Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yani evet, biraz işin eğlencesi aslında. Doğru açı, doğru hafta vs vs bi sürü şey lazım. Zaten kesin olsa ben baktırmazdım, doktora bile söylemeyin diyorum, net öğrenmek istemiyorum
Yaaaa helal valla sana ‍♀ ben dayanamıyorum aslında cinsiyet değilde alışveriş yapıcam net bi bilgi olmayınca rahat rahat yapamıyorum

Kabızlık ve şişkinlik sorunu olan bence doktorundan ilaç istesin. Ben evde neler neler yaptım olmadı. Doktor da ilk etapta ilaç başlamak istememişti ama dün yazdı artık. 1 haftadan fazla kullanma dedi ama benim işim belli olmaz büyük rahatlıkmış

Benimde akrabalar herkes biliyoda intagram ailesine ilk defa paylaşıcam özendim süsler püsler bende sanırım ilerde ikincide yapmam. Yavrum ikincilerde şanssız hep karambole geliyolar
Haklısın canım ikinciler hep bi boşvermişlik benim de kısmetse doğum öncesi ve doğum sonrası fotoğraf çekimleri olacak. Oğlumda yaptım onda yapmazsam olmaz.

Oğlumda var kızım da ama cinsiyetini yinede merak ediyorum Sizlerinde peş peşe gelince cinsiyetleri sabırsızlanıyorum bende

Bu arada yılbası icin bir planınız var mı? Bana sürpriz yapmıs yarın Parise gidiyoruz arabayla. Hazılanmaya calısıyorum bi yandan

Ben de öyleyim 3 gün çıkmadığımı bilirim wcye. İnciri bir fincana atıyorum üstüne sıcak su ekliyorum. Sonra ılıyınca içiyorum iyi geliyor. Ama yine de 3 günü buluyor bu süreç.

Yaaaaa süper ne güzel zevkine bir merak seninki Yılbaşı evdeyiz biz evde olmak bana daha bi huzur veriyor. Parisi gezmek ne güzel olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…