Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Güzel motivasyon

Geçmiş olsun canım. Okulda da çok öğrencim var öyle. Anasınıfında biraz artıyor sonra mikroplara alışıyorlar sanırım. Yemek yedirmezler bi işin ucundan tutmazlar anca böyle şeylerden işte boşver.

Kızlar teşekkür ederim güzel mesajlar için ama değişmez artık en ince noktasına kadar acti
Canım sağlıklı olsun. Kabullenmesi kolay değil çevre içsel olarak. Allah böyle uygun görmüş. Benim de okuldaki yardımcılar arkadan popoma bakıp erkek geliyor diyorlar. Büyüyüp genişlememiş diye. Sağlıklı olsun da diyorum ama içimden soğuk soğuk bir ürperme oluyor Allah’ın hediyesi iyi evlat olsunlar da sağlıkla gelsinler

Hakkını yemeyeyım benim kayınvalide geldiğinde her işi yapar.
Ama işime karşılması acayip sınırımı bozuyor .

Yok üzerindeki ince
Yok gece üşür ...
Alerjik çocukları ancak alerjik çocuğu olan anlar vallahi.
Size de geçmiş olsun
İnşallah belirli bir yaştan sonra geçiyormuş.

Zaten biz cocuk kreşe başladıktan bir müddet sonra anladık. Kreşte başladı
Anaokulunda devam ediyor ediyor işte.

Kızlar ben özele gidiyorum bu ikili tarama testlerinin yüzde 20 30 ve arası yanlış olduğunu söyledi doktorum..ben siz bilirsiniz söylüyorum fakat tavsiye etmiyorum dedi..Allah muhafaza riskli çıksa napacaksın hiç bir şey dedi.bende randevu almıştım.sanki 2li testi yaptırmayacam caydım gibi..bide ikiz dedi birinde azcık risk çıksa ğebeliğimiz psikolojik kötü geçecek diye endişe duydum doktor bayağı konuştu

Benim doktorum da sadece bebek için değil senin için de istiyorum dedi. Rahimi de detaylı inceledikleri için. Ben de o yüzden karar değiştirdim.

Canım benimde 1 kızım var..bugün doktorum ikizlere baktı..daha çok çokkk erken ama ille merak ediyorsan ikiside kıza benziyor dedi..3kız annesi olabbilirim ama üzülmem evlat gibisi mi var..Allah'ım bir evlat için nice insanlar göz yaşı döküyor Allah veriyor biz asla karışamayız ne haddimize..ben sağlıklı olsunlarda 3 kızım olsun toplumda gurur duyarım

Ben 3.yü aldırmayı düşündüm önce çünkü hiç istemiyordum ama sonra senin gibi dedim evlat için insanlar neler yapıyorlar sana ummadığım zamanda hediye vermiş nankörlük mü yapacaksın?
Rabbim neylerse güzel eyler hiç yoktan onu bana vermişse hayırlısı neyse de onu vermiştir diye düşünüyorum yeter ki sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun gerisi boş.
Gönül iki meyveden de yemek istiyor insanoğlu işte herkes olmayanı istiyor ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

İyiki öylebişey yapmamışsın..bu kadınlar kulübünde evlat isteyen canı yanan çok kadın var Allah'ım veriyor bize.. kıymak olmaz ki iyiki

Rahmin neyini inceliyorlarki ikili taramada normal bakıyorlar.bide kan alıyorlar benim kızımda öyleydi
Bana bi hastasının ikili test sonucunda tahim damarlarının dirençli olduğunu gördüğünü ve ona göre ilaç tedavisine başladığını söyledi. Bilemiyorum. Ben güveniyorum kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…