- 23 Ekim 2018
- 15.481
- 35.360
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.761
Ben de ben deBenimde ilki 26 da oldusonra 28 şimdi 32 olacak bakalım. Ne yalan söyleyeyim benim endisemde çevre değil kendim istiyorum farkli olsun.
Evet muhtemelen. 2016 mayıs 2018 şubat 2022 temmuzfbtl bizim çocuklar hemen hemen aynı yaşta mı o zaman ?
2016 ekim 2019 Haziran 2022 Temmuz inşallahEvet muhtemelen. 2016 mayıs 2018 şubat 2022 temmuz
Ortanca büyümüş şanslısınEvet muhtemelen. 2016 mayıs 2018 şubat 2022 temmuz
Benim 2.çok çabuk oldu o yüzden aşırı rahata alışmıştım bakalim ne olacak2016 ekim 2019 Haziran 2022 Temmuz inşallah
Güzel olur, büyükler okula kreşe vs. Gider küçük prensesinle başbaşa takılırsınBenim 2.çok çabuk oldu o yüzden aşırı rahata alışmıştım bakalim ne olacak
Benim simdide gidiyor ikiside ama işte ona alışıncada çok kötü. O kadar rahattım kiGüzel olur, büyükler okula kreşe vs. Gider küçük prensesinle başbaşa takılırsın
Benim büyük gider okula ortanca ve küçükle delirmeceler
Artık deneyimlisin, çok daha kolay büyüteceksin. 2. De bile ben o kadar rahattım ki 1. De herşeyi stres yapıp psikopata bağlamışım resmen. 3. Daha da rahat olacak eminim(inşallah yani)Benim simdide gidiyor ikiside ama işte ona alışıncada çok kötü. O kadar rahattım kişimdi sil baştan başlayacak. Bide bu bebeği istedim bu kadar zor geliyor sürpriz olsa demek iyice zor toparlardim
Gecen ay 2.50 di bu ay 3.59 olmus tam sınırdaGeçmiş olsun kaçtı kaç oldu? Bende tekrar test vereceğim. Yükselme ihtimali var benimde ilaç başlamadı ama hasimato hastasıyım yükselebilir dedi.
Al benden de o kadar.Benim simdide gidiyor ikiside ama işte ona alışıncada çok kötü. O kadar rahattım kişimdi sil baştan başlayacak. Bide bu bebeği istedim bu kadar zor geliyor sürpriz olsa demek iyice zor toparlardim
Benimde 2.50 di gayet iyi onumuzdeki ay yine kan testi yaptr dedi iste ozeldeki doktoruma mesaj attim 3.59 yuksek dahiliyeye git ilaç başlasınlar dedi cnmHamilelik için en yüksek 2.5 istiyorlar. Benim 2.5 diye başlamadı ilaç ama test vereceğim tekrar ikiliye gidince
Fiziki olarak söyledim bende 26 oldum vucudu cok zorlamıyor bence20-25 çok erken ya gerçi ben 26 da anne oldum ama öncesinde de olmak istemezdim
Evet ben zaten endokrin takibindeyim 1 ay sonra demişti 1 ay oldu. Hasimato zaten tsh acayip etkiliyor ama daha ilaç kullanmamistim. Bebegi etkilemesi için 10 gibi değerler gerek ama baştan önlem alıyorlar. Bende yarın vereyim bakalim ne çıkacak.Benimde 2.50 di gayet iyi onumuzdeki ay yine kan testi yaptr dedi iste ozeldeki doktoruma mesaj attim 3.59 yuksek dahiliyeye git ilaç başlasınlar dedi cnm
Totem iyidirTam 6 gün var aramızda demek kiayni zamanda gitmiş olacağız ikili için. Valla Evrene mesaj vere vere bir hal oldum insaallah almıştır 140 lira verip pembe emzik bile aldim daha ne yapam
Gozun aydın ve hosgeldinMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum.. İstanbuldan 40 yaşındayım 13 yaşında oğlum var doğum yapacağım tarih 10. temmuz olarak çıkıyor.. Nift testi yaptırdım 2. bebeğimde erkek olacakmış. herkese mutlu sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
Benim kızımda 13. Haftasa erkek dedi sonra kız olduBenim oğluma da 13 haftalıkken pat diye erkek dedi tereddütsüz. Ama bir kaç tanıdığın haftalar sonra durumu değişti. O yüzden bana bu hafta erken gibi geliyor tahminler..
Ben de haftaya gideceğim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?