- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.041
İkimiz suan aynı konumdayızAllahhhErkek bebeler çoğalıyordu , benim 1 kizim var persembe gunu gidecegim gönlümüz erkekten yana bakalım hayırlısı olsun bi heycanlandim erkek haberlerine
Parlak bisi var yuvarlak top gibiEvet evet çok bariz hani şüpheye mahal vermedi
Bacak arasını gösterdide orayı çekmedi, aynen bi atıyım bakıyım ,Hayırlısı canım inşallahbacak arasından falan bakdimi o şekil görüntüsü varmı.ikra meyraya da at bakalım ne diyecek
EtiketleBacak arasını gösterdide orayı çekmedi, aynen bi atıyım bakıyım ,bazen cvp vermiyo okuyom ama şansımı deniyim
Aynen öyle tek tek plesanta vs hepsini gösterdi şüphe yok yaniParlak bisi var yuvarlak top gibi
O pipi mi
Sağlıklı sıhhatli doğsun insallahAynen öyle tek tek plesanta vs hepsini gösterdi şüphe yok yani
Amin tabiki öyle. Hersey yolunda burun kemigi ense kalınlığı hatta tsh yükselmiştir derken 1.16 çıktı o bile iyi. İlk anda şok oldum ama kabul edeceğim tabi.Sağlıklı sıhhatli doğsun insallah
En önemlisi o
Zamanla alışacaksınAmin tabiki öyle. Hersey yolunda burun kemigi ense kalınlığı hatta tsh yükselmiştir derken 1.16 çıktı o bile iyi. İlk anda şok oldum ama kabul edeceğim tabi.
kaç günde çıktı nipt testi sonucunuzz? benim 5 gün oldu daha ama meraktan ölmek üzereyimmminşallah sizede nasip olur bende kız haberi çok bekledim dualar ettim ama buda erkek çıktı hemde kesin nipt testi sonucu
Bunların hepsi doğru muhakkak öyle ama ben oldum olası yani 20 li yaşlardan beri daha evliliğin e si yokken hep kızım olsa diye hayal kurardim. Biraz farklı bir istek yani. Şimdi bile içim gidiyor kız çocuklarına. Amerika'da yaşadım bir dönem kızım olursa diye elbise almıştım 2 tane duruyor hala daha eşimi tanımıyordum bile. Tabiki veren Allah ne diyelim. Ama bazen hayatta bazı şeylere müdahale edemiyorsun.Sağlıklı ya en önemlisi o Allah hayırlı evlat nasip etsin ne erkek çocukları var kızdan, ne kız çocukları var erkekten daha hayırlı oluyorlar.
Süs püs konusuna gelince 2 kızım var kaç kere elbise etek giydiler sayılıdır çünkü rahat değil gidilen yerler belli park avm oralara da hep taytla gidiliyor etekle elbiseyle olmuyor özel günden özel güne hatta büyük kız artık o zamanlarda bile istemiyor. Saçları taranırken acıdığı için çeşit çeşit modellere izin vermiyorlar taç saç bandı falan pek kafalarında tutmuyorlar. Hani kız bebek deyince süsleyeceğim diye bir heves geliyor ama pek öyle olmuyor doğrusu.
Anneye arkadaş yardımcı olur derseniz ileriyi bilmem ama hala totolarını bile ben siliyorum kendilerine faydaları yok
Sağlıklı ya en önemlisi o Allah hayırlı evlat nasip etsin ne erkek çocukları var kızdan, ne kız çocukları var erkekten daha hayırlı oluyorlar.
Süs püs konusuna gelince 2 kızım var kaç kere elbise etek giydiler sayılıdır çünkü rahat değil gidilen yerler belli park avm oralara da hep taytla gidiliyor etekle elbiseyle olmuyor özel günden özel güne hatta büyük kız artık o zamanlarda bile istemiyor. Saçları taranırken acıdığı için çeşit çeşit modellere izin vermiyorlar taç saç bandı falan pek kafalarında tutmuyorlar. Hani kız bebek deyince süsleyeceğim diye bir heves geliyor ama pek öyle olmuyor doğrusu.
Anneye arkadaş yardımcı olur derseniz ileriyi bilmem ama hala totolarını bile ben siliyorum kendilerine faydaları yok
canım benimde oğlum 7 yasından bu zamana saçlarını uzun hemde baya omuzlarından aşağıda ara ara daha kısaltıyor birde dalgalı ve gür saçları bazen örüyorum tarıyorum.. ama seninde demin yazdığın gibi en çok süslemek püslemek için kız istiyoruz giyinsin naz cilve yapsın kendini sevdirsin diyeBende oğlum olursa saçlarını uzatacağım hani şekilli falan yapıyorlar ya öyle hayalim var
tam 8. günüydü ben aradım normalde 7-8. günde çıktığını bildiğim için ... çıktı ama elime -rapor aşamasında dediler 2 saat sonrada mail attılarkaç günde çıktı nipt testi sonucunuzz? benim 5 gün oldu daha ama meraktan ölmek üzereyimmm
Hayırlısı olsun canım benimde oğluşum olcakErkek canım öğrendik
Hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ben de aynıyım ya beni anlatıyorsunBunların hepsi doğru muhakkak öyle ama ben oldum olası yani 20 li yaşlardan beri daha evliliğin e si yokken hep kızım olsa diye hayal kurardim. Biraz farklı bir istek yani. Şimdi bile içim gidiyor kız çocuklarına. Amerika'da yaşadım bir dönem kızım olursa diye elbise almıştım 2 tane duruyor hala daha eşimi tanımıyordum bile. Tabiki veren Allah ne diyelim. Ama bazen hayatta bazı şeylere müdahale edemiyorsun.
yazmıştım ama arada kaldı sanırım 40 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2. çocuğum 10 temmuz tahmini doğum bebeğin cinsiyeti erkek..NeyzenEzo canım sen listede yoksun bilgilerini yaz ekleyim
aaa bana 10 iş günü dediler, yani 15 günü bulur dediler..tam 8. günüydü ben aradım normalde 7-8. günde çıktığını bildiğim için ... çıktı ama elime -rapor aşamasında dediler 2 saat sonrada mail attılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?