Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok çok düşük gerçekten gözün aydın. Benim yas etkiler mi bilmiyorum ilk kez olacak heyecanlıyım cok
Benim yaşım da büyük. 33 yaşındayım .bence yaş etkili ama çok değil. Zaten doktor kandan önce de burun kemiği ve ense kalınlığı iyi demişti. Kan verecek arkadaşlara tavsiye vereyim bu arada .yanınızda küp şeker meyve suyu götürün. Yoksa benim gibi tansiyonunuz 3-6 ya düşebilir. Kan verirken öteki tarafa gidiyordum ben .minik bir şeker bile etkili oluyor .Asla boş gitmeyin kızlar .1 şeker Bi çikolata olsun yanınızda

Kuru kayısı, armut falan yemelisin. Lahana da güzel çalıştırır..

Ben kuru kayısı yiyorum ama karna 2 3 tane ama koyu renk olanlardan onlar daha sağlıklı. Çok fayda ediyor.

hadi bakalım gececek insallah şekerli yiyemiyorum kilom sınırda cok kilo alıyorum diye ama arada kaçamak yapıyorum

Bana herkesin gönlündeki cinsiyet olacak bi benimki olmayacak gibi geliyo
Ama cinsiyet meselesinde tek erkek isteme sebebimin çevre olduğunu anladım insanların yine mi kız diye burun kıvıracak olması benim derdim erkek merakımız hevesimiz olduğundan değil aslında.
Allahın verdiğine de insanlar ne derlerse desinler cevaplarını veririm yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

inşallah gönlündeki olur

İnşallah gönlündeki olur. Başkalarının be düşündüğü önemli değil ama çeşitlilik güzeldir

Merhaba, sağlıkla gelsin yavrunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…