- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.881
Canım benim doktorum 2li testin kesin bir tanı olmadığını söyledi özellikle yaşı büyük olan anne adaylarının çoğunda riskli çıkarmış birde bazı hamilelerde deger yüksek çıktığı için yanıltıcı olurmuş ,,, ben ondan NİPT testi yaptırdım eğer yaptırabilirsen kesinlikle tavsiye ediyorum yaptıramasan da dediğim gibi panik yapma inşallah hiç bir şey yoktur sağlıklıdır bebeğin dualarımdasınArkadaşlar,
Ben 3 gün önce test verdim öylesine baktım tahlillerde sonucu gördüm ama rapor henüz yok normalde 10 güne çıkar demişlerdi..
Hcg aşırı yüksek çıkmış elim ayağım titriyor.. hastaneyi aradim ama henüz rapor yok 10 güne gelin dedi ama bariz sonuç çok kötü gibi hissettim netten baktım bu degerim neredeyse 200 lerde olması lazımmış kizlar ikili taramada betaniz neydi lütfen yazar mısınız ??
Benmde cok yuksekti onunla ilgili oldugunu sanmiyorumArkadaşlar,
Ben 3 gün önce test verdim öylesine baktım tahlillerde sonucu gördüm ama rapor henüz yok normalde 10 güne çıkar demişlerdi..
Hcg aşırı yüksek çıkmış elim ayağım titriyor.. hastaneyi aradim ama henüz rapor yok 10 güne gelin dedi ama bariz sonuç çok kötü gibi hissettim netten baktım bu degerim neredeyse 200 lerde olması lazımmış kizlar ikili taramada betaniz neydi lütfen yazar mısınız ??
Ayy canım benimVücut yapısı öyle kibar ki kız diyesim geldi
Bende kabızlık falan da yok. Neden böyle oluyor anlamadım. Bir de ben geçen hafta ameliyat oldum. Çok fazla ödemim var. Tartı 4 kilo fazla gösteriyor. Ama bunun hepsinin ödem olması imkansız gibi geliyor.bende öyleyim malesef zaten normaldede bir bardak su içsem karnı şişenlerdenim işyerinde tayttan başka birşey giyemez oldum yaa
Hay kardeşim ne diyim Allah peygambere komşu eylesin inan ağlamaktan gözlerim şişti çok şükür demek ki bu beta değeri yüksek de olabilir sonuçta senin de değerin risksiz çıkmış ve aynı hastanede benim henüz rapor yok sadece tahliller kısmında bu değerler çıkmış netten ikili bhcg ye bakınca 200 un altında olmalı falan deyince kalbime indi resmen .. kanı verdikten kac gun sonra çıktı sonucun canim aynı hastanede vermişiz sonuçta?Benmde cok yuksekti onunla ilgili oldugunu sanmiyorum
geçmiş olsun canım belki narkoz ödemidir seninkiBende kabızlık falan da yok. Neden böyle oluyor anlamadım. Bir de ben geçen hafta ameliyat oldum. Çok fazla ödemim var. Tartı 4 kilo fazla gösteriyor. Ama bunun hepsinin ödem olması imkansız gibi geliyor.Oysa ki tam tersi ölmemek için yiyorum nerdeyse. Bakalım daha neler yaşayacağız.
Ben de 14+4üm geçen haftalarda azalır gibi oldu ama hala bulantı devam ediyor hatta dün sabah aç karnına su içmiştim hepsini istifra ettim ilk defa oldu böyle bişey biraz daha bulantı çekeceğiz galibaGünaydın hanımlar, 11+4 üm 2 gündür midem çok kötü halsizlik var başlarda hiç bu kadar olmamış mı normalde 12 den sonra azalır derler benim yeni başlıyor sanırım
Benim bir bilgim yok maalesef ama doktorunla konuşana kadar stres yapma lütfen. Betanın sürekli katlanması gerekiyorsa yüksek olması normal değil mi
Bu değil değer. Benimde böyle hatta atayım sana. Ama raporlarken farklı hesaplanıyor. Bu normal beta değerin bunu tekrar bir hesaplamaya sokuyorlar. Beta 86000 cikmis benimde pap a değerine 640. Raporum çıktı doktor çok iyi düşük risk yani gözün aydin dedi bana.
Allah razı olsun kızlar siz olmasanız ne yapayım hemen destek oluyor kendi degerlerinizi söylüyorsunuz. Kalbime iniyordu inanın ama sanırım bu normal beta degerim bunu ayrı bir rapora tabi tutuyorlar anladığım kadarıyla. Öyle korktum ki.. Bi kaybım olunca ve tam iki buçuk yıl dile kolay ama her ay yeni umutlar yeni hayal kırıklıkları yaşayınca insan elde edince evhamli oluyorCanım benim doktorum 2li testin kesin bir tanı olmadığını söyledi özellikle yaşı büyük olan anne adaylarının çoğunda riskli çıkarmış birde bazı hamilelerde deger yüksek çıktığı için yanıltıcı olurmuş ,,, ben ondan NİPT testi yaptırdım eğer yaptırabilirsen kesinlikle tavsiye ediyorum yaptıramasan da dediğim gibi panik yapma inşallah hiç bir şey yoktur sağlıklıdır bebeğin dualarımdasın
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım belki narkoz ödemidir seninki
Bak raporum bu. Bende önce değerler çıkınca korktum 1 saat sonra raporda çıktı. Senin dediğin gibi yüksek değerler.Allah razı olsun kızlar siz olmasanız ne yapayım hemen destek oluyor kendi degerlerinizi söylüyorsunuz. Kalbime iniyordu inanın ama sanırım bu normal beta degerim bunu ayrı bir rapora tabi tutuyorlar anladığım kadarıyla. Öyle korktum ki.. Bi kaybım olunca ve tam iki buçuk yıl dile kolay ama her ay yeni umutlar yeni hayal kırıklıkları yaşayınca insan elde edince evhamli oluyor
Evet canım şimdi fark ettim ya ne bileyim insan öyle korkuyor zor sahip olunca , bir de geçmişte ellerinden kayması anısı olunca ... Rabbim bak şuan ezanlar okunuyor.. şu ezanlar yüzü suyu hürmetine bizlerin buraya dogurdum yazmasını sağlıkla hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallahBak raporum bu. Bende önce değerler çıkınca korktum 1 saat sonra raporda çıktı. Senin dediğin gibi yüksek değerler.
Simdi nasil büyümüştür cinsiyet tahminide yapar belkiEvet daha pazartesi günü tüm testlerimi yaptırdım aile hekimine ama henüz doktora göndermedim cumartesi gösteririm. Değerlerimde düşme olduğunu düşünüyorum çünkü kendime çok bakamıyorumCumartesiyi iple çekiyorum bebişimi acilde büyümüş görünce hevese geldim her yerini incelemek istiyorum doktoruma gidip 1 Şubata da çok var senin yerine ben heyecanlandım
Ben 13+4 üm. Dünden beri sabahları kusmaya başladım. Normalde her yendiğimde çıkarırdım. 2 gündür kendimi çok iyi hissediyorumKizlar merhaba 13+5 oldum ama hala mide bulantilarim bitmedi ustune ustuk sabahlari kan kusuyorum benimle ayni haftada olanlarin durumu ne acaba mide bulantilari gectimi devam ediyormu
Normal canım 16 da ilk kalp atışı dan bu yana ikinci kez kan verilir , bir de isterseniz 3-4 lu test yapılır arası çok değil dr lar bi sikayet olmadıkça ayda 1 diyor ama biz duramıyoruzKızlar merhaba benim ikili sonucum çıktı whatsuptan attım çok güzel sonuç demiş. Yeniden gitmeyi planlanıyorum şubata kadar. Zaten cinsiyette belli diye gerek yok gibi geliyor. Yani son randevudan sonra 16 haftada gitmiş olacağım şuan 13 olacak yarın. Normal herhalde. Ben o kadar sık gidiyordum ki çok mu acaba dedim
Canım benim ki de öyle idi ama sanırım yavaş yavaş normale dönüyor benim. Fark edebiliyorumKızlar benim karnım 6 aylık hamileninki gibi şişti. Baya davul gibi. Var mı başka şişkinlik problemi yaşayan
Beni de öyle çağırdı aslında doktor. En son 10 gün önce gittim ki onu çağırmadığı halde gittim. 8+5 te normal randevum vardıKızlar merhaba benim ikili sonucum çıktı whatsuptan attım çok güzel sonuç demiş. Yeniden gitmeyi planlanıyorum şubata kadar. Zaten cinsiyette belli diye gerek yok gibi geliyor. Yani son randevudan sonra 16 haftada gitmiş olacağım şuan 13 olacak yarın. Normal herhalde. Ben o kadar sık gidiyordum ki çok mu acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?