- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.718
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.241
Aynısı arkadaşımın başına geldi, hala da devam ediyorMeraba anneler 6 ekim son adet tarihim. Pazartesi günü işyerindeyken aşırı kanamam oldu bir anda üstüm başım kanlar içinde kaldı. Pazartesi Ağlaya ağlaya yatış yaptık hastaneye dün akşam çıktık. Kanama azaldı ama dr çoğalırsa düşük yapıyosun azalırsa dikkatli olacaksın artık dedi. Başına böle bişey gelen duyan varmı ben çoo şakınım ve korkuyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Geçmiş olsun, çok korkmussundur tabii. Umarım bi daha olmaz. Bir arkadaşım hamileliginde ped kullaniyordu kanamadan dolayı. Haftalar sürdü. Sonra nur topu gibi doğdu çocuğu büyüdü bile.Meraba anneler 6 ekim son adet tarihim. Pazartesi günü işyerindeyken aşırı kanamam oldu bir anda üstüm başım kanlar içinde kaldı. Pazartesi Ağlaya ağlaya yatış yaptık hastaneye dün akşam çıktık. Kanama azaldı ama dr çoğalırsa düşük yapıyosun azalırsa dikkatli olacaksın artık dedi. Başına böle bişey gelen duyan varmı ben çoo şakınım ve korkuyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Gözün aydın canım. Cinsiyetle alakalı bir şey söyledi mi? Darısı başımıza.Kizlar Günaydın
Ben simdi çıktım doktordan çok şükür burun kemiği var ense kalınlığı iyi dedi, çikolata yiyip gitmiştim zor ölçüldü aman az yiyin fazla hareketli oluyorlar maşaallah
Kan tahlili ankara da özelde çok pahalı, rica ettim devlette yaptırabilir miyim diye tabi dedi inşallah ayın 4 ünde etlik zubeyde de ikili tarama için kan vericem . ❤dilerim herkes güzel haberler alsın hep , dilerim herkes doğurdum yazsin buraya agiz tadi ile bir bir inşallah ben de dahil amin ❤
Allah razı olsun canım ❤Gözün aydın canım. Cinsiyetle alakalı bir şey söyledi mi? Darısı başımıza.
Ay benimki de söylemem 15 haftadan önce demiştiAllah razı olsun canım ❤
Sordum ama dr biraz despot biri önceliğimiz sağlıklı olması şimdilik cinsiyeti düşünme dedi.
Canım gözden kaçmıştır yaz bilgileri ekleyim olurmu
Gozun aydin canim masallah kac haftaliksin şuanKizlar Günaydın
Ben simdi çıktım doktordan çok şükür burun kemiği var ense kalınlığı iyi dedi, çikolata yiyip gitmiştim zor ölçüldü aman az yiyin fazla hareketli oluyorlar maşaallah
Kan tahlili ankara da özelde çok pahalı, rica ettim devlette yaptırabilir miyim diye tabi dedi inşallah ayın 4 ünde etlik zubeyde de ikili tarama için kan vericem . ❤dilerim herkes güzel haberler alsın hep , dilerim herkes doğurdum yazsin buraya agiz tadi ile bir bir inşallah ben de dahil amin ❤
32 yaşındayım 1.çocuk. tahmini doğum tarihi 25 temmuz. Ankara'da yaşıyorum. TeşekkürlerCanım gözden kaçmıştır yaz bilgileri ekleyim olurmu
Allah razı olsun canım, bugün tam 11 haftalik oldum ama ultrasonda 11+3 çıktı. 5 aşağı 5 yukarı olabilir dedi drGozun aydin canim masallah kac haftaliksin şuan
Valla ben bakicam 10 gun sonra cikicakmis sonucum tutucakmi baklmKızlar bu arada ikili test sonucundaki free beta HCG ile cinsiyet tahmini yapan oldu mu tutuyor mu gerçekten?
Çok geçmiş olsun ..Meraba anneler 6 ekim son adet tarihim. Pazartesi günü işyerindeyken aşırı kanamam oldu bir anda üstüm başım kanlar içinde kaldı. Pazartesi Ağlaya ağlaya yatış yaptık hastaneye dün akşam çıktık. Kanama azaldı ama dr çoğalırsa düşük yapıyosun azalırsa dikkatli olacaksın artık dedi. Başına böle bişey gelen duyan varmı ben çoo şakınım ve korkuyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Ben zayıfladım, 64 kilo civarı hamile kaldım, suan 58 kiloyumArkadaslar hamile kaldığımda 72 kiloydum su an 66 kiloyum benm gibi zayiflayan varmi kilo almk yerine
Bir arkadaşımda yaşamamıştı.. Sağlıkla kucağına aldı ama hep istrahatke geçirdi hamileliğin, bir sebebi de yoktu bu arada yaşadığı duruma sebebiyet verecek bir şey yaşamamıştı.Meraba anneler 6 ekim son adet tarihim. Pazartesi günü işyerindeyken aşırı kanamam oldu bir anda üstüm başım kanlar içinde kaldı. Pazartesi Ağlaya ağlaya yatış yaptık hastaneye dün akşam çıktık. Kanama azaldı ama dr çoğalırsa düşük yapıyosun azalırsa dikkatli olacaksın artık dedi. Başına böle bişey gelen duyan varmı ben çoo şakınım ve korkuyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Canını sıkmana gerek yok canım ikili test yapılabilmesi için bebeğin en az 4.50 cm olması gerekiyor muhtemelen 4.50 cm den kısa olduğu için doktor bebeğin biraz daha büyümesini beklemiştir. Ben çalıştığım için baya erken gitmek durumunda kaldım ikili teste doktor baktı iki santimle kurtardık boyunu yoksa yapamazdım haftaya gelirdin demişti bana korkulacak bir durum yok yani.Merhaba kızlar nasılsınız. Bişey sormak istiyorum size bugün doktor ikili test için çağırmıştı gttim fakat baktığında usg de ense kalınlığını falan net göremiyrm dedi haftaya tekrar gel olmazsa dörtlü yaparz dedi böyle bişeyle karşılaşan var mı aranız da normal de bugün 12+1 olmamz gerekiyor haftayla ilgili bile bişey demedi usg kağıdında 11+3 yazıyor ben hiç bişey anlamadm acaip canım sıkıldı bu duruma sorun var mı dedim sorun gözükmüyor ama net görüntü almam gerekiyor dedi doktor da biraz ketun saolsun Bi sıkıntı varmıdır sizce cok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?