- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.970
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.741
Benim yaşım da büyük. 33 yaşındayım .bence yaş etkili ama çok değil. Zaten doktor kandan önce de burun kemiği ve ense kalınlığı iyi demişti. Kan verecek arkadaşlara tavsiye vereyim bu arada .yanınızda küp şeker meyve suyu götürün. Yoksa benim gibi tansiyonunuz 3-6 ya düşebilir. Kan verirken öteki tarafa gidiyordum ben .minik bir şeker bile etkili oluyor .Asla boş gitmeyin kızlar .1 şeker Bi çikolata olsun yanınızdaÇok çok düşük gerçekten gözün aydın. Benim yas etkiler mi bilmiyorum ilk kez olacak heyecanlıyım cok
Günaydın kizlar,
Bugün kontrolu olan herkes mutlu mutlu dönsün inşallah bizlere de haber edin
Not : hamileliğimden beri ilk kez kabız olmuşum bu sabah, bu ne kötü bir şeymiş korkuyorum zorlayamiyorum ama rahatsızım da eyvah eyvah
Ben kuru kayısı yiyorum ama karna 2 3 tane ama koyu renk olanlardan onlar daha sağlıklı. Çok fayda ediyor.Günaydın kizlar,
Bugün kontrolu olan herkes mutlu mutlu dönsün inşallah bizlere de haber edin
Not : hamileliğimden beri ilk kez kabız olmuşum bu sabah, bu ne kötü bir şeymiş korkuyorum zorlayamiyorum ama rahatsızım da eyvah eyvah
Yani işte ihtimaller her zaman değişebilir. Değişmeyen tek şey değişimdir.Iste mesela ihtimal demiş degisirse bile normal değişmesi kesin net demediği için.ama insaallah değişmez
hadi bakalım gececek insallah şekerli yiyemiyorum kilom sınırda cok kilo alıyorum diye ama arada kaçamak yapıyorumBenim de bu gebelik bir tuhaf. Kendimi çok sefil hissediyorum. İnatçı uyutmayan öksürüğüm de yeni bitti. Keyif veren şeylere yavaş yavas geri dönüyorum..
Aman şu ilk aylar geçsin ikinci trimester daha rahat olur sıkma canını..
Çikolatayla mutlu et kendini. Endorfin, serotonin, dopamin lazım
Evde yok gün kusuru kast ettiğin şey sanirim akşam esime diyeyim de gelirken alsın ay çok zormuş ya, sagol canimBen kuru kayısı yiyorum ama karna 2 3 tane ama koyu renk olanlardan onlar daha sağlıklı. Çok fayda ediyor.
Kuru inciri haşlayıp suyunu ve posasını içmek de çok işe yarıyorEvde yok gün kusuru kast ettiğin şey sanirim akşam esime diyeyim de gelirken alsın ay çok zormuş ya, sagol canim
20-25 anne olmak için cok ideal yaş aldıkça işler sarpa sarıyor herseyi dha zor oluyor artık herkes okudugu için en erken 30 da anca anne olabiliyoruz.Bende ilk ikisinde hamile değilmişim diyorum bu çok çok zor geçiyor onlara göre. Ya yas ilerliyor ya da 3.gebelik diye bilmiyorum.
inşallah gönlündeki olurBana herkesin gönlündeki cinsiyet olacak bi benimki olmayacak gibi geliyo
Ama cinsiyet meselesinde tek erkek isteme sebebimin çevre olduğunu anladım insanların yine mi kız diye burun kıvıracak olması benim derdim erkek merakımız hevesimiz olduğundan değil aslında.
Allahın verdiğine de insanlar ne derlerse desinler cevaplarını veririm yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne güzel olmuş 2 kız bir erkekBu arada cinsiyetler konuşulmaya başlanmış.
12 yaşında ve 7 yaşında kızlarım var.
Nift testi ile cumartesi günü cinsiyetimizi de öğrendik. Oğlumuz olacak inşallah.
Ay evde o da yokKuru inciri haşlayıp suyunu ve posasını içmek de çok işe yarıyor
İnşallah gönlündeki olur. Başkalarının be düşündüğü önemli değil ama çeşitlilik güzeldirBana herkesin gönlündeki cinsiyet olacak bi benimki olmayacak gibi geliyo
Ama cinsiyet meselesinde tek erkek isteme sebebimin çevre olduğunu anladım insanların yine mi kız diye burun kıvıracak olması benim derdim erkek merakımız hevesimiz olduğundan değil aslında.
Allahın verdiğine de insanlar ne derlerse desinler cevaplarını veririm yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
20-25 çok erken ya gerçi ben 26 da anne oldum ama öncesinde de olmak istemezdim20-25 anne olmak için cok ideal yaş aldıkça işler sarpa sarıyor herseyi dha zor oluyor artık herkes okudugu için en erken 30 da anca anne olabiliyoruz.
Merhaba, sağlıkla gelsin yavrunuzHerkese 13+2'den merhaba!
Ben Berna.
3. evladımızı bekliyoruz.
Öğretmenim. Bursalıyım. Bu yaz tayin sebebiyle İzmir'e geldik.
Herkese sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah.
Benimde ilki 26 da oldu20-25 çok erken ya gerçi ben 26 da anne oldum ama öncesinde de olmak istemezdim
Bende 38 yaşındayım 11 yaşında bir oğlum var senin adına sevindim İnşallah kucağımıza almakta nasip olurMerhabalar uzunca bir süredir sessizce okuyor takip ediyordum artık bende aranızdayim38 yaşındayim 12 yaşında bir ogluk var nasip olursa 2.olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?