- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.121
Aşırı hem de aynen canım.Ya 2 li testte ne var da bu parayı istiyorlar çok tuhaf .Bi ense kalınlığı,burun kemiği sonra da kan testi .Yani bence pahalı.
Bilmiyorum ben de bir anlam veremedimYa 2 li testte ne var da bu parayı istiyorlar çok tuhaf .Bi ense kalınlığı,burun kemiği sonra da kan testi .Yani bence pahalı.
Güzel motivasyonEşim dedi ki " testleri devlette yaptırdığın icin, özelde fıyatı neyse senin hesaba yatıracağım "
yoksa hiç uğraşmazdım. İlkindeki gibi degil fiyatlar. Uçmuş gitmiş resmen
En basit bir testin bile cılkını çıkarmışlar fiyat konusunda
Geçmiş olsun canım. Okulda da çok öğrencim var öyle. Anasınıfında biraz artıyor sonra mikroplara alışıyorlar sanırım. Yemek yedirmezler bi işin ucundan tutmazlar anca böyle şeylerden işte boşver.Kızım alerjik astım
Kayınvalide ne zaman gelse tartışırım kendisiyle bu konuyla ilgili.
En son " karışma artık, bu yasına ben getirdim sen getirmedin" dedim. Ara sıra mırıldanıyor ama anlamıyorlar niyeyse..
Canım sağlıklı olsun. Kabullenmesi kolay değil çevre içsel olarak. Allah böyle uygun görmüş. Benim de okuldaki yardımcılar arkadan popoma bakıp erkek geliyor diyorlar. Büyüyüp genişlememiş diye. Sağlıklı olsun da diyorum ama içimden soğuk soğuk bir ürperme oluyor Allah’ın hediyesi iyi evlat olsunlar da sağlıkla gelsinlerKızlar teşekkür ederim güzel mesajlar için ama değişmez artık en ince noktasına kadar acti
Hakkını yemeyeyım benim kayınvalide geldiğinde her işi yapar.Geçmiş olsun canım. Okulda da çok öğrencim var öyle. Anasınıfında biraz artıyor sonra mikroplara alışıyorlar sanırım. Yemek yedirmezler bi işin ucundan tutmazlar anca böyle şeylerden işte boşver.
Konum atHerhalde en düşük ikili test yapan benim hastane 170 tl ye yaptırdım
Diğer fiyatlara gore BedavaHerhalde en düşük ikili test yapan benim hastane 170 tl ye yaptırdım
Benim doktorum da sadece bebek için değil senin için de istiyorum dedi. Rahimi de detaylı inceledikleri için. Ben de o yüzden karar değiştirdim.Kızlar ben özele gidiyorum bu ikili tarama testlerinin yüzde 20 30 ve arası yanlış olduğunu söyledi doktorum..ben siz bilirsiniz söylüyorum fakat tavsiye etmiyorum dedi..Allah muhafaza riskli çıksa napacaksın hiç bir şey dedi.bende randevu almıştım.sanki 2li testi yaptırmayacam caydım gibi..bide ikiz dedi birinde azcık risk çıksa ğebeliğimiz psikolojik kötü geçecek diye endişe duydum doktor bayağı konuştu
Canım benimde 1 kızım var..bugün doktorum ikizlere baktı..daha çok çokkk erken ama ille merak ediyorsan ikiside kıza benziyor dedi..3kız annesi olabbilirim ama üzülmem evlat gibisi mi var..Allah'ım bir evlat için nice insanlar göz yaşı döküyor Allah veriyor biz asla karışamayız ne haddimize..ben sağlıklı olsunlarda 3 kızım olsun toplumda gurur duyarımŞöyle söylim ben erkek çocuklarından kendimi bildim bileli pek hazetmezdim çünkü etrafımda sayılı çocuk vardı ve erkek çocukları genelde yaramaz itici sevimsiz çocuklardı hatta ilk kızımın cinsiyetini öğrenmeye ağlayarak gittim erkekse sevemem istemiyorum diye düşün cahillik işte.
Sonra anladım ki bütün mesele yetiştirmekte nefret edilecek tipte kız çocukları, gayet sevimli ve sakin erkek çocukları olduğunu kızım parka, okula vs gittikçe çocukların ailelerin içine girdikçe öğrendim.
Ben ikincide de cinsiyet olayına takılmamıştım çünkü aynı cinsiyetten olunca kardeşler için çok iyi oluyor sadece çevre faktörü işte insanın içine yer ediyor duyulan laflar hiç hevesim olmadığı halde hem kızı hem oğlu olanlara özenir olmuştum yine de 3.fikri yoktu bize kızlarımız yeter diyorduk.
Ama 3. oldu zaten istekli bir gebelik değil şimdi bir de aaa yine mi kız diyecek olanları düşündükçe uykularım kaçıyor ama erkek olup hayırsız yada sorunlu olacağına kız olsun ne farkeder Allah kısmet edip hiç beklemezken vermiş ne verdiyse kabulüm diyorum bir yandan da.
Rahmin neyini inceliyorlarki ikili taramada normal bakıyorlar.bide kan alıyorlar benim kızımda öyleydiBenim doktorum da sadece bebek için değil senin için de istiyorum dedi. Rahimi de detaylı inceledikleri için. Ben de o yüzden karar değiştirdim.
gaziosmanpaşadaki mi ,zeytinburnundaki mi :)Birde doktor ismi alabilir miyim :)İstanbuldaysan, avrasya hastanesi
Ben 3.yü aldırmayı düşündüm önce çünkü hiç istemiyordum ama sonra senin gibi dedim evlat için insanlar neler yapıyorlar sana ummadığım zamanda hediye vermiş nankörlük mü yapacaksın?Canım benimde 1 kızım var..bugün doktorum ikizlere baktı..daha çok çokkk erken ama ille merak ediyorsan ikiside kıza benziyor dedi..3kız annesi olabbilirim ama üzülmem evlat gibisi mi var..Allah'ım bir evlat için nice insanlar göz yaşı döküyor Allah veriyor biz asla karışamayız ne haddimize..ben sağlıklı olsunlarda 3 kızım olsun toplumda gurur duyarım
İyiki öylebişey yapmamışsın..bu kadınlar kulübünde evlat isteyen canı yanan çok kadın var Allah'ım veriyor bize.. kıymak olmaz ki iyikiBen 3.yü aldırmayı düşündüm önce çünkü hiç istemiyordum ama sonra senin gibi dedim evlat için insanlar neler yapıyorlar sana ummadığım zamanda hediye vermiş nankörlük mü yapacaksın?
Rabbim neylerse güzel eyler hiç yoktan onu bana vermişse hayırlısı neyse de onu vermiştir diye düşünüyorum yeter ki sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun gerisi boş.
Gönül iki meyveden de yemek istiyor insanoğlu işte herkes olmayanı istiyor ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Bana bi hastasının ikili test sonucunda tahim damarlarının dirençli olduğunu gördüğünü ve ona göre ilaç tedavisine başladığını söyledi. Bilemiyorum. Ben güveniyorum kendisine.Rahmin neyini inceliyorlarki ikili taramada normal bakıyorlar.bide kan alıyorlar benim kızımda öyleydi
Evet ama bana baya uzakmışİstanbuldaysan, avrasya hastanesi
Evetgaziosmanpaşadaki mi ,zeytinburnundaki mi :)Birde doktor ismi alabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?