Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım geçmiş olsun bende de enfeksiyon var ne dedi de moralini bozdu.her gebelikte oluyor maleseff
Teşekkür ederim canım. Benim 3.ye tekrar ettiği için çok riskli bebeğine zarar verir falan kötü konuştu canım. Sonra kendi doktorumla konuştum gayet normal dedi herkeste oluyormuş. Ama doktoruma ulaşana kadar ömrümden ömür gitti

Canım kendi yaptığın listeye beni de ekler misin? Yaş 29, son adet 23.10.2021 tahmini doğum 30.07.2022, 1. Çocuk, memleket yurtdışı. Veya Caglunal eklesin vakti olunca
Ne zamandır ben de bilgilerimi vermek istiyorum ama hep liste düzenlenir diye bekliyorum

İşte benim bulantılarım çok fazla oluyor içtiğim suyu bile 5dk sonra çıkarıyorum ne yemek yiyorum ne su içebiliyorum yani. Ama daha doktorum antibiyotik falan demedi. Şase verdi bir kutu bu yeterli dedi sadece

Canım ben excele senin bilgileri yazarım şimdi ama isim etiketi olayından tam emin değilim hiç yapmadım çünkü :) olmazsa eğer o kısmı Caglunal düzenler ben bilgilerini yazıyorum şimdi excele.

Pazartesi günü gideceğim canım bakılacak kültürede. Umarım bendede bir şey çıkmaz dua edin

Ben 11+3 te ikili teste girdim.

Kızlar gerçekten çok şaşırıyorum bazen tabloda cinsiyet yaş sat bat şehir isim herşey mevcutken hala tablo düzeninden bahsediliyor. Ne zaman siteye girsem kendim ve bebeğim adına faydalı paylaşım varmı diye baksam bu tarz mesajlar görüyorum tablo da her bilgi mevcut zaten gündüz çalışan akşam ev işi vs. Eşine faydalı olmaya çalışan hamile bir kadınım ve inanın hiç vaktim yok. Geçen gün tabloya daha bakmadan cinsiyet için yer aç diye bir sürü mesaj okudum lütfen biraz duyarlı olalım çok rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…