- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.001
Oz aman bende gideyim. İnşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırız. :)Ben 11+3 te ikili teste girdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oz aman bende gideyim. İnşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırız. :)Ben 11+3 te ikili teste girdim.
Canım kültür testi yaptırıp çıkan bakteri sonucuna göre antibiyotik kullanman gerekiyorAnladım canım banada 3tür tekli şase veriyor ama faydası olmuyor galiba sürekli tekrarladığına göre
Çok tatlıı ama bunlar için bazı bebekler içinde durmayaniliyo diyolar o yüzden riskli birazz inşallah minnak sever ❤Eki Görüntüle 2979940
Yavaşdan ufak ufak başladım almaya bunu aldım bebişe elektirikliler çok pahalı. Bunda müzik ve titreşim var sadece
Valla inşallah biner yoksa totişine vururum allahdan yer kaplamıyor katlanıyo oda hoşuma gitti en fazla zaten 6 ay kullanır herhalde bakalım kısmet görcezÇok tatlıı ama bunlar için bazı bebekler içinde durmayaniliyo diyolar o yüzden riskli birazz inşallah minnak sever ❤
Bildirm yap istersen canım, boşalırsa, biri iptal ederse sana bildirim geliyo hemen alabiliyosunCanım okadar sıkkın ki bir devlet Hastanesi'ne gidemedim hep dolu onbeş gün gün önce randevu aldım bu pazartesi eşim izin ama şimdi randevu yok cevabını bulamıyorum aylardır enfeksiyon çekiyorum hep özel olmuyo tahlil lazım
Sağolasın hemen bakiyim inşallah pazartesi bı dek gelirBildirm yap istersen canım, boşalırsa, biri iptal ederse sana bildirim geliyo hemen alabiliyosun
Bişi de dıyemıyorum. Çok kötü değilimEyvahlar olsun.. İnşallah tesadüftür canım benim
Umarım boşa almamıssındırEki Görüntüle 2979940
Yavaşdan ufak ufak başladım almaya bunu aldım bebişe elektirikliler çok pahalı. Bunda müzik ve titreşim var sadece
Evet o elektirkliler çok güzelde baya pahalı şimdi binmesse korkusuda var dedim bu idare eder herhalde onuUmarım boşa almamıssındır
Ben de almıştım ilki kullanmadı bile
Durmadı içinde
Bu tarz Şeylerde en kullanışlı elektrikliler oluyor
Senin ilk bebeğin 2. Sine de saklarsın
Ne alıyorsan acıma al :)
Elektrıklıler titreşimli de oluyor. Durmayan bebek yoktur heralde. Ama belli de olmaz tabiiEvet o elektirkliler çok güzelde baya pahalı şimdi binmesse korkusuda var dedim bu idare eder herhalde onu
Aynen benimde tanıdıklar var belli, ama ben öncedende azcık göbekli olduğum için anlamıyorum hiç yani 16-18 fln diyolar ama pantolnlar sıkmayı başladı . Demekki oluyo bişilerKızlar 13. Haftasında olup göbeği çıkan var mı bende hiç belli olmuyor. İnstada bazılarını gördüm oldukça belli olmuş karınları
Benimki portakal kadar değişik bı kabarık lim var evdekiler elleyip kaçıyorKızlar 13. Haftasında olup göbeği çıkan var mı bende hiç belli olmuyor. İnstada bazılarını gördüm oldukça belli olmuş karınları
İnşallah durur bencede durur gibimi geliyoElektrıklıler titreşimli de oluyor. Durmayan bebek yoktur heralde. Ama belli de olmaz tabii
Sizinde azıcık çıkmış desenize :) bakalım bizim ki ne zaman hissettirecek varlığınıBenimki portakal kadar değişik bı kabarık lim var evdekiler elleyip kaçıyor
Aşın var mıydı canım.Bişi de dıyemıyorum. Çok kötü değilim
Sanki ilk çocuk gibiyim gerçi oğlum 13 olcak unutmuşum benim elde karnındane zamana kadar saklanacak çıkar yumurcakSizinde azıcık çıkmış desenize :) bakalım bizim ki ne zaman hissettirecek varlığını
Eylül başında ılk doz sinovac olmuştum.Aşın var mıydı canım.