- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.161
Özelden yazdım canimİşte bir fark daha Özel olmazsa nerede gidiyorsunuz hastaneye ? Yani bana nasıl 600 dediler şoktayım gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazdım canimİşte bir fark daha Özel olmazsa nerede gidiyorsunuz hastaneye ? Yani bana nasıl 600 dediler şoktayım gerçekten
parçaları bırlestıreyım bari diyorsun yaniÖğretmen misin peki?
Ahahahaha aynenparçaları bırlestıreyım bari diyorsun yani
Akademik diyelimÖğretmen misin peki?
Tuttu mu pekiAhahahaha aynen
Bir almanca öğretmeni arkadaşım zannettim bir an seni Profil foton ve oğlunun olması, erkek çocuklarını itici bulman falanAkademik diyelim
Bilemedim tuttu muTuttu mu peki
Dünya küçük insanlar benzer ama alanım Almanca değil sosyal bilimler... Almancam yok maalesef.Bir almanca öğretmeni arkadaşım zannettim bir an seni Profil foton ve oğlunun olması, erkek çocuklarını itici bulman falan
Ben 19 ile öğrenmiştim. Tek kötü yanı keseyi görmek için 10 gün bekledim ve sürekli kan verdim kollarım mosmor olmuştu :) ama doktorum ikinci kan verişimden sonra artış güzel ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünüyorum demişti. Ayrıca ben de hiç lekelenme yaşamadım. İçini ferah tut ve iyi olacağına inan.Hanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi
İnterntte ben bakmıştım erkek ultrasonla kız ultrason nasıl olur diye. Ona göre tahmin edebiliyosun, mesela doktor ultrasonda bakarken. Aaaa erkek bu dedim, sonra söyleyin sizde ne dedim. Erkeğe benzettim bende dedi . Herhalde doğru bakıyorumÖzel msj attım kuzum
11-14 arası yapılıyo canım bence gitmende bi soeun olmaz diye düşünüyorumKızlar benim ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor. Yarın 11+2 olacağız. İkili test için erken mi acaba hoca haftaya gel demişti ama benim hocayla yüzyüze görüşmem gerek. Gitmişken ikili testi de yaptırsam mı?
Çok teşekkür ederim çok iyi geldiBen 19 ile öğrenmiştim. Tek kötü yanı keseyi görmek için 10 gün bekledim ve sürekli kan verdim kollarım mosmor olmuştu :) ama doktorum ikinci kan verişimden sonra artış güzel ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünüyorum demişti. Ayrıca ben de hiç lekelenme yaşamadım. İçini ferah tut ve iyi olacağına inan.
Çok teşekkür ederim inşallah o günlerinde görelimHayırlı olsun maşallah gayet güzel 2 günde bi verin kanı 3000 civarı olduğunda kese gözüküyor
Çok teşekkür ederimBen adetin ilk günü öğrendiğimde 28 di. Dr değerin önemli olmadığını, artış miktarının önemli olduğunu söyledi. 2 günde bir beta hcg değerine baktırdım şükür normal ilerledi. Gözünüz aydın bu arada
Bende pek sevmem zaten kendisini isabet olduDünya küçük insanlar benzer ama alanım Almanca değil sosyal bilimler... Almancam yok maalesef.
Usg de pipiyi görünce diyorsun di mi? Yani yandan çekilmiş bir fotoda belli olmuyor?İnterntte ben bakmıştım erkek ultrasonla kız ultrason nasıl olur diye. Ona göre tahmin edebiliyosun, mesela doktor ultrasonda bakarken. Aaaa erkek bu dedim, sonra söyleyin sizde ne dedim. Erkeğe benzettim bende dedi . Herhalde doğru bakıyorum