- 9 Temmuz 2021
- 11.411
- 24.261
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.401
Uzatan sensin , herkes sana cvp verdi burda benden başka, başka yerlere çekmeyin olayı espriye vuruyoruz diye, bana cvp yazarsan, karşılığınıda tabikide alırsın , birşeyi uzattığım fln yok sadece cvp veriyorumİyi de bu ayrımcı muhabbet ilk değil ki. Duyar kastırmak istemiyorsan duyar kasmaya zemin hazırlamayacaksın o zaman. En temizi dimi?
Allahın takdir ettiği hediyenin hayırlısı hayırsızı mı olur?
Ayrıca farkındaysan ben de gayet espirili yaklaştım. Demek ki sen de rahatsız olunacağını alttan alta biliyordun. Bence daha fazla uzatmayalım..
Bencede herseye bir duyar kasmaya gerek yok. Ne konu açılsa çok ciddiye almayalım bunları gülüp söylüyoruz senin evlatlarını alalim yerine istedigin cinsiyette başka verelim dese kim kabul eder?
Kız o kadar istedim herkes biliyor ama hiçte etkilenmiyorum yazılanlardan. Tabi kız ya da erkek isteği olan sevinecek paylaşacak. Benim erkekse bile yakında buraya atacağım aldıklarımı moda sayfası misali.
2016 haziran annelerinde yine kız kız diyordum sonra erkek olduğunu öğrenince birden ısındım çok mutluyum vs vs yazdım. Biti çıkıp şey demişti gözümüze sokuyorsun siz erkek doguramadiniz diyebide bana yani. Ben yazmadan herkes cevap vermişti.
Amin ya inşallah. Hepimiz yavrularımızı kucağımıza alsak sağlıklıca.Allahın izniyle sapasağlam doğacaklar
Hayır yok ama biraz garanticidir benimki.Risk düşükse neden illa ısrar ediyor eşiniz? Ailede down sendromlu birey mi var acaba?
Hayırlı olsun canımSelam kizlar. 2 li test yapildi bugun. Her sey yolundaymis. Kan vermedim bugun ama bu hafta fetal dna icin kan vericem direkt. 13+0 gunluktu bugun. Cinsiyet tahmini %90 yapabiliyorum suan dedi. Ogrenmek istemedik henuz erken oldugundan yanilma payi sebebiyle
Uzatan sensin , herkes sana cvp verdi burda benden başka, başka yerlere çekmeyin olayı espriye vuruyoruz diye, bana cvp yazarsan, karşılığınıda tabikide alırsın , birşeyi uzattığım fln yok sadece cvp veriyorum
Bu göz kırpmada laf soktup emojisimiAhh ahh
Niye buladar olayı kisileştirdin anlamış değilim
Benim bebeğimde erkek diyorum yani gayette ben mutluyum
Neyse arkadaşım daha fazla konuşmıcam bu konu hakkında.
Yok herşey iyi ama doktor bu konuşmayı yapmam lazım dedi. İstemiyorsanız da istemediğinize dair imza alıcam dedi. Bugün iki doktora göründüm. Normalde özele gidiyorum. Bir de devlet hastanesine gittim. O da benzer şeyler söyledi. Şuan sağlık bakanlığı her gebeyi amniyosenteze yönlendirmemizi istiyor dedi. Öyle olunca eşim de garanti olsun yaptıralım dedi. Kafam karışık.Burada istege gore yapilmiyor mesela. Eger bir durum varsa garanti olmasi icin yapiliyor ama bebek icin riskli bir durum, gelisimini engelliyor.
Hem devlete hem özele gidiyorum riskliyim pıhtılaşma ve dört aylık bir kaybım var ona rağmen yine de hiç bir dr onermedi bana .. bu cok riskli bir işlem madem öyle eşiniz versin parasını nift yaptırın kan tahlili ile o da garanti sonuçtaYok herşey iyi ama doktor bu konuşmayı yapmam lazım dedi. İstemiyorsanız da istemediğinize dair imza alıcam dedi. Bugün iki doktora göründüm. Normalde özele gidiyorum. Bir de devlet hastanesine gittim. O da benzer şeyler söyledi. Şuan sağlık bakanlığı her gebeyi amniyosenteze yönlendirmemizi istiyor dedi. Öyle olunca eşim de garanti olsun yaptıralım dedi. Kafam karışık.
Bence gitmeNeyse ya uzatmayayım. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Herkesin gönlündekini nasip etsin.
Tuhaf bir gruplaşma yaratılmaya çalışılıyor. Ben böyle şeylerin içinde olmak istemiyorum.
Karakterime ters. Her zaman herkesi kucaklayan biriydim. Yanlışa yanlış demem her zaman baki. Kendinize iyi bakın..
Caglunal beni listeden siler misin?
E ama bu bir riskHayır yok ama biraz garanticidir benimki.
Ne gruplaşması yaaaa offffff cidden, bişi konuşamaz oldum bu düşünce yüzünden.Herkes bana cevap mı verdi? Tuhaf grubal hallere girmeyelim istersen lise talebesi değiliz herkes burada ayrı bir birey. Kimsenin kimseyi savunması gerekmez :)
Keşke en başta ettiğin lafın yanlışını kabul edebilsen daha sağlıklı iletişim olurdu.
Ne zaman uzatmışım ben yazdım sen yazdın cevap verdim. Yani bu uzatmak değil konuyu kapatmaktır..
Keşke herkes senin kadar tatlı güzel, laf sokmadan söylese hayat ne güzel olurKızlar bu topikte her muhabbetimiz çok güzelSadece evet rahatsız edici, düşündürücü konular bazen dönmüyor da değil. Dozunda olduğu sürece sorun yok
Ben şahsen hiç çocuğu olmayan bir kadın olarak (iki kimyasal üstüne hamile kaldım), erkek çocuklara kötü yorumlar yapılınca gerçekten üzüldüğüm oldu. Ben sadece sağlıklı olsun diye dua ederken -ki sizler de eminin böyle dua ediyorsunuz-, bazı yorumlar itici geliyorHamileyiz ya, daha hassas,duygusal olabiliyoruz. Ben o yorumları hızlıca geçiyorum ama rahatsız olduğumu dile getirsem de, size karşı olan samimiyetimden dile getiririm. Yoksa polemik falan, hiç halim yok Mesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardı Bu size de tuhaf gelmiyor mu?
Böyle espri olur mu hiç.. En sonunda sorun bende heralde deyip okumayı bırakıyorum
Mesajım kimseye şahsen değildir. Sanırım benim gibi şaşıran arkadaşlar da var, ben de şaşıran gruptayım onu belirtiyorum sadece
Yaaa ben hala bir parça bile alamadım, alanları görünce özeniyorumKeşke herkes senin kadar tatlı güzel, laf sokmadan söylese hayat ne güzel olurAllah bütün bebeklerimize önce sağlık versin, hepimiz temmuzda sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalım Tek duam buuuu
Oğlumun minnoş elini paylaşmak için sabırsızlanıyorum
Valla ben deli gibi şubatı bekliyorum ama dayanamıyorum hemen almak istiyorum net bişi söylesede doktor ayın sonunda, koşarak alışverişe başlıcammm en büyük heyecan orda bence zatenYaaa ben hala bir parça bile alamadım, alanları görünce özeniyorumEşime bakınca bundan erkek oluyor diyorum nedense Erkek kıyafeti bakıyorum. Sonra da yok yok kızdır diyorum kız kıyafeti bakıyorum. Belirsizlik çok zor
Randevu bulamadığım için canım yaNeden kaçırdın canım ikili testi? Vardır bir hayır üzülme iyi düşün
Yok canım hiç hareket etmedi. Çok erken olduğu için randevu ben aç gittim o yüzden göremedi. Bir dahaki kontrole inşallahBozma moralini üçlü test değilde direk dörtlü yaptıralım dedi doktor bana. Daha detaylı hem içini de ferah tut canım. Çok mu hareketliydi ondan mı göstermedi. Ben de bu gittiğimde çikolata yemiyim bari çünkü bir ay daha beklemek istemiyorum
Hiç tuhaf gelmiyor bana canımMesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardıBu size de tuhaf gelmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?