Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde ilki 26 da oldu sonra 28 şimdi 32 olacak bakalım. Ne yalan söyleyeyim benim endisemde çevre değil kendim istiyorum farkli olsun.
Ben de ben de benim de 26 29 şimdi 32 olacak

Eşim de dün diyor ki sen kendini erkeğe hazırla kız olursa seviniriz diyor ama yapamıyorum işte ne yapayım

Güzel olur, büyükler okula kreşe vs. Gider küçük prensesinle başbaşa takılırsın

Benim büyük gider okula ortanca ve küçükle delirmeceler
Benim simdide gidiyor ikiside ama işte ona alışıncada çok kötü. O kadar rahattım ki şimdi sil baştan başlayacak. Bide bu bebeği istedim bu kadar zor geliyor sürpriz olsa demek iyice zor toparlardim

Benim simdide gidiyor ikiside ama işte ona alışıncada çok kötü. O kadar rahattım ki şimdi sil baştan başlayacak. Bide bu bebeği istedim bu kadar zor geliyor sürpriz olsa demek iyice zor toparlardim
Artık deneyimlisin, çok daha kolay büyüteceksin. 2. De bile ben o kadar rahattım ki 1. De herşeyi stres yapıp psikopata bağlamışım resmen. 3. Daha da rahat olacak eminim(inşallah yani) biraz uykusuzluk zorlar ama olacak o kadar

Al benden de o kadar. Ben ilkini 31 doğurdum. Bu 41 olacak. Biraz da iskologim. Ben de bebegincok istedim. Bana da zor geliyor.

Hamilelik için en yüksek 2.5 istiyorlar. Benim 2.5 diye başlamadı ilaç ama test vereceğim tekrar ikiliye gidince
Benimde 2.50 di gayet iyi onumuzdeki ay yine kan testi yaptr dedi iste ozeldeki doktoruma mesaj attim 3.59 yuksek dahiliyeye git ilaç başlasınlar dedi cnm

Benimde 2.50 di gayet iyi onumuzdeki ay yine kan testi yaptr dedi iste ozeldeki doktoruma mesaj attim 3.59 yuksek dahiliyeye git ilaç başlasınlar dedi cnm
Evet ben zaten endokrin takibindeyim 1 ay sonra demişti 1 ay oldu. Hasimato zaten tsh acayip etkiliyor ama daha ilaç kullanmamistim. Bebegi etkilemesi için 10 gibi değerler gerek ama baştan önlem alıyorlar. Bende yarın vereyim bakalim ne çıkacak.

Benim oğluma da 13 haftalıkken pat diye erkek dedi tereddütsüz. Ama bir kaç tanıdığın haftalar sonra durumu değişti. O yüzden bana bu hafta erken gibi geliyor tahminler..

Ben de haftaya gideceğim inşallah..
Benim kızımda 13. Haftasa erkek dedi sonra kız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…