- 9 Temmuz 2021
- 11.415
- 24.263
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.681
Paris miOğlumda var kızım da ama cinsiyetini yinede merak ediyorumSizlerinde peş peşe gelince cinsiyetleri sabırsızlanıyorum bende
Bu arada yılbası icin bir planınız var mı? Bana sürpriz yapmıs yarın Parise gidiyoruz arabayla. Hazılanmaya calısıyorum bi yandan
Ayyyy gelir gelir zamanla daha çok var, bak erkenden eşyalarını bile aldın şanslı bu gelendeBen ikisine de eşit yaptım kıyafetleri bile aldim. Ama şuan aynı enerjim yok
Bizim ki biraz da maceraYaaaaa süper ne güzel zevkine bir merak seninkiYılbaşı evdeyiz biz evde olmak bana daha bi huzur veriyor. Parisi gezmek ne güzel olur tabi
Paris miallahım en çok gitmek istediğim yer,
Millet yılbaşını parisde geçiriyor ne hayatlar var ahh ahhbizde tv karşısın ptt yapcaz Eşime çemkirmeye gidiyorum
Geçmiş olsun. Bende yeni atlattım ama çocuklar sürekli taşıyor. Çabucak atlatırsın umarım.Selam kızlar dün aksamlar beri hastayım yatıyorum. Acayip baş ağrısı
Üşüme ve terleme var
Boğaz ağrısı, hapşırma öksürme yok inşallah olmaz.
İyi geçer geçmezmi hiç ordaBenimde hic haberim yoktu canım oyle kendisi ayarlamıs. İyi gecer umarım Malum 3 bebeyle hiç bi yere gidemeyecegim yakında
Çok geçmiş olsunSelam kızlar dün aksamlar beri hastayım yatıyorum. Acayip baş ağrısı
Üşüme ve terleme var
Oooo geçmiş olsunSelam kızlar dün aksamlar beri hastayım yatıyorum. Acayip baş ağrısı
Üşüme ve terleme var
Canım kızımın mikrobu bana geçmiyorGeçmiş olsun. Bende yeni atlattım ama çocuklar sürekli taşıyor. Çabucak atlatırsın umarım.
Geçmiş olsun canım bende senin gibiydim sonra ishal oldum idrarda yanma oldu enfeksiyon varmş meğer doktora git istersen ihmal etmeSelam kızlar dün aksamlar beri hastayım yatıyorum. Acayip baş ağrısı
Üşüme ve terleme var
Sanada geçmiş olsun canımKızlar bu arada ben bugün doktora söylediğinden 2hafta önce gittim çünkü idrarda yanma ve mesanemde ağrı vardı bir de akıntı oldu.. Doktor idrar tahlil yaptı bakteri çıkmış antibiyotik ve fitil verdi. Haftaya tekrar gel dedi.. Başınıza gelirse ihmal etmeden doktora gidin. ❤
Çok geçmiş olsun.Kızlar bu arada ben bugün doktora söylediğinden 2hafta önce gittim çünkü idrarda yanma ve mesanemde ağrı vardı bir de akıntı oldu.. Doktor idrar tahlil yaptı bakteri çıkmış antibiyotik ve fitil verdi. Haftaya tekrar gel dedi.. Başınıza gelirse ihmal etmeden doktora gidin. ❤
Sana da geçmiş olsun canim. Mide bulantısı olmasa sorun etmem gerçekten. Yatıyorum bulanıyor, koltukta hafif arkama yaslanıyorum belim ağrıyorGeçmiş olsun canım bende senin gibiydim sonra ishal oldum idrarda yanma oldu enfeksiyon varmş meğer doktora git istersen ihmal etme
Bizim de bugün saat 8de Paris’e uçağımız var, 2 Ocak’ta dönecektik. Doktor 3 ay dolana kadar dikkatli olman lazım deyince tatili iptal etmek zorunda kaldık. Biletleri iptal edemedik. Eşime hala vaktimiz var, kalk gidelim diye baskı yapıyorumOğlumda var kızım da ama cinsiyetini yinede merak ediyorumSizlerinde peş peşe gelince cinsiyetleri sabırsızlanıyorum bende
Bu arada yılbası icin bir planınız var mı? Bana sürpriz yapmıs yarın Parise gidiyoruz arabayla. Hazılanmaya calısıyorum bi yandan
Ay umutlaniyorum galiba insAllah oyledirBenim de aslında demek istediğim o değildi, ben seni anladım. Kadının söylediği kanun değil diyorsun, haklısın . Bu arada senin fotoyu gördüm, kızlarımın aynısı, bence kız
Bunu daha önce de yazmıştınızSpatzi senden hurrem sultan vibe si aliyorum ara sira umarim gunahini aliyorumdur oyle degildir gecen yazicaktm icimde kaldi iki cocuk ustune sevgiliden bi cocuk yurt disinda olmak ailenin senden uzakta olmasi hamileliginden haberi olmamasi siradisi bir hayat yine :) neyse oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?