- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.821
Amiin kardeşim ben özellikle dualarıma evlatlarımıza çokça merhamet diliyorumÖrneği abimden vereceğim.
Annem parmakla gösterirdi herkese .
Evlendi kendi yuvasını kurdu. Sanırsın ağaç kavuğundan cıkmış muamelesi yapıyor kendine. 30 dk lik mesafede oturuyor
Bayramdan bayrama annemi görmeye gelir.
Bizim aramız hic yoktur zaten onunla. Onun kimseyle yoktur arası.
Al sana boşa doğurup bakılmış, boşa emek verilmiş bir evlat!!!! Açım desen " benim de işlerim bozuk" der hatta.
Anneme dedim " al sana ×, gördün mü × i sen. İyi oldu sana . × aşağı × yukarı. "
Sustu sesini bile çıkarmadı.
Allah evladın hayırlısını versin. Kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın
ASla kınamıyorum
Keisnlikle aratmasın allahımda ne olursa olsunEşimin tarafında da hep erkek torunlar14 erkek torun.. insan doğal olarak olmayanı ister fıtrat bu, merak eder, tatmak ister.. şimdi benim kayınvalide de vaadlerde bulunuyor, kız bebeği olana altınlar takacakmış. Doğru bulmuyorum ama bir yerde de insanın "ötekine" olan merağını anlıyorum. Benimde oğlum var, bu sefer de oğlum olursa çok sevinirim, oğluma arkadaş ama kızım olursa da dünyalar benim olur şükür ki mevlam aratmadı diyorum ve isteyen herkese inşallah nasip olur
Benim eşimde aynıBir kızımız var eşim buda kız olsun istiyor mesela
Benim değerlerim çok düşük çıktı zaten genelde de öyleydi o sebeple kan ilacı başladık hemen.Kan ilacı olarak bi coraspirin sulandırıcı kullanıyorum. Kan yapıcı ilaçlar kilo aldırıyor diye biliyorum
Hmm doğumu onunla yapamıyorsun yani anladım. Bence sen şimdiden git doktora devlette de, sevmezsen başka denersin, sevmezsen başka denersin. Son zamanlara kalırsa çok denemek için şansın kalmayabilir. Ha birde doktorumla konuş belki o da bir öneride bulunur.Ben özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. Kendisi hastanelerde çalışmıyor. 7. aydan sonra hastane doktoruna gideceğim. Bakalım o ne diyecek
Çok geçmiş olsun Rabbim başka sıkıntı yaşatmasınBenim değerlerim çok düşük çıktı zaten genelde de öyleydi o sebeple kan ilacı başladık hemen.
Kalp hastasıyım bide onunda ilacını kestik sorun olmasın diye takviye yaptık o sebeple ve aldırdı evet
Artık sağlık olsun kilo bu verilir
Arkadaşlarının hep oğulları var, bazılar birazcık şımarık.Benim eşimde aynı
Tabi tabi bende öyleydim 34 beden olma hayalim yok zaten 38lerime geri döneyim bana yeter çok güzel şeyler almıştım giyemezsem bir daha kahrolurumÇok geçmiş olsun Rabbim başka sıkıntı yaşatmasınDoğumdan sonra hepimiz eskisinden daha fit oluruz inşallah çünkü ben genelde pek zayıf değildim hiç bizaman
Ayni hatayi bende yaptim 2 gün mahvoldum geri toparlanmam 1 haftayi bulduydu simdilerde hic duzelme yok sanki icsemde pek fatk olmuyo gibi hissediyorumPrilamı dünle bugun hiç içmedim , bugun bitiğim resmen öldüm şuan, çıkartmamak için kendimi zor tutuyorumSanırım devam edicem hapa
Eşim esmer ben sarısınım kızım olursa bana çeksin istiyorum ilk kıızm aynı babası huyu tipi babası asık ona böyle bir sürü olsun istiyor ama cogunlukla babaya çekiyorlar özellikle kız cocukları ben yaramaz cocuk seviyorum kızım tam bir hanfendi ailede baba tarafı cogalıyor kendime benzeyen yaramaz bir cocuk istiyorum insallah bu bana benzer oglan olursa da esmer makbul olur aslında bilemedim ki aman hayırlı ve saglıklı olsunlar da gerisi cok da önemli degilArkadaşlarının hep oğulları var, bazılar birazcık şımarık.
Kızımız da oldukça sakin uslu bir kızçe ee öyle olunca sanıyor ki kızlar uslu erkekler haşere bilmiyor ki garibim karısı çocukken 5 erkeğe bedelmişbuda kız olup bana çekerse yandık mesela hahaha.
Masum bir cahilliği var canım kocamın
34 beden bir elbisem var off bekarken almıstım dahada giremem ona 40 beden yapıstı dogumdan sonra veremedim dogru düzgün insallah bundan sonra verip bir 36 olacagımTabi tabi bende öyleydim 34 beden olma hayalim yok zaten 38lerime geri döneyim bana yeter çok güzel şeyler almıştım giyemezsem bir daha kahrolurum
Valla sabrettim sabrettim çıkarttıp sonunda, hamileliğin ilki olduAyni hatayi bende yaptim 2 gün mahvoldum geri toparlanmam 1 haftayi bulduydu simdilerde hic duzelme yok sanki icsemde pek fatk olmuyo gibi hissediyorum
En son kaç sene önce 38 bedendim hiç hatırlamıyorumTabi tabi bende öyleydim 34 beden olma hayalim yok zaten 38lerime geri döneyim bana yeter çok güzel şeyler almıştım giyemezsem bir daha kahrolurum
Bende 9 ay boyunca boyle gececek hissediyorum artik geçen gun annemi aradim turşu yemek istiyorum mercimekli kofte cig kofte yemek istiyorum dedim agliycam nerdeyse ya bunlarsiz yapamazdim benValla sabrettim sabrettim çıkarttıp sonunda, hamileliğin ilki oldubirdahami prilamı bırakmak asla Bende 14.haftaya girdim biter sanıyodum Sıkıntı yaaaa inşallah sonuna kadad gitmez
34 beden bir elbisem var off bekarken almıstım dahada giremem ona 40 beden yapıstı dogumdan sonra veremedim dogru düzgün insallah bundan sonra verip bir 36 olacagım
Ben iş yerinde öğlene kadar bir şey yiyemiyordum yoğunluktan pek vakit olmuyordu, mecburi bir aralıklı oruç yapmış oluyordum. Üstelik akşam kapanışı da geç vakit olmasına karşın şunu söyleyebilirim ki hayatımda bu kadar basit bu kadar hızlı ve düzenli kilo verişi asla ama asla yaşamadım.En son kaç sene önce 38 bedendim hiç hatırlamıyorumbelki doğumdan sonra uzuuun zaman sonra o rakamı görebilirim tabiii belki
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. İnşaallah temiz çıkar testinKızlar bugün covid testi verdim ateş halsizlik ağrılar idrar yolu enfeksiyonu derken berbat birgün geçiriyorum. Henüz covid sonucu almadım. Tek iyi haberim bebek iyi ve cinsiyet öğrendik erkekmiş.. Kafamı kaldıramadığımdan ona bile tam sevinemedik. Rabbim bağışlar inşallah birbirimize çok kötüyüm dua edin bana
geçmiş olsun canım inşallah covid değilsindir oğluşun da hayırlı olsunKızlar bugün covid testi verdim ateş halsizlik ağrılar idrar yolu enfeksiyonu derken berbat birgün geçiriyorum. Henüz covid sonucu almadım. Tek iyi haberim bebek iyi ve cinsiyet öğrendik erkekmiş.. Kafamı kaldıramadığımdan ona bile tam sevinemedik. Rabbim bağışlar inşallah birbirimize çok kötüyüm dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?