- 8 Nisan 2016
- 3.456
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.021
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.361
geçen gün kaan kocatepenin videosunu izledim o bçyle diyordu :) çok erken dönemde bana cinsiyet soruyorlar bende yüzde 50 kız diyorum örenğin diyor :) sonra anne adayı neden yuzde 50 erkek demedi diye onu kıza yoruyor falan diyor :) adam resmen trollüyor hastaları :) o geldi aklıma sen böyle deyinceBenim de 2. Kızda dr %50 kız %50 erkek demişti bi daha o dr a gitmedim
Kesinnnnn orası bencedeAy öğrenmeme çok var ama hayırlısı. Kız ve erkek belirtilerini teorilerini batıl inançlarını bir kağıda yazsam %50-50 çıkar net
Ayyu tabikide bizimki işin espirisi ne olursa olsun bizim yavrumuz sağlıklı doğsunda hepsi, haziranda temmuzda hepimiz bebişlerimizin doğduğunu görelim ohh dicemdoktor kız demişti canım bana :) ama kesin diyemem erken olduğu için dedi ondan acaba doğrumu dedim :) içimden geçen kız ama fark da etmez yani sağlıklı olsun önceliğimiz hepimizin :)
Ya o şu şekilde oldu en son gttiğimde önden gidiyordu o yüzden ona göre hesapladım bende ama dediğin gibi o tarihe göre 11 haftalık oluyor sanırım bugün de bişey demedi hiç haftayla ilgili ama usg de 11+3 yazıyor kafam allak bullak vallahiiiCanim sen 12+1 olduguna eminmisin tahmini dogum tarihin 07.16 yaziyorda ben 12+1 im bugun tahmini dogum tarihim 07.12
Bence sen ultrason daki önde gidişine bakma, o her gittiğinde değişebilir, sen normal adetinle say döngünü öyle gitsin.. kafan karışırYa o şu şekilde oldu en son gttiğimde önden gidiyordu o yüzden ona göre hesapladım bende ama dediğin gibi o tarihe göre 11 haftalık oluyor sanırım bugün de bişey demedi hiç haftayla ilgili ama usg de 11+3 yazıyor kafam allak bullak vallahiii
Adetine göre hesapla usg tam ölçü vermiyorYa o şu şekilde oldu en son gttiğimde önden gidiyordu o yüzden ona göre hesapladım bende ama dediğin gibi o tarihe göre 11 haftalık oluyor sanırım bugün de bişey demedi hiç haftayla ilgili ama usg de 11+3 yazıyor kafam allak bullak vallahiii
aynen öyle canımAyyu tabikide bizimki işin espirisi ne olursa olsun bizim yavrumuz sağlıklı doğsunda hepsi, haziranda temmuzda hepimiz bebişlerimizin doğduğunu görelim ohh dicem
Komik gelmemişti o an esprisigeçen gün kaan kocatepenin videosunu izledim o bçyle diyordu :) çok erken dönemde bana cinsiyet soruyorlar bende yüzde 50 kız diyorum örenğin diyor :) sonra anne adayı neden yuzde 50 erkek demedi diye onu kıza yoruyor falan diyor :) adam resmen trollüyor hastaları :) o geldi aklıma sen böyle deyince
Ayyy canım benim Allah razı olsun işte bende çözemedim ya en son gttiğimde 10gün önce gtmştm ozaman bana 10+6 demişti benimde o yüzden kafam karıştı galiba hatta doktorun da karıştı sanırım çnkü ben haftaya gelym dedm 13.hafta olur gec olur bu hafta gel dedi bana bugün de erken oldu haftaya gel dedi sabahtan beri salak gibiym
Bende şaşrdm vallahii ya Allah razı olsun sizden şuan rahatladımBence sen ultrason daki önde gidişine bakma, o her gittiğinde değişebilir, sen normal adetinle say döngünü öyle gitsin.. kafan karışır
Bende dün gitiiğimde 12+0 dım bana
12+6
6 gün önde gidiyosun oda bebeğin boyu uzun diye öyle gösteriyo dedi. Ama ben yinede 12+0 hesaplamaya devam edicem
11+3 te niye erken demiş onu anlamadımAyyy canım benim Allah razı olsun işte bende çözemedim ya en son gttiğimde 10gün önce gtmştm ozaman bana 10+6 demişti benimde o yüzden kafam karıştı galiba hatta doktorun da karıştı sanırım çnkü ben haftaya gelym dedm 13.hafta olur gec olur bu hafta gel dedi bana bugün de erken oldu haftaya gel dedi sabahtan beri salak gibiym
yani canım tabiki gelmez o an nasıl gelsin :) stresli oluyoruz zaten ama doktorlarda bazıları sanırım böyle düşünüyormuş yani onu demek istedim :)Komik gelmemişti o an esprisizaten fazla da duramadı burada gitti ben bıraktıktan bir süre sonra.
Zaten adet takviminde 11+3 gösteriyo hamilelik takvimini de düzeltmiştm onda 12+1 gösteriyo o yüzden sabahtan beri aklım almıyor neden böyle oldu diye bende geriden gdiyor diye üzülüyorm değiştrcem bu doktoru sinir olmaya başladım onaAdetine göre hesapla usg tam ölçü vermiyor
Onlar da haklı parmak kadar bebenin cinsiyetini sorarsan adam ne desinyani canım tabiki gelmez o an nasıl gelsin :) stresli oluyoruz zaten ama doktorlarda bazıları sanırım böyle düşünüyormuş yani onu demek istedim :)
Komik gelmemişti o an esprisizaten fazla da duramadı burada gitti ben bıraktıktan bir süre sonra.
Erken derken ben biraz tombikim de ayıptır söylemesi o yüzden net göremiyrm haftaya bakalm dedi tam net acıklama yapmıyo sorarsam konuşuyo deli ediyor beni11+3 te niye erken demiş onu anlamadım
EheheheAdamın ayağını kaydırmışsın resmen
Ay bende tombikim valla bana ne dicek bakalım. Başka dr şansın varsa değiştir.Erken derken ben biraz tombikim de ayıptır söylemesi o yüzden net göremiyrm haftaya bakalm dedi tam net acıklama yapmıyo sorarsam konuşuyo deli ediyor beni
Hiç sormaÇok yardımcı olmuş sağolsun biz bilmiyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?