• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım geçmiş olsun bende de enfeksiyon var ne dedi de moralini bozdu.her gebelikte oluyor maleseff
Teşekkür ederim canım. Benim 3.ye tekrar ettiği için çok riskli bebeğine zarar verir falan kötü konuştu canım. Sonra kendi doktorumla konuştum gayet normal dedi herkeste oluyormuş. Ama doktoruma ulaşana kadar ömrümden ömür gitti

İyi seneler canım, bencede sıralı olsa çok daha rahat olacak aslında ben daha önce liste yapmadım ama excel bilgim vardır biraz listeyi kopyalayıp sıralamasını yapdım excelde bu şekilde olur mu nasıl olur tam emin değilim ama. Caglunal Caglunal sıraladığım liste işine yapıyorsa atabilirim canım sana.
Canım kendi yaptığın listeye beni de ekler misin? Yaş 29, son adet 23.10.2021 tahmini doğum 30.07.2022, 1. Çocuk, memleket yurtdışı. Veya Caglunal Caglunal eklesin vakti olunca 🤗
Ne zamandır ben de bilgilerimi vermek istiyorum ama hep liste düzenlenir diye bekliyorum 🤭

İdrar yolu enfeksiyonu normal. İlaç kullanırsın. Ben ilk gebelikte ilk haftalarda antibiyotik içtim.
Sağlık ocağı doktorları konunun uzmanı değilken aşırı yorum yapabiliyorlar. Ama kadın doğum doktoru da oğluma hamileyken geçirmezsek bebek için risk demişti zaten doğruya doğru. Antibiyotik ve purinol içtim mide bulantıma rağmen.

Mide bulantısı da çoğumuzda hala devam ediyor. Hatta bir gün az oluyor. Bir gün ilaç içsem de oluyor. Geçici bir süreç sabret
İşte benim bulantılarım çok fazla oluyor içtiğim suyu bile 5dk sonra çıkarıyorum ne yemek yiyorum ne su içebiliyorum yani. Ama daha doktorum antibiyotik falan demedi. Şase verdi bir kutu bu yeterli dedi sadece

Canım kendi yaptığın listeye beni de ekler misin? Yaş 29, son adet 23.10.2021 tahmini doğum 30.07.2022, 1. Çocuk, memleket yurtdışı. Veya Caglunal Caglunal eklesin vakti olunca 🤗
Ne zamandır ben de bilgilerimi vermek istiyorum ama hep liste düzenlenir diye bekliyorum 🤭
Canım ben excele senin bilgileri yazarım şimdi ama isim etiketi olayından tam emin değilim hiç yapmadım çünkü :) olmazsa eğer o kısmı Caglunal Caglunal düzenler ben bilgilerini yazıyorum şimdi excele.

SevimliKedii SevimliKedii mesela bu liste çok güzel değil mi? Hem bu kadar bilgi de yeter. Son adet ve memleket çok önemli değil bence.
1DDB11BD-A573-4A4D-AA80-B52BA83149F1.png

canım sen yine doktoruna sor muhakkak o ayrı da.bende başıma geleni anlatayım sana danışırsın istersen doktoruna bendede lökosit 5 altında olmalıya o yüksek çıkmıştı doktor idrar kültürü bakalım bakteri üremişmi diye ürememişse gebelikde lökosit olur sorun değil demişti bakdı bakteri ürememiş ilaç vermedi.sonra 1 ay daha geçdi geçen gün yine idrra verdi lökosit yine yükselmiş ve üdrar kültürüm yine temiz çıkdı üreme yok.çarşamda günü bende gideceğim doktor bakalım bu sefer ne diyecek.idrar kültürü olayını sor istersen ne diyecek bakalım.
Pazartesi günü gideceğim canım bakılacak kültürede. Umarım bendede bir şey çıkmaz dua edin 🙏

Hanımlar :) nasıl gidiyor? Bulantı konusunda her zaman en ufak şeyde midesi bulanan nazlı ben sadece akşamları yemek çay sonrası bir iki saat rahatsızlık duyuyorum hafif bulantıdan ve tabii keyfim olmuyor ama şükür. İlaç kullanıp kilo vermek durumlarında değilim. Kötü olanlara da acil şifalar dilerim. :) Salı 11+3 olacağız. Muayene olurken ikili test için de uygun bir zaman mı? Dr bir hafta sonrası için gelirsiniz demişti.
Ben 11+3 te ikili teste girdim.

Kızlar gerçekten çok şaşırıyorum bazen tabloda cinsiyet yaş sat bat şehir isim herşey mevcutken hala tablo düzeninden bahsediliyor. Ne zaman siteye girsem kendim ve bebeğim adına faydalı paylaşım varmı diye baksam bu tarz mesajlar görüyorum tablo da her bilgi mevcut zaten gündüz çalışan akşam ev işi vs. Eşine faydalı olmaya çalışan hamile bir kadınım ve inanın hiç vaktim yok. Geçen gün tabloya daha bakmadan cinsiyet için yer aç diye bir sürü mesaj okudum lütfen biraz duyarlı olalım çok rica ediyorum 🤦‍♀️

Back