• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar p.tesi ikili test yaptırmıştım şimdi e nabıza girdim bakdım raporlarım kısmında rapor çıkmış bende.Detaylar falan yazıyor bakmak isteyen olursa bakabilir.nelere bakmışlar etmişler yazıyor bayağı mide cebi izlendi böbrekler görüldü kalp atış hızı vs gibi aklınızda bulunsun :)

Kızlar muayeneden geldim hersey normalmiş cinsiyet tahminlerini alabilirim 2 gün büyük dedi 11 haftalıkmıs haftaya 2 li taramaya gidecegim

IMG_20211229_114954.jpg

Kızlar sizleri çok kıskanıyorum yahu benim ikili teste gitmeme daha 3 hafta var sonuç almama 1 ay🙄 Ağustos annelerine mi takılsam napsam🤭 Cinsiyeti de tam olarak söylemez şimdi yani tam öğrenmeme çoookk var ölme eşeğim ölme😒 ikili için 17 ocakta 12+1 de, cinsiyet için 14 şubatta gitmeyi planlıyorum 16+1 olacak kesin öğreniriz sanırım❤️
17 ocakta benim ikilide 😏 Cinsiyet burada kolay kolay soylemeyeceklerdir zaten.

Ayyy canım benim Allah razı olsun işte bende çözemedim ya en son gttiğimde 10gün önce gtmştm ozaman bana 10+6 demişti benimde o yüzden kafam karıştı galiba hatta doktorun da karıştı sanırım çnkü ben haftaya gelym dedm 13.hafta olur gec olur bu hafta gel dedi bana bugün de erken oldu haftaya gel dedi sabahtan beri salak gibiym
Bence son adet tarihini usg ye gore degismeyin akliniz karismasin cnku bi bakiyorsunuz onde bi bakiyorsunuz geride benimde 3.4 gun onde ama degistirmedim satı yoksa cidden kafa karisiyor usg den usg ye degisiyor cnku ilerde cikiyo geride cikiyo ve usg ninde yanilma payi var ölcumde neyse saglik olsn bebeginiz iyse gerisi problem degil bence :)

Bence son adet tarihini usg ye gore degismeyin akliniz karismasin cnku bi bakiyorsunuz onde bi bakiyorsunuz geride benimde 3.4 gun onde ama degistirmedim satı yoksa cidden kafa karisiyor usg den usg ye degisiyor cnku ilerde cikiyo geride cikiyo ve usg ninde yanilma payi var ölcumde neyse saglik olsn bebeginiz iyse gerisi problem degil bence :)
Aynen öyle canım öyle yapıcam artık öyle tabii hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallah 🙏 😍

Merhaba kızlar bugün hafif bi kanamam oldu doktor bi bakalım aklımızda soru işareti kalmasın dedi gittik çok şükür herşey normal neden kanama olduğunu anlamadık 🤷🏼‍♀️ ultrason fotoğrafımızı aldık geldik. Büyümüş baya 🤭 cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim? 🙏🙏🥰🥰🥰 bu arada 9+3

Eklentiler

• IMG_20211229_170039.jpg
    IMG_20211229_170039.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 89
Back