Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mahidevran kız o

Spatzi baskasida dusunmus boyle daha once senin hesbini onaylatsakmi bir herksn ici rahat etsin hem onaylanirsada ben senden simdidende ozmanda ozur dilerim :)

Buldum Kazen Spatzi arkadasimizin hesabi onaylimi acaba ben biraz mazideki bir arkdsa benzettim eger ben yanlişsam burda arkdsmi zan altinda birakmak istemem ve ozurde dilerim tek dilegim icimz raht etsin zmaninda buyuk şoklar yaşadık malum

Spatzi baskasida dusunmus boyle daha once senin hesbini onaylatsakmi bir herksn ici rahat etsin hem onaylanirsada ben senden simdidende ozmanda ozur dilerim :)
Bence bu tavır doğru değil.
Burada hangimizin gerçek olduğu garanti ki ondan şüpheye düştüğümüz için seni onaylatalım diyelim. Kim nereden bilecek belki ben fakeyim? Ama hikayemde değişik şeyler yok diye benden emin mi olunmuş oluyor?
Evet saçma bir sey yaşadık ama kimsenin hayatından bir sey çalmadı mahidevran, yanlış mıyım? Şimdi de kimse bir şey çalmaz.
Çok çoğu yazarak vakit kaybettik hepsi bu.
Spatzi de sıkılmıştır artık bence bu ithamdan..

Zaten boyle birsey yazdm pismanda oldum aslnda oyuzden diyorum benim yuzumden arkdsta ay benimde icime suphe dustu dedi oyuzden eger oyle degilse arkdstan ozur dilemek isterm hakkina girmek istemem bende insanim sonucta icimden geceni yazi verdim buraya ? Kimse kimsenin haytndan bisi calmaz evet ama konunun bunla ne alakasi var anlamdm onaylatmak hakaret flanmi zannetmiyorum benide onaylatabrlsnz hic problem yok !

Bir nevi hakaret bana göre o yüzden fikrimi belirttim.
Çünkü kendisi defalarca burada o olmadığını söyledi. Biz karar merci değiliz ki birinin doğruluğunu sorgulayalım, ne hakla? Karşı tarafa hakaret bence bu.
Mahidevran gittikten hemen sonra ortaya çıkmış olması benim de kafamı karıştırmıştı, sonra kendinin açıklamasını okudum bitti. Burada dillendirmedim bile.
Varsa şüpheniz bunu en güzel yöneticiye mesaj atarak sorabiliriz. Ulu orta kimsenin aklını bulandırmaya gerek yoktu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…