Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da börek falan yeme dedi, inadına hep börek istiyorum genelde çorba tarzı şeyler yiyorum, hiç kusmadım ama yağlı şeyler yiyince çok kötü oluyorum.
Ben geçen gün neredeyse yarım kilo küt böreği yedim birden uykumdan onu sayıklayarak uyandım resmen daha da yemem o kdar çok yedim ki

Ben geçen gün neredeyse yarım kilo küt böreği yedim birden uykumdan onu sayıklayarak uyandım resmen daha da yemem o kdar çok yedim ki
Ya ben de börek falan çok severim Doktor yeme, ağır gelir belki kabızlık yapar, mideni bulandırır dedi. Ama aldım yedim, hiç de dediği gibi olmadı

Canım benim de bir kızım var. Bende erkek çocuk istiyorum bunuda Allahtan diliyorum. Dilerse verir.
Ama o sözün sahibi ben değilim tabi. Kız olursa geç öğreneyim diye. Sözün sahibi kendini bilir..
Bak canım mesela ben 35 yaşındayım elhamdülillah bir kızım var bin şükür. Erkek evlat duygusu farklı kız evlat duygusu farklı ıkısını de tatmak isterim. Kiii 35 yaşındayım 40 yaştan sonra çocuk istemiyorum. 35 yaş dan sonra fizyolojik olarak da psikolojik olarak da bana göre ağır geliyor. 25 yaşlarda olsam belki böyle olmazdım.
Benim ikinciyi erkek istememin nedeni bir kızım bir oğlum olsun diye. Yoksa cinsiyet ayrımından değil.

Aynı yeminle
Aşeriyor sürekli acikiyor midesi bulanıyor sürekli tafta trip
Sinirden gülüyorum artık
Ahh Ahh al benden de okadar bence bunlar o sendromdan oldular cidden bak hamileliğin ilerleyen haftalarında çok ilginçtir ki bu sendromda olan baba adayları ciddi ciddi kilo filan alıyormuş

Ahh Ahh al benden de okadar bence bunlar o sendromdan oldular cidden bak hamileliğin ilerleyen haftalarında çok ilginçtir ki bu sendromda olan baba adayları ciddi ciddi kilo filan alıyormuş
Bu sendromları yaşayan eşler doğuma da giriyor mu Benimki girerse kesin bayılır, girmesin daha iyi bi de onu ayıltmaya çalışmayalım

Ya ben de börek falan çok severim Doktor yeme, ağır gelir belki kabızlık yapar, mideni bulandırır dedi. Ama aldım yedim, hiç de dediği gibi olmadı
Ben kaçınılmaz sonu yaşadım ama olsun pişman değilim

Bu sendromları yaşayan eşler doğuma da giriyor mu Benimki girerse kesin bayılır, girmesin daha iyi bi de onu ayıltmaya çalışmayalım
Valla onu bilmiyorum ama aman benimkide girmesin bizi bırakıp adamları ayıltmakta uğraşır hemşireler kaldıki benimki kan alınırken bile bakamaz beni bırakıp hastanenin dışının dışına kaçar doğuma hiç sanmıyorum girebileceğini

Kızlar ya benim gönlümden normal doğum geçiyor. Ama yaşadığım yerde klinik mantığı pek yok(yurtdışı). Devlet hastaneleri var. Herkesin dediği, doktorların sorumluluk almamak için hemen sezaryene yönlendirdikleri. Mesela suyun geliyor gidiyorsun, 2-3 saat sonra “senin ağrın çok ama açılman yok, dayanamazsın, bu böyle saatlerce gider, gel alalım bebeği” diyorlarmış. O anın stresiyle tüm arkadaşlarım, tamam tamam alın hemen deyip kabul ettiler. Şimdiden bunu düşünüyorum

Aynı ben Almanyadayım ve başıma geldi haklısın

Madem herşeyi yaşıyorlar doğuma da girsinler benim hastanede normal doğum olursa babaları alıyor doktorum
Ama ben eski sezeryanliyim ssvd de istemiyorum şimdilik
Çok zorlasam sokarım eşimi doğuma ameliyathaneye ama o girmek istemiyor

Hahahaha o kadar haklı ki
Şaka bir yana yükselen falan bir sürü etmen var ama yengeç iyidir. Aslan kadın ıdaha zor canım ablam aslan
Sağlıkla zamanında gelsinlerde gerisi teferruat

Merhaba ultrasona ne sıklıkla gidiyorsunuz 2 haftada bir girmek sakıncalı mı. Bir ay uzun bir süre gibi
Benim doktorum 3 haftada bir kontrol yapıyor ben öyle gidiyorum ama ayda 2 3 falan bence bebeğe zararlı.
Belli haftadan sonra bayılıyorum ultrason ışınlarından son 5 hafta kızımda ki doktorum hiç sokmamıştı ultrasona ki ben 42de doğum yaptım hep nts ye girerdim ve dinlerdi o kadar.
Avrupa ülkelerinde normal doğumun desteklediğini biliyordum bende demekki her yerde bu şekilde değil.
Doktoruna danıştın mı o ne diyor?
Onun tavrı konuşmasından bellidir aslında az çok

Valla ben çok aldım, çok dikkat edemedim bulantıdan yemek de yenmiyor nasıl aldım falan diyordum kan ilacım yapıyormuş.
+7deyim

Hahahaha o kadar haklı ki
Şaka bir yana yükselen falan bir sürü etmen var ama yengeç iyidir. Aslan kadın ıdaha zor canım ablam aslan
Sağlıkla zamanında gelsinlerde gerisi teferruat
Ama aslanlar lider ruhlu filan ya o yönden daha bi iyi oluyorlar sağlıkla gelsinler Allah o günleri göstersin de beklenilen günden önce olur sonra olur nasipte ne varsa artık

Prilamı dünle bugun hiç içmedim , bugun bitiğim resmen öldüm şuan, çıkartmamak için kendimi zor tutuyorum Sanırım devam edicem hapa

Eşimin tarafında da hep erkek torunlar 14 erkek torun.. insan doğal olarak olmayanı ister fıtrat bu, merak eder, tatmak ister.. şimdi benim kayınvalide de vaadlerde bulunuyor, kız bebeği olana altınlar takacakmış. Doğru bulmuyorum ama bir yerde de insanın "ötekine" olan merağını anlıyorum. Benimde oğlum var, bu sefer de oğlum olursa çok sevinirim, oğluma arkadaş ama kızım olursa da dünyalar benim olur şükür ki mevlam aratmadı diyorum ve isteyen herkese inşallah nasip olur

Avrupa ülkelerinde normal doğumun desteklediğini biliyordum bende demekki her yerde bu şekilde değil.
Doktoruna danıştın mı o ne diyor?
Onun tavrı konuşmasından bellidir aslında az çok
Ben özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. Kendisi hastanelerde çalışmıyor. 7. aydan sonra hastane doktoruna gideceğim. Bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…