- 21 Ocak 2021
- 4.414
- 6.397
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.421
Bu hanımefendi ile bir tartışma yaşamıştık hatırlarsanız. Konu yine burdan çıkıp kendince laf sokmuştu. Sonra başka bir arkadaşla bu konu yüzünden tartışmıştık. Konuda duyar kasıp olayı farklı yerlere çekiyor. Anlatabileceğini de sanmıyorum. O yüzden boşver. Buradaki hangi anne var olan erkek çocuğum yerine keşke kız olsaydı der? Ya da tam tersi.Ne gruplaşması yaaaa offffff cidden, bişi konuşamaz oldum bu düşünce yüzünden.
Yanlış olduğunu kabul etmiyorum. Çünkü çocuğun erkeği kızı olmaz. Çocuk çocuktur her şekilde benim evladım olucak. Allah çocuğuma uzun ömür versin yeterki sağlıklı olsun
Ne espiri yapıcağımıda size sorucam değilim . Göz kırparak cvp veriyosun lise talebesi diye bide bana diyosun..Güzel güzel muhabbet etmeye geliyoruz burda tartışmaya yada gerilmeye değil Çok yanlış yerlere çekiyosunuz konuları ..
Daha geçen gün kalbi duran arkadşalar kadar ben daha çok üzüldüm, moralim kaç gün bozuk gezdim hastaneye giderken nasıl korka korka gittim bebeğime bişi olurmu acaba diye burayada bunu yazdım yani sağlık en önemlisi diye. Hala cinsiyet muhabbetindesiniz
Ben burada hiçbir zaman duyar kasmadım. Dediğim gibi buradaki ortamın samimiyetine güvenerek fikrimi belirtiyorum. Yani aynı fikirde olamayız hepimiz değil mi? Mesela şu an olmadığımız gibi.Hiç tuhaf gelmiyor bana canım
Şurada reel yaşamda yanınızdaki arkadaşınız bu lafları söylese gram umurunuzda olmaz, ama nette yazılınca garip geliyor hatta kınanabiliyor.
Onu da o kişinin ruh haline vermek lazım
Sonuçta hamile ve çocuğu olduğu icin farkli cinsiyet beklentisi cok normal.
Samimi sekilde söyleyebilir bunu
Ne var ki? O kişinin de hormonları, çevre faktörü her şeyi düşünmen gerek. Bakın bu da empatidir .
Espri yapıyorsa da kendi çocuğu üzerinden yapıyor
Lütfen bu kadar duyar kasmanın manası yok.
Bunu günah olarak görüyorsanız da elestırmek yerine görmezsiniz olur biter. Görmüyorum deyip ama yorumu da yapmışsınız mesela ?
Eleştirmişsiniz hemen o kişiyi.
Kimseyle asla sorunum yok. Ama ne zaman muhabbet etsek, her zaman araya birileri çıkıyor ve şaşırıyorum. Muhabbet kendiliğinden ilerliyor zaten .
Herkes Temmuz’da bebeği çıplak tutacaksın, giydir de pişiği gör diyorValla ben deli gibi şubatı bekliyorum ama dayanamıyorum hemen almak istiyorum net bişi söylesede doktor ayın sonunda, koşarak alışverişe başlıcammm en büyük heyecan orda bence zatenminik insan kıyafeti
Bişi alırsak paylaşalımda örnek olsun hepimize işimize yarar bzide alırız indirimden fln
Kesinlikleeeeee yada kendi evladımla değiştirirmiyim başka kimseyleBu hanımefendi ile bir tartışma yaşamıştık hatırlarsanız. Konu yine burdan çıkıp kendince laf sokmuştu. Sonra başka bir arkadaşla bu konu yüzünden tartışmıştık. Konuda duyar kasıp olayı farklı yerlere çekiyor. Anlatabileceğini de sanmıyorum. O yüzden boşver. Buradaki hangi anne var olan erkek çocuğum yerine keşke kız olsaydı der? Ya da tam tersi.
Ben de gerçekten uzatmak için yazmadım.Ben burada hiçbir zaman duyar kasmadım. Dediğim gibi buradaki ortamın samimiyetine güvenerek fikrimi belirtiyorum. Yani aynı fikirde olamayız hepimiz değil mi? Mesela şu an olmadığımız gibi.
Ama gerçekten ben uzatan kişi olmak istemiyorum. Zaten ben fikir belirtmek için dahil oldum. Duyar kasmak, yargılamak için değil.
Ben diğer arkadaşı da anladığımı belirtmek ve benim nasıl gördüğümü yazmak istedim.
Bende interntten sen ne giyiyosun bi kat fazlasını giydir bebişler üşüyor dediler, çocuğa ne giydircez bilemiyozHerkes Temmuz’da bebeği çıplak tutacaksın, giydir de pişiği gör diyorO da beni düşündürüyor. Şu an her şey kışlık
Bakın kızlar kocaman bir göbüş. İkinci olduğu için çabuk çıktı diye düşünüyoruz ailecek. İç karın denen şey yok bizde hemen pırt çıkıyor karnımız ama bu cidden baya baya büyük. Kızımda 5 aylıkken böyleydim
Annem de bebekleri banyo için soyunca bile titriyorlar diyor, giydiririz biz diyorBende interntten sen ne giyiyosun bi kat fazlasını giydir bebişler üşüyor dediler, çocuğa ne giydircez bilemiyoz
Oyyyy kıyamammmmAnnem de bebekleri banyo için soyunca bile titriyorlar diyor, giydiririz biz diyorAy benim titrek yavrum
Kendiminkine baktim aynisi. Ama akdam göbeği buBakın kızlar kocaman bir göbüş. İkinci olduğu için çabuk çıktı diye düşünüyoruz ailecek. İç karın denen şey yok bizde hemen pırt çıkıyor karnımız ama bu cidden baya baya büyük. Kızımda 5 aylıkken böyleydim
Kış mevsimindeyken insan hayal edemiyor yeni doğmuş çıplak çıplak üşür gibi geliyor evetAnnem de bebekleri banyo için soyunca bile titriyorlar diyor, giydiririz biz diyorAy benim titrek yavrum
Ya ne güzel kış ve bahar aylarında doğuran annenler hiç bunu düşünmüyorlardırKış mevsimindeyken insan hayal edemiyor yeni doğmuş çıplak çıplak üşür gibi geliyor evet
haziran ayında 4 günlük bebeği kalın giydirdiğimiz ve isilik olduğu için (hastane çıkışı seti ileydi zıbın uzun kol ve ayaklı oldukça ince bir pamuklu kumaştan)doktoru soydu ve sadece askılı zıbınla eve getirdik.
Temmuz ağustos gibi cayı cayır sıcaklar henüz basmamıştı. Haziran 8 doğumlu yeğenim ve sonrasında hep o incelikten giyindi. Yani ilk 3 gün sonrasında muhtemelen çok çok ince giyinecekler. Soğuk memlekette yaşayanları bilemem ama ege ve akdenizde durum bu olur
Bence mide bulantısı tamamen bitmeden zevkle yemek yiYemeyeceğizBen galiba istahsizliktan öleceğimmide bulantim da azaldı ama yok yok yok .1 günde 1000 kalori bile almıyorum. Istahin açılır diyorlar ama açılmıyor. Deli gibi yemek yiyen ben ,zevkle tabak tabak yemek bitiren ben yiyemiyorum
Canım neden ne oldu böle söyledin okumadımda okucam birazdan çok üzüldüm uzlaşılmıcak bişey yoktur inşallahNeyse ya uzatmayayım. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Herkesin gönlündekini nasip etsin.
Tuhaf bir gruplaşma yaratılmaya çalışılıyor. Ben böyle şeylerin içinde olmak istemiyorum.
Karakterime ters. Her zaman herkesi kucaklayan biriydim. Yanlışa yanlış demem her zaman baki. Kendinize iyi bakın..
Caglunal beni listeden siler misin?
Kızım şubat doğumluydu bence bu daha kolay olacak ama.Ya ne güzel kış ve bahar aylarında doğuran annenler hiç bunu düşünmüyorlardırBizi şimdiden dert aldı
Yok canım benim 29 temmuz yaa. Sınırdayım benBenimde 2. Gebeligim doktorumdan boyle bisey duymadim dis kontroluna.git vs gibibu arada agustos analarinda ne geziyon sen hı yakaladik seni sen temmuz anasisin kendine gel
Benim neredeyse bitti .bitince yerim diyordum .yenilmiyormusBence mide bulantısı tamamen bitmeden zevkle yemek yiYemeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?