Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uzatan sensin , herkes sana cvp verdi burda benden başka, başka yerlere çekmeyin olayı espriye vuruyoruz diye, bana cvp yazarsan, karşılığınıda tabikide alırsın , birşeyi uzattığım fln yok sadece cvp veriyorum
Bu göz kırpmada laf soktup emojisimi Ahh ahh
Niye buladar olayı kisileştirdin anlamış değilim
Benim bebeğimde erkek diyorum yani gayette ben mutluyum
Neyse arkadaşım daha fazla konuşmıcam bu konu hakkında.

Benim arkadaşa yazdığım mesaj "gözümüze sokuyorsun siz erkek doguramadiniz" gibi bu basitlik akan sözle kıyaslamaya girilirse sessizce bu topikten gidebilirim gerçekten..

Ben gayet mantıklı artık bana rahatsızlık veren bir noktaya saygılı şekilde kalp kırmadan parmak bastım. İsteyen istediği gibi algılar orası benim problemim değil.

Kaldı ki ben de bebeğimin henüz cinsiyetini bilmiyorum. Bir oğlum var bunda da özellikle kalbimden geçen bir cinsiyet yok Allahım ne nasip ettiyse başımın üstüne dedim..

Hayırlı olsun canım

Herkes bana cevap mı verdi? Tuhaf grubal hallere girmeyelim istersen lise talebesi değiliz herkes burada ayrı bir birey. Kimsenin kimseyi savunması gerekmez :)

Keşke en başta ettiğin lafın yanlışını kabul edebilsen daha sağlıklı iletişim olurdu.
Ne zaman uzatmışım ben yazdım sen yazdın cevap verdim. Yani bu uzatmak değil konuyu kapatmaktır..

Burada istege gore yapilmiyor mesela. Eger bir durum varsa garanti olmasi icin yapiliyor ama bebek icin riskli bir durum, gelisimini engelliyor.
Yok herşey iyi ama doktor bu konuşmayı yapmam lazım dedi. İstemiyorsanız da istemediğinize dair imza alıcam dedi. Bugün iki doktora göründüm. Normalde özele gidiyorum. Bir de devlet hastanesine gittim. O da benzer şeyler söyledi. Şuan sağlık bakanlığı her gebeyi amniyosenteze yönlendirmemizi istiyor dedi. Öyle olunca eşim de garanti olsun yaptıralım dedi. Kafam karışık.

Hem devlete hem özele gidiyorum riskliyim pıhtılaşma ve dört aylık bir kaybım var ona rağmen yine de hiç bir dr onermedi bana .. bu cok riskli bir işlem madem öyle eşiniz versin parasını nift yaptırın kan tahlili ile o da garanti sonuçta

Neyse ya uzatmayayım. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Herkesin gönlündekini nasip etsin.
Tuhaf bir gruplaşma yaratılmaya çalışılıyor. Ben böyle şeylerin içinde olmak istemiyorum.
Karakterime ters. Her zaman herkesi kucaklayan biriydim. Yanlışa yanlış demem her zaman baki. Kendinize iyi bakın..

Caglunal beni listeden siler misin?

Kızlar bu topikte her muhabbetimiz çok güzel Sadece evet rahatsız edici, düşündürücü konular bazen dönmüyor da değil. Dozunda olduğu sürece sorun yok
Ben şahsen hiç çocuğu olmayan bir kadın olarak (iki kimyasal üstüne hamile kaldım), erkek çocuklara kötü yorumlar yapılınca gerçekten üzüldüğüm oldu. Ben sadece sağlıklı olsun diye dua ederken -ki sizler de eminin böyle dua ediyorsunuz-, bazı yorumlar itici geliyor Hamileyiz ya, daha hassas,duygusal olabiliyoruz. Ben o yorumları hızlıca geçiyorum ama rahatsız olduğumu dile getirsem de, size karşı olan samimiyetimden dile getiririm. Yoksa polemik falan, hiç halim yok Mesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardı Bu size de tuhaf gelmiyor mu?
Böyle espri olur mu hiç.. En sonunda sorun bende heralde deyip okumayı bırakıyorum
Mesajım kimseye şahsen değildir. Sanırım benim gibi şaşıran arkadaşlar da var, ben de şaşıran gruptayım onu belirtiyorum sadece

Bence gitme Seni çok iyi anlıyorum, katılıyorum da. Fikrimi az önce yazdım. Ama biz beraberken daha güzel değil miyiz Belki ikili tarama heyecanıyla böyle oldu

Arkadaşlar iyi mısınız siz?
Burada ne gruplaşma var
Ne evlat kayırma . Siz bu sekilde görüyorsanız napabılırız?

Artık muhabbet edemez olduk. Herkes her şeyi yanlış anlıyor yahu!

Kendi adıma konusayım, kim benden alıntı yaparsa onlarla konuşuyorum. Durduk yere birileriyle konuşamam degil mi? bu herkes için öyle zaten .

Gercekten şaşırdım yahu ne gruplasması! Muhabbetin içine göremiyorsanız ne yapabiliriz ki? O anda katılmak isteyen alıntı yapıyor zaten .

Gruplaşma gram aklıma geldiyse ne olayım
Bari günah almayın!

Şurada şaka bile yapıldığında karşı taraf
Yanlış anlıyor. Herkes kendi evladı üzerinden bence şaka yapabilir. Bu kadar ciddiye almayın bazı şeyleri.

Vallahi ne konuşacağız şaşırdık yahu!!!

Gruplaşma olayını da asla kabul etmiyorum! Muhabbet ediyoruz diye gruplaşma mi yapmış oluyoruz. Online olan yazıyor işte

Ne gruplaşması yaaaa offffff cidden, bişi konuşamaz oldum bu düşünce yüzünden.
Yanlış olduğunu kabul etmiyorum. Çünkü çocuğun erkeği kızı olmaz. Çocuk çocuktur her şekilde benim evladım olucak. Allah çocuğuma uzun ömür versin yeterki sağlıklı olsun
Ne espiri yapıcağımıda size sorucam değilim . Göz kırparak cvp veriyosun lise talebesi diye bide bana diyosun.. Güzel güzel muhabbet etmeye geliyoruz burda tartışmaya yada gerilmeye değil Çok yanlış yerlere çekiyosunuz konuları ..
Daha geçen gün kalbi duran arkadşalar kadar ben daha çok üzüldüm, moralim kaç gün bozuk gezdim hastaneye giderken nasıl korka korka gittim bebeğime bişi olurmu acaba diye burayada bunu yazdım yani sağlık en önemlisi diye. Hala cinsiyet muhabbetindesiniz

Keşke herkes senin kadar tatlı güzel, laf sokmadan söylese hayat ne güzel olur Allah bütün bebeklerimize önce sağlık versin, hepimiz temmuzda sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alalım Tek duam buuuu
Oğlumun minnoş elini paylaşmak için sabırsızlanıyorum

Yaaa ben hala bir parça bile alamadım, alanları görünce özeniyorum Eşime bakınca bundan erkek olur diyorum nedense Erkek kıyafeti bakıyorum. Sonra da yok yok kızdır diyorum kız kıyafeti bakıyorum. Belirsizlik çok zor

Valla ben deli gibi şubatı bekliyorum ama dayanamıyorum hemen almak istiyorum net bişi söylesede doktor ayın sonunda, koşarak alışverişe başlıcammm en büyük heyecan orda bence zaten minik insan kıyafeti
Bişi alırsak paylaşalımda örnek olsun hepimize işimize yarar bzide alırız indirimden fln

Neden kaçırdın canım ikili testi? Vardır bir hayır üzülme iyi düşün
Randevu bulamadığım için canım ya
Yok canım hiç hareket etmedi. Çok erken olduğu için randevu ben aç gittim o yüzden göremedi. Bir dahaki kontrole inşallah

Mesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardı Bu size de tuhaf gelmiyor mu?
Hiç tuhaf gelmiyor bana canım

Şurada reel yaşamda yanınızdaki arkadaşınız bu lafları söylese gram umurunuzda olmaz, ama nette yazılınca garip geliyor hatta kınanabiliyor.
Onu da o kişinin ruh haline vermek lazım
Sonuçta hamile ve çocuğu olduğu icin farkli cinsiyet beklentisi cok normal.
Samimi sekilde söyleyebilir bunu
Ne var ki? O kişinin de hormonları, çevre faktörü her şeyi düşünmen gerek. Bakın bu da empatidir .

Espri yapıyorsa da kendi çocuğu üzerinden yapıyor
Lütfen bu kadar duyar kasmanın manası yok.
Bunu günah olarak görüyorsanız da elestırmek yerine görmezsiniz olur biter. Görmüyorum deyip ama yorumu da yapmışsınız mesela ?
Eleştirmişsiniz hemen o kişiyi.

Kimseyle asla sorunum yok. Ama ne zaman muhabbet etsek, her zaman araya birileri çıkıyor ve şaşırıyorum. Muhabbet kendiliğinden ilerliyor zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…