- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.041
Kızımda ekşiler limonlar vs geçti, doktor erkek gibi dedi bunda da öyleCinsiyeti öğrenen kızlar acaba canınız tatlı mı çekti yoksa ekşi miaşeren var mı aranizda
Bende bıttım sabunu aldım instagramda bir sayfadan yanında bir de kendi yaptıkları kremi gönderdiler krem saçı yumuşatıyor ama daha da döküyor gibi geldi bana 2-3 kez kullandım bir daha kullanmadım sabunun faydasını görmeye başladım gibi dökülme yarıya indi kaşıntı oluyordu o bitti gibi ama bilmiyorum sabundan mı, dr içinde vitaminlerin de olduğu folik asit ve tsh 3 küsür çıkınca onun için hap verdi onların bir faydası mı yada gebelik mi yaradı bilmiyorum ama kullanmaya devam edeceğim en azından doğal ürün bir de benim saçım hemen yağlanır 1-2 saatte söner sabunla 2 gün temiz duruyor tabi sabunla yıkanan saçı bilirsiniz biraz rahatsız edici oluyor satıcıya sordum fısfıslı bir şişeye yarı su yarı elma sirkesi koyup onunla da durulayın dedi gerçekten daha iyi oluyor koku kalmıyor ama tabi şampuan gibi de mis gibi kokmuyor sonrasında kokulu bir saç kremi ile tarayabilirsiniz her gün saç baş yapmanız gereken bir işte değilseniz alışma sürecinde zorlanmazsınız.Yaklaşık 2-3 aydır bunu kullanıyorum. Benim normalde de çok dökülmem olurdu. Hamilelikte azalır dediler, çoğaldı. Saçımı kısacık kestirdim belki dökülme azalır diye, o da işe yaramadı. Bıttım sabunu şu ana kadar iyi geldi gibi. Alışmak biraz zor oluyor sabunla saç yıkamaya ama birkaç defa şans vermek lazım
Ben de tiroid ilacı kullanıyorum başından beri. Folik asit de aynı şekilde ama hiçbiri kesmedi dökülmeyi. Bıttıma 4.-5. ay gibi başladım. 2 buçuk ay falan oldu sanırım. Dökülme, yağlanma ve kaşıntı azaldı. Saç kremi aklıma geldi ama şu an saçım çok kısa olduğu için açılma sorunu olmuyor zaten fazla kimyasal da kullanmak istemiyorum. Bir de karın büyüdükçe banyo yapmak zorlaştı. Mümkün olan en kısa sürede girip çıkmaya çabalıyorum. Ben kullandığımdan memnun kaldım yani, kızlara o yüzden tavsiye etmiştimBende bıttım sabunu aldım instagramda bir sayfadan yanında bir de kendi yaptıkları kremi gönderdiler krem saçı yumuşatıyor ama daha da döküyor gibi geldi bana 2-3 kez kullandım bir daha kullanmadım sabunun faydasını görmeye başladım gibi dökülme yarıya indi kaşıntı oluyordu o bitti gibi ama bilmiyorum sabundan mı, dr içinde vitaminlerin de olduğu folik asit ve tsh 3 küsür çıkınca onun için hap verdi onların bir faydası mı yada gebelik mi yaradı bilmiyorum ama kullanmaya devam edeceğim en azından doğal ürün bir de benim saçım hemen yağlanır 1-2 saatte söner sabunla 2 gün temiz duruyor tabi sabunla yıkanan saçı bilirsiniz biraz rahatsız edici oluyor satıcıya sordum fısfıslı bir şişeye yarı su yarı elma sirkesi koyup onunla da durulayın dedi gerçekten daha iyi oluyor koku kalmıyor ama tabi şampuan gibi de mis gibi kokmuyor sonrasında kokulu bir saç kremi ile tarayabilirsiniz her gün saç baş yapmanız gereken bir işte değilseniz alışma sürecinde zorlanmazsınız.
Evet aynen canımEvet zaten şuan kayınpederimde pozitif ve ekstra hiç bir şey yapılmıyor.
Sen kendine dikkat edersin ekstra c vitamini almaya çalış. Belkide değilsindir bile
Bende hep bunu merak ediyorum. Çokta sordum kimi onayladı ama çoğu alakası yok dedi.Kızımda ekşiler limonlar vs geçti, doktor erkek gibi dedi bunda da öyleyapısal bence asla inanmıyorum aşerme ve belirtilerin cinsiyetler ilgisine
Ben kızımda oturup 8 limon yemişim farkında olmadan. Eşimde dedi bir daha sana limon almayacağımBana erkeğe benziyo dedi , eğer erkekse, tatlı olayı bende tutmadı, çinkü ben ekşi şeyler canım çekti yada tuzlu
Evet trendyola baktım şuan fiyatı yüksek görünüyor çok iyi almışsınJoie dreamer ana kucağı titreşimli müzikli ben sipariş verdiğimde 750 tlydi ama şuan ilginç bi şekilde 2100 yazmışlarİner kesin
Ben çevremdeki kişileri kendi hamileliğim falan düşünürsem hiç ama hiç tutarlı bir şey göremedim.Bende hep bunu merak ediyorum. Çokta sordum kimi onayladı ama çoğu alakası yok dedi.
Canim sesin cikmadi seninde doktora gittinmi yakin zamanda gecen hafta hepimiz gittik seninleBen kızımda oturup 8 limon yemişim farkında olmadan. Eşimde dedi bir daha sana limon almayacağım
Ama emin değilim demiş:))
Gerisini doktora bırakmış işteAma emin değilim demiş:))
Benim canım hiç tatlı istemedi, ekşi şeyler ve portakal ayva çekti. Doktor bu hafta cinsiyete kız dediCinsiyeti öğrenen kızlar acaba canınız tatlı mı çekti yoksa ekşi miaşeren var mı aranizda
Bu acı tat son zamanlarda bende de olmaya başladı özellikle sabahları gece çok bişiler yiyip yersem arttığını farkettim sizde de öyle mi?Ben burada pek yazmasam da grubu takip ediyorum.
12.haftam.Mide bulantım azaldı, prilami bıraktım ama tiksinti ve ağızdaki acı tat devam ediyor. Hala Sulu yemek yiyemiyorum ve zayıfladım. Artık bu haftalarda iştah meselesinin düzelmesini bekliyorum, çünkü sağlıklı beslenemiyorum.
Off bu damak tadi berbat bisey oldu benimkide bende bu saatten sonra soganli sarımsaklı yemekler yiyemeyekmisim gibi düşünür oldum ,asla yiyemiyorum öğurme geliyor kokusunu alsam dahiBen burada pek yazmasam da grubu takip ediyorum.
12.haftam.Mide bulantım azaldı, prilami bıraktım ama tiksinti ve ağızdaki acı tat devam ediyor. Hala Sulu yemek yiyemiyorum ve zayıfladım. Artık bu haftalarda iştah meselesinin düzelmesini bekliyorum, çünkü sağlıklı beslenemiyorum.
Slmlar, salı günü gideceğim, heyecanlıyımCanim sesin cikmadi seninde doktora gittinmi yakin zamanda gecen hafta hepimiz gittik seninleMerve2401 Mikan 2kiz1anne1bebek kaldi gitmeyen grupta aklima gelmeyen yok galiba
Koruması vardır canım. İyi bari. Şimdi nasılsınEylül başında ılk doz sinovac olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?