- 9 Temmuz 2021
- 11.411
- 24.261
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.641
Benim sağdan baktı hepp. Bebeğim Erkek’e benziyo dedisizin neyiniz olacak bende bu gidişimde sorcam bakalım cinsiyetivajinal ve karın ultrasonuna göre değişiyormuş sanırım benim ikisinde de solda bakalım ne dicek doktor
Hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah benimde solda ama herkes sola erkek diyorduBenim sağdan baktı hepp. Bebeğim Erkek’e benziyo dedi
Ultrason fotolarına baktim soldaYok bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız oluyormuş
Aaaaa bilmiyodum onu duymadımHayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah benimde solda ama herkes sola erkek diyordu
Evet 5 dkda çürüttünüz kızınla senUltrason fotolarına baktim solda
Tez çürütme ustasıyım
Expresso kiz niye sesiniz çıkmıyo tek tek bana etiket şey ettiriyonuz anaaa karılara bak dur baska kim vardi düşünüm
Yok orada benim isteğim kız demek istedim aslında, benim daha belli değil canım 10unda ikili testim var , bir sey söyler illaki. Yoncanın doktoruna gideceğimEvet valla her girmemde acaba kim kiminle tartismaya basladi diye yakinda kahve eşliginde okumaya basliycam burayi doguma daha cok var daha neler olur allah bilir ayy tövbe diymmsenin cinsiyetbellimi yani Kiz mi dedi doktor direkt
Ahahahha ya ramzi teorisine göre zaten benim bildiğim öyle, solda ise kız sağda ise erkek. Seninki doğru aslında, o zaman benimki de kızUltrason fotolarına baktim solda
Tez çürütme ustasıyım
Ahahaha kiz valla bide Akşam yemegim hazir yapacak bisey yok uyelere sardım
Ha anladim allah gönlüne gore versin tatlımYok orada benim isteğim kız demek istedim aslında, benim daha belli değil canım 10unda ikili testim var , bir sey söyler illaki. Yoncanın doktoruna gideceğimama ben 16. Haftamdakime inanırım
Ahahahha ya ramzi teorisine göre zaten benim bildiğim öyle, solda ise kız sağda ise erkek. Seninki doğru aslında, o zaman benimki de kız
Tamam bekliyorumHa anladim allah gönlüne gore versin tatlım10 unda etiket yaparim haberin olsun
Bu katlanan banyo setlerini çok öneriyorlar ben de bundan alıcaktım ama bazıları da internette hacmi çok küçük yazmışlar 3 4aylık bebeğim sığmıyor diyen var ben o yüzden şöyle bi set aldım geçen ay indirimde 200civarına geldi baya sağlam ama yer kaplıyor tabiKızlar 7 ocakda bime geliyomuş, ben burda bi kaç bişi alırım, bebeği yıkamak için o katlananlark fln yetişebilirsem tabi
Sizinde istiyorsanız aklınızds bulunsun
Evet baya güzelmiş ama yer kaplıyo heeee ama bayada iyimiş beBu katlanan banyo setlerini çok öneriyorlar ben de bundan alıcaktım ama bazıları da internette hacmi çok küçük yazmışlar 3 4aylık bebeğim sığmıyor diyen var ben o yüzden şöyle bi set aldım geçen ay indirimde 200civarına geldi baya sağlam ama yer kaplıyor tabiEki Görüntüle 2981772
Yaaaa biz iyiyiz asıl sen nasılsınSelamm güzel anneler nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?