Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benim ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor. Yarın 11+2 olacağız. İkili test için erken mi acaba hoca haftaya gel demişti ama benim hocayla yüzyüze görüşmem gerek. Gitmişken ikili testi de yaptırsam mı?

Hanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi
Ben 19 ile öğrenmiştim. Tek kötü yanı keseyi görmek için 10 gün bekledim ve sürekli kan verdim kollarım mosmor olmuştu :) ama doktorum ikinci kan verişimden sonra artış güzel ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünüyorum demişti. Ayrıca ben de hiç lekelenme yaşamadım. İçini ferah tut ve iyi olacağına inan.

Özel msj attım kuzum
İnterntte ben bakmıştım erkek ultrasonla kız ultrason nasıl olur diye. Ona göre tahmin edebiliyosun, mesela doktor ultrasonda bakarken. Aaaa erkek bu dedim, sonra söyleyin sizde ne dedim. Erkeğe benzettim bende dedi . Herhalde doğru bakıyorum

11-14 arası yapılıyo canım bence gitmende bi soeun olmaz diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi

Usg de pipiyi görünce diyorsun di mi? Yani yandan çekilmiş bir fotoda belli olmuyor?

Kizlar bende fetal dna testi yaptirdim doktorum ikili uclu teste gerek olmadigini fakat yinede 11-14. Haftlar arasinda perinatolog kontrolu onerdigini soylemisti bende bu sekilde 12. Hafta gittim ikilideki gbi kan vermedim ama tum olcumleri yaparak doktor bebege detayli bakti ve 22. Hafta icin tekrar cagirdi iciniz rahat etsin istiyorsaniz boylede ilereyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…