- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.101
Ense kalınlığınız kaç çıktı acabaKızlar kızımı atmışım ikra meyra ya
Ordan buldum bunları. Yorum yapmamış ama.
Çoğunluk erkek demiş
Pipi ye benzıyor gerçekten.
Tam cinnoş 2. Fotodakı gözlere bakın fel fecr okuyor
Nt olarak geçiyorsa 1,45 mmEnse kalınlığınız kaç çıktı acaba
Benimki de 12+6 da 1,7 olarak çıktı da bende merak ediyorum herkesin sonuçlarınıNt olarak geçiyorsa 1,45 mm
Hiç anlamam sonuçlardan:)Benimki de 12+6 da 1,7 olarak çıktı da bende merak ediyorum herkesin sonuçlarını
Benimkine bakti mi acaba kesin erkek dedi demiştim mesajlarda baktıkça bile kız demesi ilgincHahahahahahgözümden kaçmaz bakarım hemen yaaa tabi kaç kişiye yazıyo orası ayrı kaadına kaç tane yorum olmuş maşallah baya iyi herhalde İnşallah doğru çıkar bari
Geçmiş olsun yeni gördüm mesajlariniKızlar kızımı atmışım ikra meyra ya
Ordan buldum bunları. Yorum yapmamış ama.
Çoğunluk erkek demiş
Pipi ye benzıyor gerçekten.
Tam cinnoş 2. Fotodakı gözlere bakın fel fecr okuyor
Korkutacak kadarsa bir git istersen daha zaman varmış randevuna bende düşük falan hiç olmadı ağrım da fazla olmuyor o yüzden telaşlı değilimAmin inşallah canımAyın 14 ünde gitcem canım. Ara ara ağrılar oluyordu da bayadır böyle olmamıştı daha önceden 2 kayıp olunca korkuyorum. Bende 33 yaşındayım Rabbim hayırlısını nasıp etsin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım
Bende fetal dna yaptırmayı düşünüyordum ama 3750 tlyi duyunca 2 liye döndüm açıkçası. Burada 2 liye 200 tl demişti hadi ocak zammı 250 olsun. Bir de dörtlü yaparlar heralde sonra. Detaylı ultrason şart zaten çünkü bu testler belirli hastalıkların ihtimallerini veriyor ama vücutta iç organlarda falan bir sorun olursa bunların hepsi detaylı ultrasonda tespit ediliyor ona göre tedavisi yapılabiliyor.Benimde yaş 35 oldu olacak. Bende de ayrılar oluyor özellikle rahmimde bazen. 2 İnci taramayı yaptırmayacağız.
3 u yaptırırız büyük ultrason diyorlar burda ona.
Yaparsak stres yaparız Allah büyük inşaallah sağlıkla gelir hepimizin bebekleri.
Burda 2 ıncı test çok pahalı birde
Normal benim 10. Haftaya girdiğim gibi baya hafifledi. Diğerlerinde de öyle olmuştu.Kızlar selam, göğüslerdeki hassasiyet ara ara yavaşlıyor 11 haftamdayım normal mi ?
İçim rahatladı, sürekli göğüslerimi yokluyorumNormal benim 10. Haftaya girdiğim gibi baya hafifledi. Diğerlerinde de öyle olmuştu.
Doktoruma yazdım bakalım ne dicek belim ağrıyor şimdi deKorkutacak kadarsa bir git istersen daha zaman varmış randevuna bende düşük falan hiç olmadı ağrım da fazla olmuyor o yüzden telaşlı değilim
Geçmiş olsun benim de oluyor. Arada bir kendimi yorduğum zamanlarda oluyor. Sancı gibi anlık gelip gidiyor bazen de adet ağrısı gibi alt karın sancısı oluyor.Amin inşallah canımAyın 14 ünde gitcem canım. Ara ara ağrılar oluyordu da bayadır böyle olmamıştı daha önceden 2 kayıp olunca korkuyorum. Bende 33 yaşındayım Rabbim hayırlısını nasıp etsin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım
Benim de süt gelecek gibi sızlama oluyor. İlk hamileliğimde hiç böyle dolgun olmamışlardı. Hatta göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı.Kızlar selam, göğüslerdeki hassasiyet ara ara yavaşlıyor 11 haftamdayım normal mi ?
Sana da geçmiş olsun canim. Daha iyiyim çok şükür :))Geçmiş olsun yeni gördüm mesajlarinibende bir türlü toparlayamadım tam anlamıyla idare ediyorum.
Ben hep mesaj kısmından bakıyorum mesela cinsiyet değişenler ilgimi çekiyor bu arafakirin ekmeği umut.
Bizim hastanenin sgk anlaşması yok e nabıza düşmüyor hicbirsey. Bide haftasonu çıkmaz herhalde. İstersen pazartesi arayıp sor bir.E nabıza bakıyorum sonuçları göremiyorum.Herhalde enabıza yüklemiyomu özel olunca, hastanenin e sonuç sayfasına giriyorum oda e nabıza beni yönlendiriyo ama yok
Sen yine de yapsaydınKizlar sizde de var mı yoksa benim cevrem mi böyle? Eşim de annem de çocuk yap çocuk yap diye diretti simdi de kiviriyorlar .eşim 2 gün yardım ettin 3.gun benim gibi yardım eden bulunmaz diyor .yaptığı bir şey de yok .anneme de diyorum soğuklarda gelir bizde kalırsınız diye sizde kalacak yer yok diyor .lafa geldi mi yap yap yap diyenler is ciddiye bindi mi kaçtı gitti. Iyiki bunlara güvenip 4.5 yıl çocuk yapmamışım
Erkekler öyle canım iki iş yapsa kendilerini kahraman hissederler. Benim ilk hamileliğim zor geçti eşim hiç yardım etmedi çocuğum 2 yaşına kadar bakım hem ev işi bendeydi. Bulaşık kaldırdığını hatırlamam mesela. Şimdi yapıyor sağolsun maşaAllah diyeyim. İlk üç senem mahvoldu boşanmayı bile düşündüm doğumdan sonra. Şükür ki odunumu yonttum uzun sürdü ama değdiKizlar sizde de var mı yoksa benim cevrem mi böyle? Eşim de annem de çocuk yap çocuk yap diye diretti simdi de kiviriyorlar .eşim 2 gün yardım ettin 3.gun benim gibi yardım eden bulunmaz diyor .yaptığı bir şey de yok .anneme de diyorum soğuklarda gelir bizde kalırsınız diye sizde kalacak yer yok diyor .lafa geldi mi yap yap yap diyenler is ciddiye bindi mi kaçtı gitti. Iyiki bunlara güvenip 4.5 yıl çocuk yapmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?