gerekli mi, doğuma yakın söylesem olmaz mı üşeniyorum da

Hoşgeldin nerelerdesin

Beni de arayan soran olmadı hiç, illaki bildirmek gerekli mi, doğuma yakın söylesem olmaz mı üşeniyorum da
Hoşbuldumm Yaaa kızım biraz geç diş çıkardı azı dişlerinin hepsi geldi onla uğraşıyordum bu aralar baya zorladı bildir tabi ya aşı yapıyolar kilo kontrolü yapıyolar bebeğin kalp atışını dinliyolar, sonra kızarlar geç kaldın diye

Günaydın hoşgeldin yoksun bayadir geçmiş olsun kizinada

Eve gelen mektupta ve doktorun yazdığı açıklamada cinsiyetle ilgili bir bilgi yok, haftaya doktorla görüşeceğiz ozaman sorarım ama bakilsaydi kâğıtta yazardı zaten.
Canım kağıtta yazmıyormuş ama doktoruna mail olarak atıldıysa ona bildiriyorlarmış cevabı böyle bir labaratuvarda çalışan arkadaşım var ondan bu bilgileri almıştım ayrıca benim rapor sonucumda da cinsiyet yazmıyor sadece testler negatif yazıyor ve ingilizce doktorunuza mail atıldıysa kesin cinsiyetini bilecektir.. testi yaptırdığınız şirketle konuşsaydınız cinsiyetini de söyleyin diye yasak ama belki söylerlerdi yasak olmasının sebebi de erken dönemde cinsiyet yüzünden aldırmak isteyen oluyormuş buyüzdenmiş

ben ilk defa duydum canım bu firmayı .... doktorum 3 tane firmanın broşürünü verdi 3 üde Amerika'da yapılıyormuş aradım konuştum en uygun olanına yaptırdım..

Aynı durumdayım 5 kg aldım. Tuvaletten çıkamıyorum. Gece kaç kere gittiğini bilmiyorum. Çok fena
Canımız sağolsun napalım. Ben normalde de iştahlıyımdır aralıklı oruç yapmaya çalışıyordum zaten kilom var daha da almayayım diye ama şimdi ne mümkün akşam 6-7 den sonra birşey yemezsem bayılırım şuan. En nefret ettiğim şey de istifra etmek normalde de ne kadar bulanırsa bulansın kendimi tutarım şansıma hamileliklerim de çok hafif bulanıyor o da bişeyler yeyince geçiyor benim için kusmaktansa kilo almak daha iyi yani kimisi kolay kusar ve kilo almak istemez mesela ben tam tersi kusmayayım da 30 kg alsam razıyım

Kızlar ikili test için en sona ben kaldım heralde ama 10+4 üm daha erken yani haftaya dr a sorup gitcem bende kısmetse 14 şubatta da 16+1 oluyor cinsiyet öğrenmek için o gün gitmek istiyorum Hamile olduğumu da eşimin doğum gününde öğrenmiştim adamı doğum gününde öldürecektim Şimdi yine cinsiyet muhabbeti dicekler ama 14 şubatta da kız olduğunu öğrenip bir erkeği tutturamadın diye öldürür müyüm dersiniz

Geçmiş olsun canım bilmiyordum bu kadar detayı, anlamadığım kan testini orada yaptırdığım halde nasıl görmediler ya da önemsemediler.

Hanımlar kontrolden geldim. Aslında idrar testi verecektim gitmişken bi göreyim dedim. Kendi doktorum olmadığı için cinsiyet tahmini filan sormadım. Varmı tahmini olan yardımcı olabilecek ?

Eklentiler

• 703F124B-141B-42EF-9113-780D40A588FE.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…