Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Foşik asit eczaneden aldım direkt gidip. İlk üç ay için olan bir kutu verdiler onu her sabah alıyorum.

Bir de vajinal ultrason için düşük riski oluşturuyor falan diyorlar o ne kadar doğru acaba?
Benim üçünde de ilk vajinal bakıldı hiçbir şey olmaz rahim içine kadar girmiyor zaten bebeğe çok uzak. Cinsel ilişki kadar tehlikesiz.

Reactions: RAU
Düzelicez inşallah be

Canım sana çok hak veriyorum.sadece söylemek istedim.benim bir oğlum var tek düşündüğüm sağlıklı ve bana hayırlı bir evlat olması.hep bunun için dua ediyorum.Allah dualarımızi kabul etsin.

Bizde de şöyle bir durum var. Eltim geçtiğimiz yaz 5 sene üstüne doğum yaptı. İlk torun yani ve kız. Şimdi benim hamile olduğumu öğrenince hemen bu da erkek olsun etiketi yapıştı.. Tabi önce sağlık falan diyolar.. Eltime de kız olduğunu duyunca olsun hayırlısı falan demişler.. Ama kayınvalidem çok kız torun istiyordu.. Olunca da benden erkek beklemeye başladılar. O baskı hep olacak herhalde toplumumuzda

Çok şükür Eğer özelse arayıp sorabiliyosun gitmeden, ben yinede yüz yüze göreyim dedim bel ağrım vardı onuda sormuş oldum
Devlet canım özel değil telefonla bilgi vermezler.Randevuda aldım zaten idrar da enfeksyon çıkmışdı hem onu sorcam hemde bir daha görürüm dedim bebişi :) 1 gün daha sabır bakalım.Normal mi dedi bel ağrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…