Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hahahahahah gözümden kaçmaz bakarım hemen yaaa tabi kaç kişiye yazıyo orası ayrı kaadına kaç tane yorum olmuş maşallah baya iyi herhalde İnşallah doğru çıkar bari
Benimkine bakti mi acaba kesin erkek dedi demiştim mesajlarda baktıkça bile kız demesi ilginc

Kızlar kızımı atmışım ikra meyra ya
Ordan buldum bunları. Yorum yapmamış ama.
Çoğunluk erkek demiş
Pipi ye benzıyor gerçekten.

Tam cinnoş 2. Fotodakı gözlere bakın fel fecr okuyor
Geçmiş olsun yeni gördüm mesajlarini bende bir türlü toparlayamadım tam anlamıyla idare ediyorum.

Ben hep mesaj kısmından bakıyorum mesela cinsiyet değişenler ilgimi çekiyor bu ara fakirin ekmeği umut.

Korkutacak kadarsa bir git istersen daha zaman varmış randevuna bende düşük falan hiç olmadı ağrım da fazla olmuyor o yüzden telaşlı değilim

Bende fetal dna yaptırmayı düşünüyordum ama 3750 tlyi duyunca 2 liye döndüm açıkçası. Burada 2 liye 200 tl demişti hadi ocak zammı 250 olsun. Bir de dörtlü yaparlar heralde sonra. Detaylı ultrason şart zaten çünkü bu testler belirli hastalıkların ihtimallerini veriyor ama vücutta iç organlarda falan bir sorun olursa bunların hepsi detaylı ultrasonda tespit ediliyor ona göre tedavisi yapılabiliyor.

E nabıza bakıyorum sonuçları göremiyorum. Herhalde enabıza yüklemiyomu özel olunca, hastanenin e sonuç sayfasına giriyorum oda e nabıza beni yönlendiriyo ama yok

Geçmiş olsun benim de oluyor. Arada bir kendimi yorduğum zamanlarda oluyor. Sancı gibi anlık gelip gidiyor bazen de adet ağrısı gibi alt karın sancısı oluyor.

Geçmiş olsun yeni gördüm mesajlarini bende bir türlü toparlayamadım tam anlamıyla idare ediyorum.

Ben hep mesaj kısmından bakıyorum mesela cinsiyet değişenler ilgimi çekiyor bu ara fakirin ekmeği umut.
Sana da geçmiş olsun canim. Daha iyiyim çok şükür :))

E nabıza bakıyorum sonuçları göremiyorum. Herhalde enabıza yüklemiyomu özel olunca, hastanenin e sonuç sayfasına giriyorum oda e nabıza beni yönlendiriyo ama yok
Bizim hastanenin sgk anlaşması yok e nabıza düşmüyor hicbirsey. Bide haftasonu çıkmaz herhalde. İstersen pazartesi arayıp sor bir.

Kizlar sizde de var mı yoksa benim cevrem mi böyle? Eşim de annem de çocuk yap çocuk yap diye diretti simdi de kiviriyorlar .eşim 2 gün yardım ettin 3.gun benim gibi yardım eden bulunmaz diyor .yaptığı bir şey de yok .anneme de diyorum soğuklarda gelir bizde kalırsınız diye sizde kalacak yer yok diyor .lafa geldi mi yap yap yap diyenler is ciddiye bindi mi kaçtı gitti. Iyiki bunlara güvenip 4.5 yıl çocuk yapmamışım

Sen yine de yapsaydın
Bak şimdi 5 yaşında olacaktı

Erkekler öyle canım iki iş yapsa kendilerini kahraman hissederler. Benim ilk hamileliğim zor geçti eşim hiç yardım etmedi çocuğum 2 yaşına kadar bakım hem ev işi bendeydi. Bulaşık kaldırdığını hatırlamam mesela. Şimdi yapıyor sağolsun maşaAllah diyeyim. İlk üç senem mahvoldu boşanmayı bile düşündüm doğumdan sonra. Şükür ki odunumu yonttum uzun sürdü ama değdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…