Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah her şeyin hayırlısını versin.

Zamanla alışacaksın canim
Kolay değil tabii 3 cocuk . Sağlıcakla kucağına alırsın ınsallah

Anladım çok teşekkürler
Bence sıkıntı olmadığı sürece bekleyin. Ben kendim bulantım başlamasa 8. Haftaya kadar bekleyecektim. Kalp atışı var mı yok mu tereddütü yaşanmıyor o zaman
Çok rahatladım şu an çok teşekkürler. Ara ara kasık batması harici hiçbir sorunum yok baya rahatım çok şükür. Kasık batması da normaldir diye düşünüyorum çok hafif oluyor zaten. Bekleyeyim o zaman tekrar teşekkür ederim
Notlarım var baktımda Ben keseyi 5. Haftada görmüşümm. Kalp atışınıda 7+0 tam görmüşüüm genelde herkes için böyle, ama bazıları . 9.Haftada bile kalp stışınj duyan varmış
o zaman 7den sonra kalp atışı daha yüksek ihtimalle duyuluyor sanırım, belki o nedenle 7+3e vermiştir. Çok sağolun

Öncesinde gitmemenin allah korusun dış gebelik yoksa bebeğe bi yararı ya da zararı yok anladığım kadarıyla yani. Ben bi sikayetim olmazsa bekleyeyim öyleyse. Çok teşekkürler herkese Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Beklemek heyecan zor biraz tahmin ediyorum Ama evet beklemek bi zararı olmaz. Rica ederiz
Amin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi

Reactions: RAU
Zamanla alışacaksın canim
Kolay değil tabii 3 cocuk . Sağlıcakla kucağına alırsın ınsallah
Yardımcı ablayla yollarımız ayrıldı. Eşim yoğun bir çalışma döneminde. Çocuklar sürekli hasta. Mayısta taşınacagiz ve ev bulmam lazım. Kendi isimde de araştırma kısmındayım sürekli okul okul gezmem lazım 450 çocuğa uygulama yapılacak 4 ayım var ama bir çocuğa bile gitmedim daha. Burada gülüp söylüyoruz ama cinsiyet vs işin eğlencesi gerçekten.

Umarım hersey girer yoluna.

Benimde ilk bebeğim olacak nasipse 4 sene sonra oldu. Geçen kayınvalidem aradı nasılsın filan paşa nasıl dedi. Paşa derken dedim ne malum erkek olacağı belki kız olacak sağlıklı olsunda Rabbim bunca zaman sonra nasip etmiş cinsiyetinin ne önemi var

Ahhh bu eskiler

Valla bende aynıyım

Ben 8 haftaya kadar 3 kez gittim. 5+3 te ilk kese bebek kalp atışı gördüm 6+2 de bidaha gittim gerçi onda hafif kanama geçirmiştim. Birde 8+1 de gittim şimdi 12.ci haftada gitcem

Her şey yoluna girecek
Rahatla biraz

Bu arada bende hangi topikte olmam gerektiğini çözemedim sat a göre 31 Temmuz doğum ultrasona göre 2 Ağustos bi kaç hafta erken bi kaç hafta geç olurmu durum ne olur bilmem ama Ağustos topiğinde haftalar çok erken burda benden birkaç hafta önde olanlardan alacağım bilgiler kıymetli oyüzden bende şurda köşede durayım dedim.

Bizde paylaştık artık. Benimki de kız istiyordun ama birsey istemeyeceksin dedi. Asla yanında bir yorum yapmadım bu konuda bir kez bile.

Bende maşallah hep inançlı olmaktan bahsedersiniz ama cinsiyeti kimin belirlediğini bilmiyorsaniz enteresan dedim.

Sanki dünyaları verecekler.
1 altın verecek altı üstü

Benim o haftalarda çok yoğun bir adet sancım vardı ani hareketlerde kramp gibi bir ağrı da giriyordu. Normal rahim hazırlanıyor. Folik asit alıyor musunuz? Ona başlamak lazım sağlık ocağı da verir gerçi

Benim o haftalarda çok yoğun bir adet sancım vardı ani hareketlerde kramp gibi bir ağrı da giriyordu. Normal rahim hazırlanıyor. Folik asit alıyor musunuz? Ona başlamak lazım sağlık ocağı da verir gerçi
Foşik asit eczaneden aldım direkt gidip. İlk üç ay için olan bir kutu verdiler onu her sabah alıyorum.

Bir de vajinal ultrason için düşük riski oluşturuyor falan diyorlar o ne kadar doğru acaba?

Her türlü bence temmuzda doğurcan, 2 günden bişi olmaz dur burda yinede sen bilirsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…