Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Amniyosentez yerine fetal DNA yaptırın bence. Amniyosentezin de riskleri var. Hemşire arkadaşım bile risk çıkmasına rağmen yaptırmadı. Nifty test yaptırdı. Araştırın bence

Misal şimdi çevreden duyanlar aynen şöyle diyecek" heee o da mi kiz, erkek olsaydi keşke "

Yahu kayınvalıdem " tühh, sağlık olsun " dedi yahu . Bu tabu hala var

Sanki erkek olunca ne olacak
Senin erkek cocugun var da ne oluyor, degil mi!
Bunu cinsiyet ayrımı icin söylemiyorum. Toplumda kadının yeri manasında söylüyorum.

(Gerçi benim lafı karşı tarafın ağzına tıkma bir bir huyum var . Kimse kusura bakmasın. Öyle konudan alır ağzının payını . İster annem ister kayınvalıdem olsun)

Allahın verdiği bir insan işte yahu
Kız erkek ne önemi var degil mi

Hiç çocuğu olmayan bir komşumuz var.
Evlatlık bir kız bebek aldılar. Hayatları değişti.
Neyse, sonra çok yakın bir arkadaşım hamileyken “cinsiyeti ne?” diye sordu. Arkadaşım da “kızım olacak” dedi.
Kadının tepkisi şu oldu “heee olsun ya”
Daha da yorum yapmak istemiyorum

Kesinlikleeeee bende çok zamanında bu ayrımın içinde bulunduğum için ,kız erkek farketmez

Bir kızımız var eşim buda kız olsun istiyor mesela

Hahahhaha he olsun yaaa mı Söylene ek söz yok

Bir kızımız var eşim buda kız olsun istiyor mesela
Valla yeni erkeklerin alnından öpesim geliyo cidden, Eski devirdeki erkekler olsa baskı tutardı üstünde,
Şimdi en azındna rahatsın, kız da olsa erkekde olsa ne farke der üstünde bi yük görmüyosun erkek doğurmam lazım diye

Kesinlikleeeee bende çok zamanında bu ayrımın içinde bulunduğum için ,kız erkek farketmez
Benim annem eskiden aynen şöyleydi
-kız kısmı bunu yapmaz
-kız kısmı öyle oturmaz
-kız kısmı kahve içemez
- kız kısmı kiz kısmı..kiz kısmı...
Sürekli bir kızlara karşı aşağılama vardı ..

Eskidendi tabii
Şuan çok değişti. Aldiği cevaplardan da olabilir tabii..

Hahahhaha he olsun yaaa mı Söylene ek söz yok
Bir de kendisi hamile kalmak için neler yaptı maalesef o duyguyu yaşayamadı. Ama Allah evlatlık nasip etti, doğar doğmaz aldılar bebeği, kız şu an 22 yaşında olmalı.
Geçen sene karnı burnunda arkadaşıma böyle dedi, şaka gibi

Oyuzden mesela erkek bebeğimde olsa, her işi yaptırıcam, öyle kız iş yapar , erkek oturur mantığı aslam yapmam

Kızlar 2 oğlum var 1 tane de kız istiyorum diye kimse beni suçlayamaz ya

Ha 2 oğlum canım ciğerim, kalbim diye seviyorum onları sanki onları dışlıyormuşuz gibi bi algı oluştu. Ha 3. Oğlan gelirse o da canımın en içi olacak. Sadece insan kızın da tadına bakmak istiyor. Ama her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlat. Samimiyetle bir şeyleri paylaşıyoruz ama topik gerilmeye çok müsait niye biraz salmıyoruz, valla gerek yok , canımıza yazık

Hayır bide kendide bir kadın , kendini neden hor görüyorsun Ben anlamıyorum milleti

Olmaz mı. Ağzına kürekle vurmalık bir söylem

Aynen kesinlikleeee

Anneler hepinize merhaba, benim topiğim değil burası ama size bir sorum var. Ben hamileyim test yaparak öğrendim, su anda besinci haftayı tamamladık, doktordan randevu almak istedim haftaya ilk muayene için, tam 6+0 olacaktı o zaman, ama asistanı simdi bir şey görünmez gelmenize gerek yok dedi ve randevuyu 7+3 e verdi. Ben de acaba geç mi diye tedirginim şu an. Neredeyse iki ay tamamlanacak ben hiç doktor görmemiş olacağım diye. Sizin 8 haftaya kadar muayenelerinizde neler oldu? Nelere bakıldı? Gerçekten 8.haftada gitsem daha mı iyi? Bi fikir verebilirseniz çok sevinirim

Oyuzden mesela erkek bebeğimde olsa, her işi yaptırıcam, öyle kız iş yapar , erkek oturur mantığı aslam yapmam
Kesinlikle ben evde herkese aynen böyleyim

" bu evde herkes kendi işini yapacak, kimse kimsenin hizmetçisi degıl"
Eşimde dahil.

Siz yaptırmayın oğullarınıza elin kızı yaptırıyor merak etmeyın siz kıyamayın
Kıyan kıyıyor

Yoooo 6 haftalık bence gayet iyi kese görünüz, ben 7 haftads kalp atışını duydum, herhalde doktor kalp atışını duymak için erkne demiştir. Ama şuan bebeğin kesesi gözükmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…