- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.341
Hadi bakalım güzel haberlerle gel. Benim de doktor %51 erkek dedi. 14 ocakta randevum 15 haftalık olacağım. Günler geçmiyorKızlar bu arada bende yarın 9.30 da ikili icin gidiyorum 12+2 olacagim ama normalde usg ye gore 3.4 gun onde bebsi asagi yukari 13 hafta sayilirim acaba yarin cinsiyeti gorecekmi ay %51 le konusursa bana uyuz olurum ahahhasabahlar olmaz smdi en son 20 gun once flan gittim sanirim
Ayy %51 diyen doktorlar net dalga geciyor bence ya zaten iki ihtimal varBen de listeye eklenmek istiyorum
Hadi bakalım güzel haberlerle gel. Benim de doktor %51 erkek dedi. 14 ocakta randevum 15 haftalık olacağım. Günler geçmiyor
Bende zayıflıyorm 71 di şuan 69 kiloyum
Bende böyle bir şey duydum ama kızları hiç hatırlamıyorum ne taraftaydılar yaaYani kese için diyolarda, genelde etrafımdaki hep öyle oldu ultrasona ne tarafdan bakılırsa diye. Herkesde tutucak diye bişi yok tabişuanlık uyuyo çoğu kişide
Benim de 2. Kızda dr %50 kız %50 erkek demişti bi daha o dr a gitmedimAyy %51 diyen doktorlar net dalga geciyor bence ya zaten iki ihtimal varüç ihtimal olsa bu orana eyvallah diycemde ben diyorum ama kizlar cok umutlanmayin ve en kotu 16 hafta ya kadar yada doktor eminim bu bebegin cinsel organi artk degismez diyene kadar cinsiyete gore alisveris yapmayin benim ogluma 18 haftaya kadar kız dediler
Zaten ultrasondaki o başlığı ne tarafa tutarsa o tarafda olduğunu anlıyorsun bebeğin, benim sağa götürüyo bişi yok, sağda gözüküyor.Bende böyle bir şey duydum ama kızları hiç hatırlamıyorum ne taraftaydılar yaaBunda 1 kez baktı o da vajinaldi ne tarafa baktı hiç anlamadım bu sefer karından bakar artık diye düşünüyorum. Bir de ben hamile olduğumu testten önce farkettim ara ara sağ kasığım batıyordu dedim kesin bişey var. Belimin sağı kasığımın sağı ağrır ara ara o tarafta olduğunu düşünüyorum o yüzden. Dr.a sorcam solda derse dicem böyle böyle ağrım var sağda o neden diye.
Çok yardımcı olmuş sağolsun biz bilmiyodukBenim de 2. Kızda dr %50 kız %50 erkek demişti bi daha o dr a gitmedim
Milletin mide bulantisi bu haftalarda azalirken benimki kusmaya verdi kendini su icsem kusuyorum nolcak bu boylr
HahaBenim de 2. Kızda dr %50 kız %50 erkek demişti bi daha o dr a gitmedim
Ayrıntılı ultrasonda orası da ayrıntılı şekilde görünüyor onu bekleyecem ben ikisini de o şekilde öğrenmiştim kendim de gördüm bizzatBenim de 2. Kızda dr %50 kız %50 erkek demişti bi daha o dr a gitmedim
Ay öğrenmeme çok var ama hayırlısı. Kız ve erkek belirtilerini teorilerini batıl inançlarını bir kağıda yazsam %50-50 çıkar netZaten ultrasondaki o başlığı ne tarafa tutarsa o tarafda olduğunu anlıyorsun bebeğin, benim sağa götürüyo bişi yok, sağda gözüküyor.
Benimde en başlarda hep sağ kasığımm ağrıyodu.
Hadi bakalım 2 kızdan sonra belki erkeği bulmuşsunudr
Ben bıraktım, imom omegaya geçtik benim paketimde baya baya vardı hemde, üzdü
doktor kız demişti canım bana :) ama kesin diyemem erken olduğu için dedi ondan acaba doğrumu dedim :) içimden geçen kız ama fark da etmez yani sağlıklı olsun önceliğimiz hepimizin :)Kızmı istiyosuninşalşah doğru çıkar bakalım söylersiniz eğer kızsa demekki doğru bu teorim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?