Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Hayırlısı
Yok ya bence bitecek bu durum. Belki son aylar yine olur ama bulantı bitince rahatlarız umutluyum

Bende kullanıyorum ama sabahları çok bulanıyor ve sonra günüm mahvoluyor korkudan bisi yiyemiyorum

Bana tek doz yetiyor normalde. Akşama doğru etkisi geçerken hissettiriyor. Ama dün ilaç içtiğim halde sabah midem bir ayaklandı. Galiba bünye alıştı yetmemeye başladı dedim. Ama ikiye çıkarmak istemiyorum..

Benm sabahları çok fena oluyor uyanır uyanmaz gece yatmadan iki tane alıyorum üstelik

Benm sabahları çok fena oluyor uyanır uyanmaz gece yatmadan iki tane alıyorum üstelik

Doktor bana da 2 tane dedi tek doz yetiyor diye öyle devam ettim. Sadece bir defa 2 tane içtim.
Ama ilaç içmesem işyerinde evde duramazmışım içmediğim zaman anlıyorum. Oğlumda da bulanırdı ama bu kadar berbat hissetmezdim. Resmen tahammül seviyem düşmüş. Yaşlanmışım

Ben de aynı durumdayim valla. Yemezsem miğde bulantisindan duramıyorum.
Doktorum krakerle vs bastır diyor ama nafile yani. Bilmiyorum umudum 5.aya kaldı.
Hayırlısı
Yok ya bence bitecek bu durum. Belki son aylar yine olur ama bulantı bitince rahatlarız umutluyum
İlk hamileliğim de dehşet rahatmışım onu anlıyorum. Ama ben hamileliği sevmemiştim sürekli şikayet ederdim öf bitsin gitsin falan diye. Allah bana bunu bir ders olarak yapmış olabilir çünkü diğerinde o kadar rahattım ve söylenip durdum şimdi çek bakalım diyor

Bu arada KK Kızlarım hepinize şahane bir sene diliyorum 2021 zor bir yıldı ama ben 2022 den gerçekten umutluyum.
Tüm güzelliklerin ve umut ettiklerinizin çok daha fazlasının sizi bulmasını diliyorum
Ve unutmadan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
2022 Hoşgel

Vallahi benim normalde de çok cansiz saçlarım vardı gebelik ile dökülme arttı çare bulursan bana da yaz bir tutam saçım kaldı sanki
Bıttım sabunu alın ama aktardan eciş bücüş tipli olanlardan, internette markalı, kutulu satılanlardan değil

Merhaba çağla beni de ekler misin listeye Yaş 30 .1. Gebelik 6 ekim sat. Tdt 14 Temmuz

Canım kötü düşünme hiç geçen hafta bende de mantar oldu fitil ve kremle geçti çok şükür hamilelikte çok normal bağışıklığımız düşüyor. Beslenmene dikkat et sen bol bol dinlen.

İşe yarar mı dersiniz
Yaklaşık 2-3 aydır bunu kullanıyorum. Benim normalde de çok dökülmem olurdu. Hamilelikte azalır dediler, çoğaldı. Saçımı kısacık kestirdim belki dökülme azalır diye, o da işe yaramadı. Bıttım sabunu şu ana kadar iyi geldi gibi. Alışmak biraz zor oluyor sabunla saç yıkamaya ama birkaç defa şans vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…