- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.121
Bende kaydımı yeni yaptırdım 20 haftadan sonra belli aralıklarla çağırıyolarmış aşılar vs. İçin birde son haftalarda cihazdan bebeğin kalp atışlarını dinliyorlarmış sık sıkArkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBende kaydımı yeni yaptırdım 20 haftadan sonra belli aralıklarla çağırıyolarmış aşılar vs. İçin birde son haftalarda cihazdan bebeğin kalp atışlarını dinliyorlarmış sık sık
Teşekkürler bilgilendirme için,.Bende gidiyim en kısa zamandaEvet ben gittim kayıt yaptı yirminci haftada tetonoz aşısına gel dedi
Ben daha hiç gitmedim sağlık ocağına, 12 haftalik oldum bu hafta giderim ☺ teşekkürler bilgilendirme içinKalp atışını duyduğunda zaten sağlık ocağına gidiyosun Kan tahlilleri için illa ozman kaydını açıyolar
Devlet hastanesi randevu yokta haftaya özele gidiyim aslında bir yanım git diyor bir yanım gitme oğlumu özürlü dediler ağladım aldırmadım şuan 13yasinda maşallahı var yasta35 olunca yaptırman lazım dediler hayırlısı olsun11-14 haftalarda gitmek uygunmuş
Ben 12.haftada gittim
Hı zararımı var banada doğumda mikrop falan kalmamak için dedi bende özele bı sorarım buradanda birbirimizi bilgilendirelimKimisi yaptırmıyor gereksiz diye. Oğlumda yapıldı şimdi öyle okuyunca tedirgin oldum neden yurtdışında da yapılmıyor acaba. Doktoruma soracağım ilk randevuda.
Hadi yaaaaDevlet hastanesi randevu yokta haftaya özele gidiyim aslında bir yanım git diyor bir yanım gitme oğlumu özürlü dediler ağladım aldırmadım şuan 13yasinda maşallahı var yasta35 olunca yaptırman lazım dediler hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım11+6 da yapıldı benim
Aslında kalp atışı duyulunca doktor sisteme giriyor onlar kayıt açıp arıyolar seni. İlk gebeliğimde aradılar bunda kalp atışını duymaya geç gittiğim için tahlil yaptırırken ben söyledim. Hala aramadılar ise gidin bir kayıt açtırın derimArkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ahh geçmişler olsun
inşallah hızlıca toparlanırsın çok çok zorlamıştır eminim ki. Ameliyat oldum diyince bende şaşırdım çünkü asla yapmazlar gebelikte kolay kolay. Bebişinlr nazar boncuğunuz olsun
Hoşgeldin nerelerdesinAslında kalp atışı duyulunca doktor sisteme giriyor onlar kayıt açıp arıyolar seni. İlk gebeliğimde aradılar bunda kalp atışını duymaya geç gittiğim için tahlil yaptırırken ben söyledim. Hala aramadılar ise gidin bir kayıt açtırın derim
HoşbuldummHoşgeldin nerelerdesin
Beni de arayan soran olmadı hiç, illaki bildirmek gerekli mi, doğuma yakın söylesem olmaz mı üşeniyorum da
Günaydın hoşgeldin yoksun bayadirHoşbuldummYaaa kızım biraz geç diş çıkardı azı dişlerinin hepsi geldi onla uğraşıyordum bu aralar baya zorladı bildir tabi ya aşı yapıyolar kilo kontrolü yapıyolar bebeğin kalp atışını dinliyolar, sonra kızarlar geç kaldın diye xf22qq
Canım kağıtta yazmıyormuş ama doktoruna mail olarak atıldıysa ona bildiriyorlarmış cevabı böyle bir labaratuvarda çalışan arkadaşım var ondan bu bilgileri almıştım ayrıca benim rapor sonucumda da cinsiyet yazmıyor sadece testler negatif yazıyor ve ingilizce doktorunuza mail atıldıysa kesin cinsiyetini bilecektir.. testi yaptırdığınız şirketle konuşsaydınız cinsiyetini de söyleyin diye yasak ama belki söylerlerdi yasak olmasının sebebi de erken dönemde cinsiyet yüzünden aldırmak isteyen oluyormuş buyüzdenmişEve gelen mektupta ve doktorun yazdığı açıklamada cinsiyetle ilgili bir bilgi yok, haftaya doktorla görüşeceğiz ozaman sorarım ama bakilsaydi kâğıtta yazardı zaten.
ben ilk defa duydum canım bu firmayı .... doktorum 3 tane firmanın broşürünü verdi 3 üde Amerika'da yapılıyormuş aradım konuştum en uygun olanına yaptırdım..Arkadaşlar ben genetik test için genstar diye bir firma ile iletişime geçtim. Labaratuvari Yurtiçinde olduğu için diğer firmalara göre daha uygun bir fiyat verdi. Bu firmayı daha önce araştıran oldu mu, güvenilir mi acaba?
hadi gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahKızlaaar
Benim gen testim sonuçlandı bugün ve çoook şükür tertemiz çıktı…
Ve de kız bebek olduğu %100 kesinleşti
Canımız sağolsun napalım. Ben normalde de iştahlıyımdır aralıklı oruç yapmaya çalışıyordum zaten kilom var daha da almayayım diye ama şimdi ne mümkün akşam 6-7 den sonra birşey yemezsem bayılırım şuan. En nefret ettiğim şey de istifra etmek normalde de ne kadar bulanırsa bulansın kendimi tutarım şansıma hamileliklerim de çok hafif bulanıyor o da bişeyler yeyince geçiyor benim için kusmaktansa kilo almak daha iyi yani kimisi kolay kusar ve kilo almak istemez mesela ben tam tersi kusmayayım da 30 kg alsam razıyımAynı durumdayım 5 kg aldım. Tuvaletten çıkamıyorum. Gece kaç kere gittiğini bilmiyorum. Çok fena
Geçmiş olsun canımHoşbuldummYaaa kızım biraz geç diş çıkardı azı dişlerinin hepsi geldi onla uğraşıyordum bu aralar baya zorladı bildir tabi ya aşı yapıyolar kilo kontrolü yapıyolar bebeğin kalp atışını dinliyolar, sonra kızarlar geç kaldın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?