Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benim dün akşamdan beri sağ göğüs ucumda yanma gibi dokununca çok acı var çok hassas normal mi neden oldu anlamadım sol tarafta yok

Eki Görüntüle 2979940
Yavaşdan ufak ufak başladım almaya bunu aldım bebişe elektirikliler çok pahalı. Bunda müzik ve titreşim var sadece
Ooh süper. 4moms lar banada gereksiz pahalı geliyor. İkizim olsaydı falan tamamda tek bebek de çok kısa kullanıldığı için değer mi fiyat performans açısından bilemiyorum.
Bunlar gayet iş görür bencede

Canım çok güzelmiş güle güle kullansın inşallahBen de bu modele baktım ama bulamadım stokta yok yazıyordu sen nereden ve kaça aldın acaba?
Joie dreamer ana kucağı titreşimli müzikli ben sipariş verdiğimde 750 tlydi ama şuan ilginç bi şekilde 2100 yazmışlar İner kesin

4-5 yaşına kadar kullansa fln tamam derdimde 6 ay fln kullanıcak aynen o marka çok pahalı oyuzden bu idare eder bebişi

Bana erkeğe benziyo dedi , eğer erkekse, tatlı olayı bende tutmadı, çinkü ben ekşi şeyler canım çekti yada tuzlu
Böyle arada tatlı krizi geliyor ama genel olarak benimde tuzlular hoşuma gidiyor. Bu akşamda bi limonu soyup tuzlayıp yedim. Herkes şaşkın şaşkın beni izledi çok merak ediyorum cinsiyeti

Böyle arada tatlı krizi geliyor ama genel olarak benimde tuzlular hoşuma gidiyor. Bu akşamda bi limonu soyup tuzlayıp yedim. Herkes şaşkın şaşkın beni izledi çok merak ediyorum cinsiyeti
Hey maşallah limon mu yok o raddeye gelmedim ekşi konusunda sadece turşuNezmN gidicen tekrardan muayeneye, kesin ocak sonunda hepimiz öğrenmiş oluruz

Hayır yaptırmadım. Kötü geçirmezsem yaptırmayacağım. Sonra antikor testi yaptıracağım
Evdeyiz zaten hepimiz
Evet zaten şuan kayınpederimde pozitif ve ekstra hiç bir şey yapılmıyor.
Sen kendine dikkat edersin ekstra c vitamini almaya çalış. Belkide değilsindir bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…