Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun yeniden. Uzunca güzel güzel anlatmışsınız. Bende ister istemez kaygılı oluyorum, 4 düşükten sonra gen analizleri pıhtılaşma testleri yapıldı hiç bir şey çıkmadı çok şükür bakalım artık bu cuma kontrolüm var

İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız canim.

Benim ki işten zaten 7 gibi geliyor sofraya oturduk falan derken saat 8 buçuğa geliyor sonra da adam bi uzanmak istiyor supur diyemiyorum vallahi haftasonu süpürürum dedi bi şekilde araya kaynadı neyse riske atmayalım bekleyeyim bu hafta sonu inşallah süpursun yani inşallah.. banyoyu domestos ile ovmak istiyorum ama çamaşır suyu koklamak istemiyorum esim de onu hiç beceremez bilemedim amaaan

Hem psikolojik hem fizyolojik pek iyi değilim
Şişkinlik bulantı vs. Zaten canıma okuyor. Özellikle bu sindirim sorunu. O insanı psikolojik olarak da çok etkiliyo. Yani en azından beni, onca seyi yapmama rağmen düzelmedi, ne hoşaflar kaldı ne lifli gıdalar. Sanırım psikolojik.

Sürpriz bir hamilelikti benimki , sanırım tam anlamı ile de alışamadım hala bu fikre. Bi mutluyum bi mutsuzum. Eski hayatımı şimdiden özledim sanki. Bilmiyorum karışık kısacası

Allah sağlık sıhhat versin Ama seninle aynı durumdayım psikolojik olarak

Allah sağlık sıhhat versin Ama seninle aynı durumdayım psikolojik olarak
Umarım geçiş dönemi falandır.
Havalar da çok kötü zaten, o da beni çok etkiliyor.
Bugün biraz güneşliydi güzel, cam açtım biraz iş yaptım iyi geldi. Sanki yaz gibiydi.
Bir an önce bahar gelsin

Aslinda bu durum bende dahil gruptaki herkeste hemen hemen oldu geri toparladilar masallah seninkide geçecek karnin büyüdükçe daha guzel hissedecksin kabizlik icinde 1 yemek kasigi zeytinyagi iç gecer insallah

Aslinda bu durum bende dahil gruptaki herkeste hemen hemen oldu geri toparladilar masallah seninkide geçecek karnin büyüdükçe daha guzel hissedecksin kabizlik icinde 1 yemek kasigi zeytinyagi iç gecer insallah
İçebilsem keşke, geçen haftalarda zeytinyağından tiksindim Ki normalde hep zeytinyağı ile yemek yaparım. Şu an ayçiçek kullanıyorum. Mümkün değil içemem

Son düzenleme:
Bana doktor koklama dikkat et dedi. Bence onu da eşin yapsın artık ne kadar yapabilirse

Benim ev haftada 1 süpürülse kapısından girilmez en geç 2 günde bir süpürüyorum her işimi kendim yapıyorum riskli bir gebelik geçirmiyorsanız hiçbir şey olmaz kızlar abartmayın millet tarlalarda çalışıyor diğer hamileliklerimde de hiç oturmadım perde bile yıkadım astım tezcanlıyım akşama kadar bekleyemem kocam gelsin de yapsın diye.
Bi dr dinlemiştim dedi ki o bebek sağlıklıysa ve dr unuz bir sorun var demediyse siz halter de kaldırsanız yüksekten de atlasanız en ağır işleri de yapsanız hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…