- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.381
Değiştrcem sanırım böyle hep soru işaretiyle cıkıyrm üzülüyorm ya. Saolun kızlar valla Allah razı olsun içimi rahatladı birazAy bende tombikim valla bana ne dicek bakalım. Başka dr şansın varsa değiştir
Ben bişey göremedim seninkinde
17 ocakta benim ikilideKızlar sizleri çok kıskanıyorum yahu benim ikili teste gitmeme daha 3 hafta var sonuç almama 1 ayAğustos annelerine mi takılsam napsam Cinsiyeti de tam olarak söylemez şimdi yani tam öğrenmeme çoookk var ölme eşeğim ölme ikili için 17 ocakta 12+1 de, cinsiyet için 14 şubatta gitmeyi planlıyorum 16+1 olacak kesin öğreniriz sanırım
Ayak mı o yahu
Kim ne derse desin ahan buraya yazıyorum bu erkekKızlar ben de doktordan geliyorum. 10+5 olmuşuz. 39mm. Ense kalınlığı iyi ve burun kemiği var dedi. Nub teorisine göre %70 erkek ama çok güvenme benimki de erkekti nuba göre iki hafta sonra kız oldu dedi.
Daha neler canim 2 kilo da ne var ki:))Vallaaaa aynen. Eşimde dedi hatta, oladar yemene rağmen bence iki kiloda iyi yani dedi, çünkü cidden yedim yemek .valla moralimi bozdu
Bence son adet tarihini usg ye gore degismeyin akliniz karismasin cnku bi bakiyorsunuz onde bi bakiyorsunuz geride benimde 3.4 gun onde ama degistirmedim satı yoksa cidden kafa karisiyor usg den usg ye degisiyor cnku ilerde cikiyo geride cikiyo ve usg ninde yanilma payi var ölcumde neyse saglik olsn bebeginiz iyse gerisi problem degil bence :)Ayyy canım benim Allah razı olsun işte bende çözemedim ya en son gttiğimde 10gün önce gtmştm ozaman bana 10+6 demişti benimde o yüzden kafam karıştı galiba hatta doktorun da karıştı sanırım çnkü ben haftaya gelym dedm 13.hafta olur gec olur bu hafta gel dedi bana bugün de erken oldu haftaya gel dedi sabahtan beri salak gibiym
Benim doktor da sağdan bakıyor . Ultrason cihazı o sekilde konmuş cunkuEvet hep soldan bakıyor :) sana sağdan mı bakıyordu?
Bekleriz napalım alıştık17 ocakta benim ikilideCinsiyet burada kolay kolay soylemeyeceklerdir zaten.
Daha çok erken değil miKızlar bugün cinsiyet belli oldu kız bebeK geliyor
Bana daKim ne derse desin ahan buraya yazıyorum bu erkek
Oglumun ultrasonuna cok benzettim o yuzden baya iddaalı olduBana datonbaliklisalata nınki erkek gibi geldi yüz kemik hatları çok belli kızlar daha yuvarlak yüzlü oluyorlar
Doktorun durduğu yeri kastetmediğini gayet iyi biliyorsunBenim doktor da sağdan bakıyor . Ultrason cihazı o sekilde konmuş cunku
Aynen öyle canım öyle yapıcam artık öyle tabii hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallahBence son adet tarihini usg ye gore degismeyin akliniz karismasin cnku bi bakiyorsunuz onde bi bakiyorsunuz geride benimde 3.4 gun onde ama degistirmedim satı yoksa cidden kafa karisiyor usg den usg ye degisiyor cnku ilerde cikiyo geride cikiyo ve usg ninde yanilma payi var ölcumde neyse saglik olsn bebeginiz iyse gerisi problem degil bence :)
Ne alaka beee elinde başlığı kasının sağınamı götüryo solunamıBenim doktor da sağdan bakıyor . Ultrason cihazı o sekilde konmuş cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?