Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ikra meyra benim bebise erkek gibi ama emin olamadim demis bakalim heycanim dorukta hangimize yapilan tahmin dogru cikacak acaba
Ikra meyranın tutturma oranı yüksekmiş ama bence seninki kız.
İnşallah negatiftir cnm. Enfeksiyon da ateş yapar. Oğlun da hayırlı olsun

O kadar gerideyim ki sayfaları okuyup konuşulanlara hakim olayım derken hep geriden geliyorum
Sende durumlar ne kaderdaşım alışabildin mi
Ay bu arada hatırlanmak pek hoşuma gitti teşekkür ederim
Pek aktif goremiyom seni merak ettim mutlu ettiysem ne mutlu bana ben çoktaaan alistim kizimi memeden kestim cok rahatim o konuda sende kabullenmi olmalisin artik takvimlerde yapilmis doktora gittinmi yakin zamanda hersey yolundami?

Canim cok gecmis olsun sonucun çıktımı covid degilsin bence ya alahim korur bebegini icimi ferah tut bol bol dinlen

Pek aktif goremiyom seni merak ettim mutlu ettiysem ne mutlu bana ben çoktaaan alistim kizimi memeden kestim cok rahatim o konuda sende kabullenmi olmalisin artik takvimlerde yapilmis doktora gittinmi yakin zamanda hersey yolundami?
Evde oğluşumla ilgilenmekten pek girip bakmaya vakit bulamıyorum ama işe geldikçe okumaya çalışıyorum geriden gelince de cevap yazamıyorum yetişicem diye Alıştım bebişime merakla cinsiyet bekliyorum ama ara ara geliyorlar bana çok yorulursam isyanlara bağlıyorum Takvimi de ekledim hemen gördükçe daha çok alışır ısınırım diye Benim bu aralar çok baş dönmemoluyor tansiyonum düşüyor pazartesi akşamı fenalaştım hastaneye gittik koşa koşa o zaman gördüm bebişimi 1 ay olacak neredeyse. Ah nasıl büyümüş nasıl büyümüş tam bir mucize çok şaşırdım Cumartesi de genel kontrolüm var şimdilik herşey yolunda gidiyor
Ben hala emziriyorum bu arada 6. ayda keseceğim. Ama sağarken çok çok azaldı artık kesilecek gibi yakında.
Sende durumlar nasıl?

Geç öğreneyim diyen benim canım çünkü 12 haftada falan net söylemeyecek kız dese belki erkektir diye beklicem erkek dese ya değilse diye düşüncem o bakımdan dedim yoksa ben zaten istemeden hamile kalıp Allah verdi diye kabul etmişim Allah kız verdi diye kabul mü etmeyeceğim yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.
Bak sende 1 kız varmış 1 de erkek olsa farklı olsa diyosun bende ise 2 kız var kim olsa 3.yü erkek ister 2 oğlu olan da 3.yü kız ister bende 35 yaşımdayım zaten 3 fazla bile bağlatacağım artık o yüzden erkek olsa biraz daha fazla sevinirim ama kızım da olsa başımızın üstünde yeri var ki başından beri neredeyse eminim kız olacağına sadece bir umut işte
Dün eşim iş arkadaşlarına söylemiş bebek geliyor diye insanlar hayırlı olsun bile demeden cinsiyeti belli mi demişler Eşim daha belli değil deyince hadi bir de erkek olsun inşallah erkektir falan demişler eşim de farketmez sağlıklı olsun da demiş. İnsan üzülüyor ister istemez bir de erkek olsa dosta düşmana karşı diyor bunun bir de yine kız deyip insanların tepkilerini görmesi var. Allaha karşı gelmek verdiğine isyan etmek yada kızsa istememek değil ama yanlış anlaşılmışım.

O baş dönmesi emzirdigin icin oluyordur bunye biraz zayifliyo ister istemez aman iyi beslen birde degerlerine baktirdinmi demir eksikligi kansizlikta yapar bas donmesi bendede hersey yolunda cok şükür 1 şubatta gitmeyi düşünüyorum tekrardan hem cinsiyetide net bir sekilde ogrenmis.olcaz , cumartesi gunu gidersen haber etmeyi unutma

Merak eden dua edenlerden allah razı olsun tek tek alıntılayamadım. Covid sonucum çok şükür negatif çıktı. Eşimde grip o da negatif..
Durumum şuan aynı ara ara ateşim çıkıyo bol bol su içiyorum bütün kemiklerim ağrıyo enfeksiyondan kaynaklı muhtemelen.. Kendinze çok dikkat edin

Gözün aydin canım enfeksiyon icin ilaca basladinmi duzenli kullan gecer insallah agrin icinde parol al mutlaka hem agrini hem atesini hafifletir

Evet daha pazartesi günü tüm testlerimi yaptırdım aile hekimine ama henüz doktora göndermedim cumartesi gösteririm. Değerlerimde düşme olduğunu düşünüyorum çünkü kendime çok bakamıyorum Cumartesiyi iple çekiyorum bebişimi acilde büyümüş görünce hevese geldim her yerini incelemek istiyorum doktoruma gidip 1 Şubata da çok var senin yerine ben heyecanlandım

Çok geçmiş olsun negatif çıkmasına çok sevindim ama siz yine de tedbirli davranın. Bugün bir haberde grip bile olsanız covidli gibi davranın diyordu. Çok çabuk toparlayıp iyileşirsiniz inşallah

Boşver takma bu kadar sen ne niyetle söylediğini biliyorsun Allah'ta biliyor. İçin rahat olsun. Bunda bir şey yok ki benim de bir oğlum var. Kız olsun çok istiyorum. Oğlumda kız kardeş istiyor. Ama erkek olursa da tabi ki başımızın üstünde yeri var ne yapalım. Ama herkesin bebeğinin cinsiyeti ile ilgili hayal kurma hakkı var. Ayrıca bu konu ile ilgili sakalasma hakkı da var.
Dışardan laf soylenlere hiç takılma boşver. Kız olursa biz özellikle kız istemiştik zaten dersiniz.
İnsanlar çok patavatsız oluyor bazen.
Etrafimdakiler bana yıllarca 2. nin zamanı, 2.yi yapsana, zaman geçiyor deyip durdular. Halbuki ne denediysem olmadı. Ben ne kadar üzülüyordum bunları duydukça. Dışarı belli etmeden üzülüyordum. Her ay ağlıyordum. Kimsenin haberi yoktu. Belki insanların çocuğu olmuyor. Belki başka bir derdi var. Kimse düşünmüyor böyle şeyleri.
Cinsiyet ile ilgili konuşanlar da patavatsız. Cinsiyeti belirlemek bizim elimizde değil. Allah'ın takdiri sonuçta.

Son düzenleme:
Evet insanlar genellikle de bile isteye can yakmak için konuşuyorlar biz biraz sosyetik bir çevredeyiz inanamıyorum 3. Çocuk muu nasıl yaparsın aldırsaydın diyenler oldu yani sürekli birşeyler diyecekler hep dediler demeye de devam edecekler erkekte olsa başka bişeylere kulp takacaklar insanoğlu böyle sadece farklı cinsiyette de bir çocuğa sahip olsak onu da tatsak güzel olurdu kısmet...

Maalesef toplumumuz böyle mutlaka bir şeyler diyen çıkar. Sana ne ben 3. Çocuğum olacaksa yada olmayacaksa. Toplum olarak herşeye karışmayi hak görüyoruz. Çok fazla lackayiz bu konuda herkesin kendi özel hayatı. İsteyen çocuk yapar isteyen yapmaz.
Kısacası senin de dediğin gibi insanların diyecekleri bitmez. Ben daha çevreme söylemedim. Bu yaşta emin misin diye ekler çıkar elbet. Sanki onlara sormam gerekiyor.
Ama hiç umrumda değiller.
Çocuğum sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum.

İlk doğum mu olacak? Eğer sezaryen istiyorsanız büyük ihtimal Temmuz içinde olur çünkü 38-39. haftayı geçirmek istemez doktorlar. Ama normalse 40. haftayı geçme olasılığı daha yüksek Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Bak benim yaşım 41 bir de miyomum var. Üstüne şekerim var. Ama yine de takmayip her şey yolunda gidecek diyorum kendime sürekli
Benim de ilk doğumumda sezaryen sırasında doktor miyomun var alayım mı diye sordu pat diye ben de alın dedim. Öncesinde hiç görmemiştik bile ama çok şükür kısa sürede toparladım. Belki senin de miyomu ameliyat sırasında alır. Doğumunun nasıl olacağı belli mi? İlk çocuk mu? Herşey yolunda gidecek tabi ki hiç üzme kendini çok basit bir operasyon
İlk bebeğimde doktora sormuştum 2li 3lü yaptırdığımda öğrendiklerimiz karşısında müdahale etme imkanımız var mı diye ama öğrenip bilgi sahibi olma dışında ancak aldırmayı düşünürsen müdahale edebiliyorsun; aldırma düşüncen yoksa hiçbir işlem yapılmıyor. Bilmek benim moralimi bozacağı ve belki bebeğimin de sağlığını etkileyeceği için testleri yaptırmayı istememiştim ve ben de 36 yaşımda doğurdum. Şimdi 37yim ve yine yaptırmayacağım. İyi düşünmek lazım çünkü sonuçların gerçeklik yüzdesi bildiğim kadarıyla 60ları geçmiyor.
Yaptırırsan bile dilerim güzel haberler alırsın canım

Aynen öyle bir kısım tekrar bebek yap derken bir kısım da nee tekrar mı derler boşver sağsağlim alalım bebeleri kucağımıza da gerisi önemli değil.

Nasipse ilk doğum olcak normal doğum düşünüyorum ama sanırım bi çok etken var çatı vs. o zaman geldiğinde Allah hangisini nasip ettiyse o olsun diyorum yeterki sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…