Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de 2. Kızda dr %50 kız %50 erkek demişti bi daha o dr a gitmedim
geçen gün kaan kocatepenin videosunu izledim o bçyle diyordu :) çok erken dönemde bana cinsiyet soruyorlar bende yüzde 50 kız diyorum örenğin diyor :) sonra anne adayı neden yuzde 50 erkek demedi diye onu kıza yoruyor falan diyor :) adam resmen trollüyor hastaları :) o geldi aklıma sen böyle deyince

doktor kız demişti canım bana :) ama kesin diyemem erken olduğu için dedi ondan acaba doğrumu dedim :) içimden geçen kız ama fark da etmez yani sağlıklı olsun önceliğimiz hepimizin :)
Ayyu tabikide bizimki işin espirisi ne olursa olsun bizim yavrumuz sağlıklı doğsunda hepsi, haziranda temmuzda hepimiz bebişlerimizin doğduğunu görelim ohh dicem

Canim sen 12+1 olduguna eminmisin tahmini dogum tarihin 07.16 yaziyorda ben 12+1 im bugun tahmini dogum tarihim 07.12
Ya o şu şekilde oldu en son gttiğimde önden gidiyordu o yüzden ona göre hesapladım bende ama dediğin gibi o tarihe göre 11 haftalık oluyor sanırım bugün de bişey demedi hiç haftayla ilgili ama usg de 11+3 yazıyor kafam allak bullak vallahiii

Bence sen ultrason daki önde gidişine bakma, o her gittiğinde değişebilir, sen normal adetinle say döngünü öyle gitsin.. kafan karışır
Bende dün gitiiğimde 12+0 dım bana
12+6
6 gün önde gidiyosun oda bebeğin boyu uzun diye öyle gösteriyo dedi. Ama ben yinede 12+0 hesaplamaya devam edicem

Adetine göre hesapla usg tam ölçü vermiyor

Komik gelmemişti o an esprisi zaten fazla da duramadı burada gitti ben bıraktıktan bir süre sonra.

O Ozqe59 canim bu arada usenmedim hesapladim senin tahmini dogum tarihine gore sen zaten 11+3 sün 12+1 degilsn kafan karismis bence sen bi bak bosuna uzulmusssun
Ayyy canım benim Allah razı olsun işte bende çözemedim ya en son gttiğimde 10gün önce gtmştm ozaman bana 10+6 demişti benimde o yüzden kafam karıştı galiba hatta doktorun da karıştı sanırım çnkü ben haftaya gelym dedm 13.hafta olur gec olur bu hafta gel dedi bana bugün de erken oldu haftaya gel dedi sabahtan beri salak gibiym

Bende şaşrdm vallahii ya Allah razı olsun sizden şuan rahatladım

11+3 te niye erken demiş onu anlamadım

Komik gelmemişti o an esprisi zaten fazla da duramadı burada gitti ben bıraktıktan bir süre sonra.
yani canım tabiki gelmez o an nasıl gelsin :) stresli oluyoruz zaten ama doktorlarda bazıları sanırım böyle düşünüyormuş yani onu demek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…