Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Paris mi allahım en çok gitmek istediğim yer,
Millet yılbaşını parisde geçiriyor ne hayatlar var ahh ahh bizde tv karşısın ptt yapcaz Eşime çemkirmeye gidiyorum

Paris mi allahım en çok gitmek istediğim yer,
Millet yılbaşını parisde geçiriyor ne hayatlar var ahh ahh bizde tv karşısın ptt yapcaz Eşime çemkirmeye gidiyorum
Benimde hic haberim yoktu canım oyle kendisi ayarlamıs. İyi gecer umarım Malum 3 bebeyle hiç bi yere gidemeyecegim yakında

Geçmiş olsun. Bende yeni atlattım ama çocuklar sürekli taşıyor. Çabucak atlatırsın umarım.
Canım kızımın mikrobu bana geçmiyor
Benimki de ona geçmiyor.

Kızımdan geçtiğini sanmıyorum. Üşüttüğümü düşünüyorum dışarda
Ya da ablamın büyük oğlu bize geldiğinde hastaydı
Geldikten sonra öğrendim 1 gün kaldı onlar
Ama 1 gun de yeter tabii ev ortamında

Öksürük olmasın da ...

Kızlar bu arada ben bugün doktora söylediğinden 2hafta önce gittim çünkü idrarda yanma ve mesanemde ağrı vardı bir de akıntı oldu.. Doktor idrar tahlil yaptı bakteri çıkmış antibiyotik ve fitil verdi. Haftaya tekrar gel dedi.. Başınıza gelirse ihmal etmeden doktora gidin. ❤

Sanada geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun.

Bizim de bugün saat 8de Paris’e uçağımız var, 2 Ocak’ta dönecektik. Doktor 3 ay dolana kadar dikkatli olman lazım deyince tatili iptal etmek zorunda kaldık. Biletleri iptal edemedik. Eşime hala vaktimiz var, kalk gidelim diye baskı yapıyorum

Spatzi senden hurrem sultan vibe si aliyorum ara sira umarim gunahini aliyorumdur oyle degildir gecen yazicaktm icimde kaldi iki cocuk ustune sevgiliden bi cocuk yurt disinda olmak ailenin senden uzakta olmasi hamileliginden haberi olmamasi siradisi bir hayat yine :) neyse oyle iste

Bunu daha önce de yazmıştınız Bence bildirin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…