- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.021
Sağolasın canım Bayrampaşa devlet hastanesi dek geldi bildirim hiç bilmiyordumBildirm yap istersen canım, boşalırsa, biri iptal ederse sana bildirim geliyo hemen alabiliyosun
Oh iyi olmuş , o baya iş görüyorSağolasın canım Bayrampaşa devlet hastanesi dek geldi bildirim hiç bilmiyordum
Canım çok güzelmiş güle güle kullansın inşallahEki Görüntüle 2979940
Yavaşdan ufak ufak başladım almayabunu aldım bebişe elektirikliler çok pahalı. Bunda müzik ve titreşim var sadece
Test yaptırdın mı?Bişi de dıyemıyorum. Çok kötü değilim
Ooh süper. 4moms lar banada gereksiz pahalı geliyor. İkizim olsaydı falan tamamda tek bebek de çok kısa kullanıldığı için değer mi fiyat performans açısından bilemiyorum.Eki Görüntüle 2979940
Yavaşdan ufak ufak başladım almayabunu aldım bebişe elektirikliler çok pahalı. Bunda müzik ve titreşim var sadece
BenKızlar 13. Haftasında olup göbeği çıkan var mıbende hiç belli olmuyor. İnstada bazılarını gördüm oldukça belli olmuş karınları
Joie dreamer ana kucağı titreşimli müzikli ben sipariş verdiğimde 750 tlydi ama şuan ilginç bi şekilde 2100 yazmışlarCanım çok güzelmiş güle güle kullansın inşallahBen de bu modele baktım ama bulamadım stokta yok yazıyordu sen nereden ve kaça aldın acaba?
4-5 yaşına kadar kullansa fln tamam derdimde 6 ay fln kullanıcak aynen o marka çok pahalı oyuzden bu idare eder bebişiOoh süper. 4moms lar banada gereksiz pahalı geliyor. İkizim olsaydı falan tamamda tek bebek de çok kısa kullanıldığı için değer mi fiyat performans açısından bilemiyorum.
Bunlar gayet iş görür bencede
Ekliyorum canım hayırlı olsun inşallahCaglunal canım yaş 36 Manisa 2. Bebe son adet 25 Eylül. Teşekkürler canım.
Hayır yaptırmadım. Kötü geçirmezsem yaptırmayacağım. Sonra antikor testi yaptıracağımTest yaptırdın mı?
Bana erkeğe benziyo dedi , eğer erkekse, tatlı olayı bende tutmadı, çinkü ben ekşi şeyler canım çekti yada tuzluCinsiyeti öğrenen kızlar acaba canınız tatlı mı çekti yoksa ekşi miaşeren var mı aranizda
Böyle arada tatlı krizi geliyor ama genel olarak benimde tuzlular hoşuma gidiyor. Bu akşamda bi limonu soyup tuzlayıp yedim. Herkes şaşkın şaşkın beni izlediBana erkeğe benziyo dedi , eğer erkekse, tatlı olayı bende tutmadı, çinkü ben ekşi şeyler canım çekti yada tuzlu
Hey maşallah limon mu yok o raddeye gelmedim ekşi konusunda sadece turşuBöyle arada tatlı krizi geliyor ama genel olarak benimde tuzlular hoşuma gidiyor. Bu akşamda bi limonu soyup tuzlayıp yedim. Herkes şaşkın şaşkın beni izlediçok merak ediyorum cinsiyeti
Pazartesi canım hayırlısı ileHey maşallah limon mu yok o raddeye gelmedim ekşi konusunda sadece turşuNezmN gidicen tekrardan muayeneye, kesin ocak sonunda hepimiz öğrenmiş oluruz
Evet zaten şuan kayınpederimde pozitif ve ekstra hiç bir şey yapılmıyor.Hayır yaptırmadım. Kötü geçirmezsem yaptırmayacağım. Sonra antikor testi yaptıracağım
Evdeyiz zaten hepimiz
Evet evet katılıyorum4-5 yaşına kadar kullansa fln tamam derdimde 6 ay fln kullanıcak aynen o marka çok pahalı oyuzden bu idare eder bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?