- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.441
Biz şahsen bunuda dogurup cocuk defterini kapaticaz heleki son olaydan sonra hap yutmustu benim yaramaz hani iste pesinde geziyorum artik ve cok yorucu bi dönemdeyimAma normal yaaaaa bakmışsın büyütmüşsün olmuş 5 yaşında, hopppppp tekrardan bidaha aynı döngü
Sanırım bi 5 sene sonra bu dediklerini bende dicem
Benim bir de 3. yaa nerde benim hunimYalniz olmadığıma sevindim.
Psikolojim de bozuldu.
Aynen öyle canim. Boyle bir dünyaya fazla bile. Aslında ben hiç dusunmuyordumHadi inşallah2 kardeş yeter birbirlerine artık bi şekilde büyüyücek
Seninkiler büyükmüş zatenBenim biri 10 diğeri 7 oldular tam büyüttüm artık yalnız kalabiliyorum geziyorum derken ayynneeennn dediğiniz gibi zorla hamile bırakıldım kocam bey tarafından yani o da düşünemedi zırt diye tutacağını ama olan oldu ve çok gebelik belirtim de olmayınca hala inanamıyorum hamile olduğuma bir yandan da bakıyorum evde herkes hevesli diyorum iyi olacak boşver yeni bir can.
Ama çalışmıyorum, annem de yakın, doğum yaz tatiline denk geliyor kızlar evde yardımcı olurlar heralde. Bir şekilde atlatacağız diye düşünüyorum öyle böyle çıkacak aradan
Sezaryende kesin olarak bağlatıyorum daha ilk randevumda söyledim dr a eşin de ok verirse bağlarız dedi dedim verir verir 4.yü kimse kaldıramaz
Walla çok net gösterdi kendini doktor çok net dediDaha çok erken değil mi
Aynen yaaaaa cidden bende eşimle konuştuk, yani ben dışardaymen bile fena oluyorum midem bulanıyor, bide çocuk olsaydı şuan nasıl olurdu dedim yani cidden insan düşünüyoBiz şahsen bunuda dogurup cocuk defterini kapaticaz heleki son olaydan sonra hap yutmustu benim yaramaz hani iste pesinde geziyorum artik ve cok yorucu bi dönemdeyim
Ben abimle aram fazla yok, oyuzden ilk çocuğum kız olsun istiyorum , 2. Si ne olursa olsun abla olur başında olur diyodum. Abimle aramdaki olumsuzlukları düşündükçe , ama sonra düşünüyorum abimi babanemler büyütmüş beni annem ayrıyız çokAynen öyle canim. Boyle bir dünyaya fazla bile. Aslında ben hiç dusunmuyordum
Ama kızım çok ağladı
Her kardeş kardeş degıldır tabii, ama yine de yalniz olmasın dedim. Bağlı, düzgün bir sekilde yetıstırdıkten sonra gerisi önemsiz zaten .
Genellikle arası bozuk kardeşler ya sürekli kıyaslamakla, ya da aile bağı olmadan
Birbirine sarılmadan, sevgisiz yetıstırılenler diye düşünüyorum.
Yetiştirme tarzı cok önemliBen abimle aram fazla yok, oyuzden ilk çocuğum kız olsun istiyorum , 2. Si ne olursa olsun abla olur başında olur diyodum. Abimle aramdaki olumsuzlukları düşündükçe , ama sonra düşünüyorum abimi babanemler büyütmüş beni annem ayrıyız çok
Ama bunları ben tek kendim büyütücem sonuçda eminim bizden daha sevgiyle büyürler daha bağlı olurlar ilerdeİnsan ister istemez kıyas yapıyo
Ahhh inşalllah bu konuda çok dikkat edicem bendeYetiştirme tarzı cok önemli
Her anne sevgiyle mi büyüttü ki
Annem de bizi sevgisiz büyüttü. Kopuğuz
Biz öyle yapmayacağız inşallah
Varmı ultrason görüntüüsü,Kızlar bugün cinsiyet belli oldu kız bebeK geliyor
Ben alayim tahminVarmı ultrason görüntüüsü,
Bakalım benim teori doğrumu, doktora ultrason başlığını tuttup baktığı yer sağdanmı görüyo bebeği soldan mı gördü
Ben haftaya 3. Doz olmayı düşünüyorum. Vakalar hızla artıyor. Açıkçası riske girmek istemiyorum. Çalıştığım ve kalabalığa girdiğim gerçeği bir yana oğlum da okuldan her an mikrop taşıyabilir.Kızlar ben 14. haftaya girdim. Herşey iyi çok şükür. Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz. Ben bir doz aşı oldum aylar önce. Daha ikinciyi olmadım. Doktorlar farklı şeyler söylüyor siz ne düşünüyorsunuz
Ben de 5 aldım.Ben 4 kg aldım bana ne der bilmemkusmadığıma üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum
Bende merak etmiyorum hemde hiçBu sayfada cinsiyeti tek merak etmeyen benim galiba
Kızım soldaydı. Sol kaşığın hafiften belli ederdi kendini.
Doktor bunda sanki sağa bakıyor gibi. Sağ sol muhabbeti var ya.
Onun icin seyettim
Yaa benim ki sağdaEvet hep sağdan bakıyo hep gittğimde , genelde kızlar sola, erkeklere sağa yerleşiyolarmış yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?