• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok tatlıı ama bunlar için bazı bebekler içinde durmayaniliyo diyolar o yüzden riskli birazz inşallah minnak sever 😍😍
Valla inşallah biner🙏🏻 yoksa totişine vururum😂🤪🥰 allahdan yer kaplamıyor katlanıyo oda hoşuma gitti en fazla zaten 6 ay kullanır herhalde 🥰 bakalım kısmet görcez🤦🏼‍♀️

Canım okadar sıkkın ki bir devlet Hastanesi'ne gidemedim hep dolu onbeş gün gün önce randevu aldım bu pazartesi eşim izin ama şimdi randevu yok cevabını bulamıyorum aylardır enfeksiyon çekiyorum hep özel olmuyo tahlil lazım 😔😔

Canım okadar sıkkın ki bir devlet Hastanesi'ne gidemedim hep dolu onbeş gün gün önce randevu aldım bu pazartesi eşim izin ama şimdi randevu yok cevabını bulamıyorum aylardır enfeksiyon çekiyorum hep özel olmuyo tahlil lazım 😔😔
Bildirm yap istersen canım, boşalırsa, biri iptal ederse sana bildirim geliyo hemen alabiliyosun 🤷🏼‍♀️

Yusrackfatma Yusrackfatma kız bir ay sonra senden böylemi olucan acaba, ikiz bebeklere hamile yaaa 4 aylıkmış baya büyümüş😱😀

Eklentiler

• BCC757FE-A426-460D-B260-60D93301451A.jpeg
    BCC757FE-A426-460D-B260-60D93301451A.jpeg
    379,3 KB · Görüntüleme: 89
Eki Görüntüle 2979940
Yavaşdan ufak ufak başladım almaya😀😀 bunu aldım bebişe🥰 elektirikliler çok pahalı. Bunda müzik ve titreşim var sadece
Umarım boşa almamıssındır
Ben de almıştım ilki kullanmadı bile
Durmadı içinde

Bu tarz Şeylerde en kullanışlı elektrikliler oluyor

Senin ilk bebeğin 2. Sine de saklarsın
Ne alıyorsan acıma al :)

Umarım boşa almamıssındır
Ben de almıştım ilki kullanmadı bile
Durmadı içinde

Bu tarz Şeylerde en kullanışlı elektrikliler oluyor

Senin ilk bebeğin 2. Sine de saklarsın
Ne alıyorsan acıma al :)
Evet o elektirkliler çok güzelde baya pahalı şimdi binmesse korkusuda var dedim bu idare eder herhalde onu 😍😀

Kızlar 13. Haftasında olup göbeği çıkan var mı 😅 bende hiç belli olmuyor. İnstada bazılarını gördüm oldukça belli olmuş karınları 🙃

Kızlar 13. Haftasında olup göbeği çıkan var mı 😅 bende hiç belli olmuyor. İnstada bazılarını gördüm oldukça belli olmuş karınları 🙃
Aynen benimde tanıdıklar var belli, ama ben öncedende azcık göbekli olduğum için anlamıyorum hiç yani 16-18 fln diyolar 😀ama pantolnlar sıkmayı başladı . Demekki oluyo bişiler😂

Back