- 9 Temmuz 2021
- 11.413
- 24.263
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.701
Mahidevran kız oSpatzi senden hurrem sultan vibe si aliyorum ara sira umarim gunahini aliyorumdur oyle degildir gecen yazicaktm icimde kaldi iki cocuk ustune sevgiliden bi cocuk yurt disinda olmak ailenin senden uzakta olmasi hamileliginden haberi olmamasi siradisi bir hayat yine :) neyse oyle iste
Bunu daha once ben yazmadim :) yazan olduysada tek benim dikkatimi cekmemis demekki :)Bunu daha önce de yazmıştınızBence bildirin o zaman
Aynen biri daha yazdı da unuttumBunu daha once ben yazmadim :) yazan olduysada tek benim dikkatimi cekmemis demekki :)
Ayy pardon evet hürremden ozur dilerimMahidevran kız o
Ay pardon biri yazmıştı da ben sizi o sandımBunu daha once ben yazmadim :) yazan olduysada tek benim dikkatimi cekmemis demekki :)
Ben gecen bir topikte gordum kenisi acmis ikizlerle ilgili yine tek plesanta iki bebek diye 20 kasimda acmis galiba daha once engellenmemismiydi oAynen biri daha yazdı da unuttummahidevranada ara sıra bakıyorum hesabı aktifleşicekmi diye
Ayy siz oyle dusunmediyseniz benim yuzumden suphelenmeyin gunaht almak istemiyorum dedigim gbi ama oyle hissetim sonuct abu topikte guvenimiz en derinden sarsildiAy pardon biri yazmıştı da ben sizi o sandımBöyle yazılınca ben de şüpheye düşüyorum
O civarlar engellnemişti doğru olabilirBen gecen bir topikte gordum kenisi acmis ikizlerle ilgili yine tek plesanta iki bebek diye 20 kasimda acmis galiba daha once engellenmemismiydi o
Kazen veya Mune’yi mi diyorsunuzYonetici gardasimin adi neydi yav unuttum yinealengirli afilli biseydi adı
Bence bu tavır doğru değil.Spatzi baskasida dusunmus boyle daha once senin hesbini onaylatsakmi bir herksn ici rahat etsin hem onaylanirsada ben senden simdidende ozmanda ozur dilerim :)
Ahha kazen i unutuyorum ama geliyo sonra aklmaKazen veya Mune’yi mi diyorsunuz
Prilam içiyor musun canımSana da geçmiş olsun canim. Mide bulantısı olmasa sorun etmem gerçekten. Yatıyorum bulanıyor, koltukta hafif arkama yaslanıyorum belim ağrıyor
Zaten boyle birsey yazdm pismanda oldum aslnda oyuzden diyorum benim yuzumden arkdsta ay benimde icime suphe dustu dedi oyuzden eger oyle degilse arkdstan ozur dilemek isterm hakkina girmek istemem bende insanim sonucta icimden geceni yazi verdim buraya ? Kimse kimsenin haytndan bisi calmaz evet ama konunun bunla ne alakasi var anlamdm onaylatmak hakaret flanmi zannetmiyorum benide onaylatabrlsnz hic problem yok !Bence bu tavır doğru değil.
Burada hangimizin gerçek olduğu garanti ki ondan şüpheye düştüğümüz için seni onaylatalım diyelim. Kim nereden bilecek belki ben fakeyim? Ama hikayemde değişik şeyler yok diye benden emin mi olunmuş oluyor.
Evet saçma bir sey yaşadık ama kimsenin hayatından bir sey çalmadı mahidevran, yanlış mıyım? Şimdi de kimse bir şey çalmaz.
Çok çoğu yazarak vakit kaybettik hepsi bu.
Spatzi de sıkılmıştır artık bence bu ithamdan..
Ay baktım ama görünmüyor benimkisiRadyoloji bolumunden gozukuyor :) normal usgler olmuyor genelde ama ikili enabiza gecmis sansima sizde bakin belki vardr
Evet , ama bikac gündüz düzenim bozulmustuPrilam içiyor musun canım
Özeldemi yaptirdiniz ben devlette yaptirdim ikiliyi belki onla bir alakasi vardirAy baktım ama görünmüyor benimkisi
Bir nevi hakaret bana göre o yüzden fikrimi belirttim.Zaten boyle birsey yazdm pismanda odlum aslnda oyuzden diyorum benim yuzumden arkdsta ay beimde icime suphe dustu dedi oyuzden eger oyel degilse arkdstan ozur dilemek isterm hakkina girmek istemem bende insanim sonucta icimden geceni yazi verdim buraya ? Kimse kimsenin haytndan bisi calmaz evet ama konunun bunla ne alakasi var anlamdm onaylatmak hakaret flanmi zannetmiyorum benide onaylatabrlsnz hic problem yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?