- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.841
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.801
Ben geçen gün neredeyse yarım kilo küt böreği yedimBana da börek falan yeme dedi, inadına hep börek istiyorumgenelde çorba tarzı şeyler yiyorum, hiç kusmadım ama yağlı şeyler yiyince çok kötü oluyorum.
Aynı benBen 10 günde bir gidiyorumbiraz önce geldim hatta doktordan, akşam da olsa gidiyorum
Ya ben de börek falan çok severimBen geçen gün neredeyse yarım kilo küt böreği yedimbirden uykumdan onu sayıklayarak uyandım resmen daha da yemem o kdar çok yedim ki
Canım benim de bir kızım var. Bende erkek çocuk istiyorum bunuda Allahtan diliyorum. Dilerse verir.Kızlar bu topikte her muhabbetimiz çok güzelSadece evet rahatsız edici, düşündürücü konular bazen dönmüyor da değil. Dozunda olduğu sürece sorun yok
Ben şahsen hiç çocuğu olmayan bir kadın olarak (iki kimyasal üstüne hamile kaldım), erkek çocuklara kötü yorumlar yapılınca gerçekten üzüldüğüm oldu. Ben sadece sağlıklı olsun diye dua ederken -ki sizler de eminin böyle dua ediyorsunuz-, bazı yorumlar itici geliyorHamileyiz ya, daha hassas,duygusal olabiliyoruz. Ben o yorumları hızlıca geçiyorum ama rahatsız olduğumu dile getirsem de, size karşı olan samimiyetimden dile getiririm. Yoksa polemik falan, hiç halim yok Mesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardı Bu size de tuhaf gelmiyor mu?
Böyle espri olur mu hiç.. En sonunda sorun bende heralde deyip okumayı bırakıyorum
Mesajım kimseye şahsen değildir. Sanırım benim gibi şaşıran arkadaşlar da var, ben de şaşıran gruptayım onu belirtiyorum sadece
Ahh Ahh al benden de okadarAynı yeminle
Aşeriyor sürekli acikiyor midesi bulanıyor sürekli tafta trip
Sinirden gülüyorum artık
Bu sendromları yaşayan eşler doğuma da giriyor muAhh Ahh al benden de okadarbence bunlar o sendromdan oldular cidden bak hamileliğin ilerleyen haftalarında çok ilginçtir ki bu sendromda olan baba adayları ciddi ciddi kilo filan alıyormuş
Ben kaçınılmaz sonu yaşadım ama olsun pişman değilimYa ben de börek falan çok severimDoktor yeme, ağır gelir belki kabızlık yapar, mideni bulandırır dedi. Ama aldım yedim, hiç de dediği gibi olmadı
Valla onu bilmiyorum ama aman benimkide girmesin bizi bırakıp adamları ayıltmakta uğraşır hemşireler kaldıki benimki kan alınırken bile bakamaz beni bırakıp hastanenin dışının dışına kaçar doğuma hiç sanmıyorum girebileceğiniBu sendromları yaşayan eşler doğuma da giriyor muBenimki girerse kesin bayılır, girmesin daha iyi bi de onu ayıltmaya çalışmayalım
Aynı ben Almanyadayım ve başıma geldi haklısınKızlar ya benim gönlümden normal doğum geçiyor. Ama yaşadığım yerde klinik mantığı pek yok(yurtdışı). Devlet hastaneleri var. Herkesin dediği, doktorların sorumluluk almamak için hemen sezaryene yönlendirdikleri. Mesela suyun geliyor gidiyorsun, 2-3 saat sonra “senin ağrın çok ama açılman yok, dayanamazsın, bu böyle saatlerce gider, gel alalım bebeği” diyorlarmış. O anın stresiyle tüm arkadaşlarım, tamam tamam alın hemen deyip kabul ettiler. Şimdiden bunu düşünüyorum
Aminn hepimizin gönlüne gore nasi olsun insAllahAynı aynı benim yeğen tipik balık burçları işteayyy şöyle duygusal ve bol tripli bi yengeç kızı hadi inşallah ya Allah gönlüne göre versin ev biraz bol nazlı ağlamalı ve tripli olsada güzel olur vallahi
Madem herşeyi yaşıyorlar doğuma da girsinlerBu sendromları yaşayan eşler doğuma da giriyor muBenimki girerse kesin bayılır, girmesin daha iyi bi de onu ayıltmaya çalışmayalım
Hahahaha o kadar haklı kiİşte bir önceki burç ikizler oda benim eşimikizler olacağına yengeç olsun ama yengeç olmakta zor hep ince düşünmek fazla duygusallık yoruyor insanı bide trip çok tam yengeçsen bol triplisin sende eşin ondan bi önceki burç olsa derdindedir benimkide bi sonraki burç olsun derdinde hem yengeç hem kız olursa naparım ben diyo
Benim doktorum 3 haftada bir kontrol yapıyor ben öyle gidiyorum ama ayda 2 3 falan bence bebeğe zararlı.Merhaba ultrasona ne sıklıkla gidiyorsunuz 2 haftada bir girmek sakıncalı mı. Bir ay uzun bir süre gibi
Avrupa ülkelerinde normal doğumun desteklediğini biliyordum bende demekki her yerde bu şekilde değil.Kızlar ya benim gönlümden normal doğum geçiyor. Ama yaşadığım yerde klinik mantığı pek yok(yurtdışı). Devlet hastaneleri var. Herkesin dediği, doktorların sorumluluk almamak için hemen sezaryene yönlendirdikleri. Mesela suyun geliyor gidiyorsun, 2-3 saat sonra “senin ağrın çok ama açılman yok, dayanamazsın, bu böyle saatlerce gider, gel alalım bebeği” diyorlarmış. O anın stresiyle tüm arkadaşlarım, tamam tamam alın hemen deyip kabul ettiler. Şimdiden bunu düşünüyorum
Valla ben çok aldım, çok dikkat edemedim bulantıdan yemek de yenmiyor nasıl aldım falan diyordum kan ilacım yapıyormuş.Valla yeme durumumu pek değiştirmedim sık filanda yemiyorum ama çabuk acıkıyorum sanki. Birde doktorum daha ilk başta diyet verdi şunu ye bunu yeme az ye filan. İlk zamanlar kanınla besleniyor protein ve bol su dedi ilk 3 ay hatta 4 ay böyle beslenebilir bu ona yeterli çocuğu doyurcam diye çok yeme o çocuğa değil sana kilo olur dedi
Ama aslanlar lider ruhlu filan ya o yönden daha bi iyi oluyorlarHahahaha o kadar haklı ki
Şaka bir yana yükselen falan bir sürü etmen var ama yengeç iyidir. Aslan kadın ıdaha zor canım ablam aslan
Sağlıkla zamanında gelsinlerde gerisi teferruat
Kan ilacı olarak bi coraspirin sulandırıcı kullanıyorum. Kan yapıcı ilaçlar kilo aldırıyor diye biliyorumValla ben çok aldım, çok dikkat edemedim bulantıdan yemek de yenmiyor nasıl aldım falan diyordum kan ilacım yapıyormuş.
+7deyim
Eşimin tarafında da hep erkek torunlarSenin yazının altındada içimden gelen birşeyi arkadaşlara yazmak istiyorum …
Eskiden kızları hor görürlerdi , erkek doğuramassan bir ton laf ederlerdiki hala yaşlılarımızda o var , bak örnek sanada belki bu kızsa aynısını yapıcaklar bir erkek yapamadı diye ayıflanacaklar yaşlılar.. cahiller..
babanemin bir sürü kız torunu var ama 1 tane erkek torunu var diye her lafında 1 tane torunum var derdi, beni sinir ederdi biz neyiz yani torun değilmiyiz. Yada üst üste iki kız doğurdu diye , karısıyla konuşmayanda biliyorum ..
Bak ne güzel artık yeni nesil erkekler kız erkek ayırmıyor hatta baba kız ilşkisi olsun diye kız istiyorlar, bu durum benim çok hoşuma gidiyor. En azından üstümde baskı hissetmiyorum. Ne güzel bir zamandayız çok şükür..
Bizim insanımız çok erkeğe değer verdi. Kızları hor gördü .. Bir dönemdede kızlar değerli olsun bırakında
Ben özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. Kendisi hastanelerde çalışmıyor. 7. aydan sonra hastane doktoruna gideceğim. Bakalım o ne diyecekAvrupa ülkelerinde normal doğumun desteklediğini biliyordum bende demekki her yerde bu şekilde değil.
Doktoruna danıştın mı o ne diyor?
Onun tavrı konuşmasından bellidir aslında az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?