Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım benim doktorum 2li testin kesin bir tanı olmadığını söyledi özellikle yaşı büyük olan anne adaylarının çoğunda riskli çıkarmış birde bazı hamilelerde deger yüksek çıktığı için yanıltıcı olurmuş ,,, ben ondan NİPT testi yaptırdım eğer yaptırabilirsen kesinlikle tavsiye ediyorum yaptıramasan da dediğim gibi panik yapma inşallah hiç bir şey yoktur sağlıklıdır bebeğin dualarımdasın

Benmde cok yuksekti onunla ilgili oldugunu sanmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-29-18-57-42-631_com.google.android.apps.docs.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 115
Ben ilk kızımda 7 aylıktım göbeğim düzgün yoktu. Şimdi 3.ye hamileyim. 13.haftadayım hem göbek hem mide şiş hazimsizlık. Ben önceden platese gidiyordum riskli deyince doktor evden çıkamaz oldum. Artık serbest yürüyüş yapabilirim ama gece çok kötü oluyorum. Hem hazımsızlık hem gaz.*Birde dün doktora gittim Elhamdülillah bebeğim iyi ense ve buruna baktı sıkıntı yok fakat cinsiyet için küçük dedi birşey göremedim dedi ultrason aleti biraz sıkıntılıydı. Şubat 1 de söylerim dedi. Yani bırakın iki kızı olana erkek demelerini. Benim bir kızım var bir oğlum var herkes merak ediyor. Yorum yapıyorlar. Millete eğlence çıktı.Konuşacak konu çıktı. Canınızı sıkmayın ağzı olan konuşuyor. Resim atayım belki tahmin edersiniz.

bende öyleyim malesef zaten normaldede bir bardak su içsem karnı şişenlerdenim işyerinde tayttan başka birşey giyemez oldum yaa
Bende kabızlık falan da yok. Neden böyle oluyor anlamadım. Bir de ben geçen hafta ameliyat oldum. Çok fazla ödemim var. Tartı 4 kilo fazla gösteriyor. Ama bunun hepsinin ödem olması imkansız gibi geliyor. Oysa ki tam tersi ölmemek için yiyorum nerdeyse. Bakalım daha neler yaşayacağız.

Benmde cok yuksekti onunla ilgili oldugunu sanmiyorum
Hay kardeşim ne diyim Allah peygambere komşu eylesin inan ağlamaktan gözlerim şişti çok şükür demek ki bu beta değeri yüksek de olabilir sonuçta senin de değerin risksiz çıkmış ve aynı hastanede benim henüz rapor yok sadece tahliller kısmında bu değerler çıkmış netten ikili bhcg ye bakınca 200 un altında olmalı falan deyince kalbime indi resmen .. kanı verdikten kac gun sonra çıktı sonucun canim aynı hastanede vermişiz sonuçta?

geçmiş olsun canım belki narkoz ödemidir seninki

Günaydın hanımlar, 11+4 üm 2 gündür midem çok kötü halsizlik var başlarda hiç bu kadar olmamış mı normalde 12 den sonra azalır derler benim yeni başlıyor sanırım
Ben de 14+4üm geçen haftalarda azalır gibi oldu ama hala bulantı devam ediyor hatta dün sabah aç karnına su içmiştim hepsini istifra ettim ilk defa oldu böyle bişey biraz daha bulantı çekeceğiz galiba

Benim bir bilgim yok maalesef ama doktorunla konuşana kadar stres yapma lütfen. Betanın sürekli katlanması gerekiyorsa yüksek olması normal değil mi

Allah razı olsun kızlar siz olmasanız ne yapayım hemen destek oluyor kendi degerlerinizi söylüyorsunuz. Kalbime iniyordu inanın ama sanırım bu normal beta degerim bunu ayrı bir rapora tabi tutuyorlar anladığım kadarıyla. Öyle korktum ki.. Bi kaybım olunca ve tam iki buçuk yıl dile kolay ama her ay yeni umutlar yeni hayal kırıklıkları yaşayınca insan elde edince evhamli oluyor

Bak raporum bu. Bende önce değerler çıkınca korktum 1 saat sonra raporda çıktı. Senin dediğin gibi yüksek değerler.

Eklentiler

• Screenshot_20220105-124109_Drive.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 110
Bak raporum bu. Bende önce değerler çıkınca korktum 1 saat sonra raporda çıktı. Senin dediğin gibi yüksek değerler.
Evet canım şimdi fark ettim ya ne bileyim insan öyle korkuyor zor sahip olunca , bir de geçmişte ellerinden kayması anısı olunca ... Rabbim bak şuan ezanlar okunuyor.. şu ezanlar yüzü suyu hürmetine bizlerin buraya dogurdum yazmasını sağlıkla hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah ❤❤ canlarım benim tanımadan hepinizi öyle kalpten anlıyorum ve içim ısınıyor ki hiç biriniz yaşadıklarımi yaşayın istemem inşallah ❤ ben de buraya temmuz da dogurdum kizlar yazcam Allah in izniyle inanıyorum

Merhaba herkese benim 1 haftadır sağ kasik gibi diyeyim yanma gibi hafif bı agri acı vardı
Dedim herhalde Dün gece elimle minicik bı şişlik geldi canım sıkıldı baya araştırdım biraz sanırım kasık fıtığı
3 4 gün önce çok şiddetli ishal ve kusma yaşadım sanırım ondan sonra oldu
Cuma günü Dr. Randevum var gittiğimde sorcam canım baya sıkıldı

Simdi nasil büyümüştür cinsiyet tahminide yapar belki ben cinsiyeti yuzde yuz ogrenmek icin bilerek gec gidicem cok var evet

Kızlar merhaba benim ikili sonucum çıktı whatsuptan attım çok güzel sonuç demiş. Yeniden gitmeyi planlanıyorum şubata kadar. Zaten cinsiyette belli diye gerek yok gibi geliyor. Yani son randevudan sonra 16 haftada gitmiş olacağım şuan 13 olacak yarın. Normal herhalde. Ben o kadar sık gidiyordum ki çok mu acaba dedim

Kizlar merhaba 13+5 oldum ama hala mide bulantilarim bitmedi ustune ustuk sabahlari kan kusuyorum benimle ayni haftada olanlarin durumu ne acaba mide bulantilari gectimi devam ediyormu
Ben 13+4 üm. Dünden beri sabahları kusmaya başladım. Normalde her yendiğimde çıkarırdım. 2 gündür kendimi çok iyi hissediyorum darısı başınıza

Normal canım 16 da ilk kalp atışı dan bu yana ikinci kez kan verilir , bir de isterseniz 3-4 lu test yapılır arası çok değil dr lar bi sikayet olmadıkça ayda 1 diyor ama biz duramıyoruz

Beni de öyle çağırdı aslında doktor. En son 10 gün önce gittim ki onu çağırmadığı halde gittim. 8+5 te normal randevum vardı
İkili testini yaptırınca sonuçlarına bakarım bana da 16. Haftanda gel demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…