- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.181
Senin ama doğumun temmuza gelmezÇok teşekkür ederim inşallah o günlerinde görelim
Aynen o bakarken hem alttan yan yandan baktı, artık kordon bağımu bilmiyorum ama erkek gibi gördüm p’piye benziyoduUsg de pipiyi görünce diyorsun di mi? Yani yandan çekilmiş bir fotoda belli olmuyor?
Görmek isteyene rabbim neler gösteriyoAynen o bakarken hem alttan yan yandan baktı, artık kordon bağımu bilmiyorum ama erkek gibi gördüm p’piye benziyodudedim erkek galiba , evet dedi doktorda atta videodan çektm bitane foto varEki Görüntüle 2977991
Ay ben onu hiç düşünmedim ya canınız çekerse. Değiştireyim ben nicki
Canım doktor bana alışkanlık yaptığını içmeyince bulantıların psikolojik olarak başladığını söyledi. Hemen kesme birgün iç bir gün içme yavaş yavaş bırak bir anda kesme dedi. Ben de başladım dün içmedim gece lavaboya çıkardım maalesef. Bugün Zor geçti ama yemeklerimi yedim. Kendimi bu şekilde alıştıracağım mecburenBulantı ilacını düzenli kullanın. 2 gün kullanmadım bütün düzenim altüst oldu valla
Şimdi düzene girmesi 1 haftayı bulur heralde
Enteresan bir ilaç
Sen sevmiyorsan sevilecek biri değildir benceBende pek sevmem zaten kendisini isabet oldu
Doğrudur ama benim cok erken başladı bulantılarım. Biraz daha zaman geçirmek istiyorum böyleCanım doktor bana alışkanlık yaptığını içmeyince bulantıların psikolojik olarak başladığını söyledi. Hemen kesme birgün iç bir gün içme yavaş yavaş bırak bir anda kesme dedi. Ben de başladım dün içmedim gece lavaboya çıkardım maalesef. Bugün Zor geçti ama yemeklerimi yedim. Kendimi bu şekilde alıştıracağım mecburen
Yok canim yahuAy ben onu hiç düşünmedim ya canınız çekerse. Değiştireyim ben nicki
Bir de sen missin ama söylemiyor mussunSen sevmiyorsan sevilecek biri değildir bence
Çevredeki çocuklara bakmayın hafta sonu arkadaş geldi çocuğa ayakkabısını kendi giyebiliyor musun diye sordum. Deli misin nesin dedi bana. Kv kah kah gülüyorPeki
Erkek çocuklarının bana da itici geldiği gerçeği
İç sesim ( tövbe tövbe, allahım sen affet )
Benim hamilelikten önce de çok dökülüyordu, geçenlerde kat attım toparladı baya dökülmesi.Kizlar şaclarini dökuluyormu benim 2 ay cok döküldü bu aralar azaldi zaten azdi tepem açildi iyice insallah doguma kadar cogalair
Yetsıtırme tarzı evet çok önemli.Çevredeki çocuklara bakmayın hafta sonu arkadaş geldi çocuğa ayakkabısını kendi giyebiliyor musun diye sordum. Deli misin nesin dedi bana. Kv kah kah gülüyoronunla aynı fikirde 3,5 yaşında biri çıktı diye. Çocuklar yetişmeye bağlı gerçekten. Oğlumdan asla argo bişey duymadım ne bana ne başkasına. Hala da saygılıdır. Hareketli oluyorlar ama bu çok güzel gerçekten oyunlarına alışıyorsun kitap sevgisi alıştırın erken yaşta çünkü tek oturdukları zaman o oluyor
Kız susYetsıtırme tarzı evet çok önemli.
Ablam geldi yeni gitti. 2,5 yasındaki oğlu küçük bir pitbul cinsi resmen.
Öyle laflar söylüyor ki
İnsanın eline alıp dövesi gelir
Tükürüyor
Oyuncakları kırıp atıyor
Oyuncaklara tukürüyor.
Geceleri sürekli ağlıyor
Yemek yemiyor
Sürekli tatlı istiyor
Isırıyor
Bağırıyor
Her şey çiğlik atıyor...
Ablama dedim ki " biraz daha büyüt sonra gel
Evde 2 tane daha var ama ablam da hiç karışmamış ki .. herkes çocuğa bişiler öğretmiş
Ablam da uyarmamış hic
Ortada küçük bir pitbul cıkmış
Tövbe tövbe
Ayak üstü anlamında dedikodusunu yaptim
Allahım affet
Sadece " sen benim elimde olacaktın " dedim. Ablam kınama dedi. Kınamıyorum dedim. Hatta allah yardımcın olsun dedim.Kız sus
İnşallah kınamadın
Ayyy
Geçmiş olsun bol su iç canım. Gözün AydınIyi akşamlar kızlar. Dün gece fazlaca kasık sızlaması oldu, bu gün korkup doktoruma gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıkacak gibi, yarına belli olur. 10 gün sonra ikili test vardı, bu arada ben özele gidiyorum 100 tl dediler. Yeni yılda 150 olur belki. Neyse bahaneyle minnoşu gördüm. Burun kemiği oluşmuş gayet bariz. Burun kemiğinin oluşması oldukça yüksek ihtimalle down sendromunun olmadığını gösterir dedi. Ense kalınlığı da iyi. Ama kan kısmını yapmadık. Bir sonraki gidişimde tekrardan ölçecek ve kan vericem. Aç gidip tiroid falan da baktiricam. Vit D ve diğer vitaminler mineraller bakılacak. Içim rahatladı, korkmuştum gece biraz.
Ay mevsim demeyin canım çılgınlar gibi yaz meyveleri çekiyorYok canim yahu
Onlar bulanan şeyler
Bulamayacağınız şeyleri söylememek önemli. Mevsimsel konuşalım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?