Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar p.tesi ikili test yaptırmıştım şimdi e nabıza girdim bakdım raporlarım kısmında rapor çıkmış bende.Detaylar falan yazıyor bakmak isteyen olursa bakabilir.nelere bakmışlar etmişler yazıyor bayağı mide cebi izlendi böbrekler görüldü kalp atış hızı vs gibi aklınızda bulunsun :)

Kızlar muayeneden geldim hersey normalmiş cinsiyet tahminlerini alabilirim 2 gün büyük dedi 11 haftalıkmıs haftaya 2 li taramaya gidecegim

17 ocakta benim ikilide Cinsiyet burada kolay kolay soylemeyeceklerdir zaten.

Bence son adet tarihini usg ye gore degismeyin akliniz karismasin cnku bi bakiyorsunuz onde bi bakiyorsunuz geride benimde 3.4 gun onde ama degistirmedim satı yoksa cidden kafa karisiyor usg den usg ye degisiyor cnku ilerde cikiyo geride cikiyo ve usg ninde yanilma payi var ölcumde neyse saglik olsn bebeginiz iyse gerisi problem degil bence :)

Aynen öyle canım öyle yapıcam artık öyle tabii hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallah

Merhaba kızlar bugün hafif bi kanamam oldu doktor bi bakalım aklımızda soru işareti kalmasın dedi gittik çok şükür herşey normal neden kanama olduğunu anlamadık ultrason fotoğrafımızı aldık geldik. Büyümüş baya cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim? bu arada 9+3

Eklentiler

• IMG_20211229_170039.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…