• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi

Hanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi
Ben adetin ilk günü öğrendiğimde 28 di. Dr değerin önemli olmadığını, artış miktarının önemli olduğunu söyledi. 2 günde bir beta hcg değerine baktırdım şükür normal ilerledi. Gözünüz aydın bu arada 💐

Doktorumu değişmem de zaten çok yakın sayılmaz bana
ikili testi orada yapabilirim, randevuyu ne kadar sonraya vermişlerdi?
Valla ben istediğim güne alıyorum🤷🏼‍♀️ Sen ara hastaneyi, ikili test yaptırmak istiyorum de en yakın nezmana gün verirler hemen🙏🏻

Bende merak ettim kendi çocuğun olunca sevilir heralde ya😂
Bir yandan da diyorum 2 kızdan sonra erkek bana zor gelebilir.
Hayırlısı artık Allah dağına göre kar verirmiş bana 3.yü verdiğine göre ayarlamıştır heralde😅
Yani doğunca sevdim tabi ama😂 hala kız istiyorum. Zaman zaman bunaliyorum ama kendi cocuhunniste napiacan😂😂😂🤣🤣 oğlum duysa mahvolur anne sen beni sevmiyor musun yoksa deyip geziyor zaten.🙈🙈🙈🙈

Hayır bu da erkek çıkarsa yandım.😂😂😂😂

Iyi akşamlar kızlar. Dün gece fazlaca kasık sızlaması oldu, bu gün korkup doktoruma gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıkacak gibi, yarına belli olur. 10 gün sonra ikili test vardı, bu arada ben özele gidiyorum 100 tl dediler. Yeni yılda 150 olur belki. Neyse bahaneyle minnoşu gördüm. Burun kemiği oluşmuş gayet bariz. Burun kemiğinin oluşması oldukça yüksek ihtimalle down sendromunun olmadığını gösterir dedi. Ense kalınlığı da iyi. Ama kan kısmını yapmadık. Bir sonraki gidişimde tekrardan ölçecek ve kan vericem. Aç gidip tiroid falan da baktiricam. Vit D ve diğer vitaminler mineraller bakılacak. Içim rahatladı, korkmuştum gece biraz.

Iyi akşamlar kızlar. Dün gece fazlaca kasık sızlaması oldu, bu gün korkup doktoruma gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıkacak gibi, yarına belli olur. 10 gün sonra ikili test vardı, bu arada ben özele gidiyorum 100 tl dediler. Yeni yılda 150 olur belki. Neyse bahaneyle minnoşu gördüm. Burun kemiği oluşmuş gayet bariz. Burun kemiğinin oluşması oldukça yüksek ihtimalle down sendromunun olmadığını gösterir dedi. Ense kalınlığı da iyi. Ama kan kısmını yapmadık. Bir sonraki gidişimde tekrardan ölçecek ve kan vericem. Aç gidip tiroid falan da baktiricam. Vit D ve diğer vitaminler mineraller bakılacak. Içim rahatladı, korkmuştum gece biraz.
İşte bir fark daha 🤦🏻‍♀️ Özel olmazsa nerede gidiyorsunuz hastaneye ? Yani bana nasıl 600 dediler şoktayım gerçekten

Benim adetimi 5 gün geçtikten sonra 49 çıktı .dış gebelik olabilir dedi beklemelisin dedi .1 hafta sonra kan verdim kese gozukmedi ama değerim 550 cikti.istersen kan verebilirsin ama ben sabrettim çünkü kendimi kan vererek yormak strese sokmak istemedim .vermediğime pişman değilim. Ama tabiki bu sana kalmış.

Bi şey sorucam ya, cinsiyet tahmin ediyorsunuz ya, içinizden geleni mi söylüyorsunuz yoksa bi metod mu var yine kesedeki gibi?

Morkahve Morkahve sen hangi şehirdesin bana bir arkadaşımı hatırlatıyor yazdıkların☺️
Canım ben hangi şehirde olduğumu soylemeyim😂🤣 küçük bir sehirdeyim o sebeple tanıdık çikar kesin🙈 ama arkadasin olamam hiç iki kızı olan arkadsim yok. Hatta hiç kızı olan arkadaşım yok. 🤣🤣🤣 Tanıdığım herkesin oğlu var.

Back