- 9 Temmuz 2021
- 11.416
- 24.267
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.141
Zeytinburnundakine gidiyodum ben çiğdem hanım çok ilgiligaziosmanpaşadaki mi ,zeytinburnundaki mi :)Birde doktor ismi alabilir miyim :)
Zeytinburnuna gel ozman ,ben zeytinburnuna gidiyorum çiğdem hocayaEvetyoncambenim zeytinburnu ise olabilir belki ama gop bana çok uzak.
Doktorumu değişmem de zaten çok yakın sayılmaz banaZeytinburnuna gel ozman ,ben zeytinburnuna gidiyorum çiğdem hocaya
Ben adetin ilk günü öğrendiğimde 28 di. Dr değerin önemli olmadığını, artış miktarının önemli olduğunu söyledi. 2 günde bir beta hcg değerine baktırdım şükür normal ilerledi. Gözünüz aydın bu aradaHanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi
Ben de 34 ile öğrenmiştim 3 gün öncedenHanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi
Valla ben istediğim güne alıyorumDoktorumu değişmem de zaten çok yakın sayılmaz bana
ikili testi orada yapabilirim, randevuyu ne kadar sonraya vermişlerdi?
Hayırlı olsun maşallah gayet güzelHanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi
Ya var ya artık her şeyi paraya dökmüşler .2 li test diye bir şey yok sadece bir kaç seye bakıyorlar. Para tuzağıBilmiyorum ben de bir anlam veremedim
Yani doğunca sevdim tabi amaBende merak ettim kendi çocuğun olunca sevilir heralde ya
Bir yandan da diyorum 2 kızdan sonra erkek bana zor gelebilir.
Hayırlısı artık Allah dağına göre kar verirmiş bana 3.yü verdiğine göre ayarlamıştır heralde
Sağol canım ararım yarınValla ben istediğim güne alıyorumSen ara hastaneyi, ikili test yaptırmak istiyorum de en yakın nezmana gün verirler hemen
Bugünkü fiyat farklarından sonra emin oldumYa var ya artık her şeyi paraya dökmüşler .2 li test diye bir şey yok sadece bir kaç seye bakıyorlar. Para tuzağı
İşte bir fark dahaIyi akşamlar kızlar. Dün gece fazlaca kasık sızlaması oldu, bu gün korkup doktoruma gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıkacak gibi, yarına belli olur. 10 gün sonra ikili test vardı, bu arada ben özele gidiyorum 100 tl dediler. Yeni yılda 150 olur belki. Neyse bahaneyle minnoşu gördüm. Burun kemiği oluşmuş gayet bariz. Burun kemiğinin oluşması oldukça yüksek ihtimalle down sendromunun olmadığını gösterir dedi. Ense kalınlığı da iyi. Ama kan kısmını yapmadık. Bir sonraki gidişimde tekrardan ölçecek ve kan vericem. Aç gidip tiroid falan da baktiricam. Vit D ve diğer vitaminler mineraller bakılacak. Içim rahatladı, korkmuştum gece biraz.
Benim adetimi 5 gün geçtikten sonra 49 çıktı .dış gebelik olabilir dedi beklemelisin dedi .1 hafta sonra kan verdim kese gozukmedi ama değerim 550 cikti.istersen kan verebilirsin ama ben sabrettim çünkü kendimi kan vererek yormak strese sokmak istemedim .vermediğime pişman değilim. Ama tabiki bu sana kalmış.Hanımlar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendin hcg 39 çıktı daha çok yeni dendi lekelenme gibi bişey de olmadı hiç sizce bu kötü bişey mi
Aha iç sesimYani doğunca sevdim tabi amahala kız istiyorum. Zaman zaman bunaliyorum ama kendi cocuhunniste napiacan oğlum duysa mahvolur anne sen beni sevmiyor musun yoksa deyip geziyor zaten.
Hayır bu da erkek çıkarsa yandım.
Canım ben hangi şehirde olduğumu soylemeyim
Özel msj attım kuzumBi şey sorucam ya, cinsiyet tahmin ediyorsunuz ya, içinizden geleni mi söylüyorsunuz yoksa bi metod mu var yine kesedeki gibi?
Öğretmen misin peki?Canım ben hangi şehirde olduğumu soylemeyimküçük bir sehirdeyim o sebeple tanıdık çikar kesin ama arkadasin olamam hiç iki kızı olan arkadsim yok. Hatta hiç kızı olan arkadaşım yok. Tanıdığım herkesin oğlu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?