Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz. Haziran grubunda cinsiyet yanılmaları çok oldu. Söylese de kaptırmayın bence, ben zaten söylemeyin diyecem.sağlıklı desin yeter, korkuyorum biraz.

Eşimin arkadaşına 17.haftaya kadar erkek demişler. 20 .hafta kız bu demişler. Yani erkekse de garantisi yok
Oluyor tabi ama bence işte net olmuyor yoksa hem 3 boyutluda hem ultrasonda çok bariz belliydi. Ama yine de bende her randevuda cinsiyet aynı mı diye soruyordum

Karaciğer enzim değerlerinden olabiliyormuş. Bir doktorla görüşmek en güzeli. Tek çaresi doğurmak sanırım
İlk hamileliğim prensesler gibiymişim bulantısı kaşıntısı duygusallık hat safa ota bk küsüyorum acayip biri oldum psikolojim hiç iyi degil hiç dahada dogurmam.

Hadi İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz. Haziran grubunda cinsiyet yanılmaları çok oldu. Söylese de kaptırmayın bence, ben zaten söylemeyin diyecem.sağlıklı desin yeter, korkuyorum biraz.
Emin olmadan söylemeyin diyeceğim bende. Bide yanılan hikayelerinde kesin net demiyorlar doktorlar aslinda yüzde %80 diyor mesela. Ama insan ister istemez kaptırıyor.

İlk hamileliğim prensesler gibiymişim bulantısı kaşıntısı duygusallık hat safa ota bk küsüyorum acayip biri oldum psikolojim hiç iyi degil hiç dahada dogurmam.
Bende ilk ikisinde hamile değilmişim diyorum bu çok çok zor geçiyor onlara göre. Ya yas ilerliyor ya da 3.gebelik diye bilmiyorum.

Oğlumun ikili taramasında o kadar çok döndürdü ki ben bile gördüm testislerini
Ama kendim emin olamadım bir hafta sonra kontrolde söyledi..

Bacakları kapatırsa biraz zor işimiz. İlk çocukta hiç öğrenmemek vardı aklımda. Eşim ben duramam dedi. Bunda da o diyor öğrenmeyelim diye..

Oluyor tabi ama bence işte net olmuyor yoksa hem 3 boyutluda hem ultrasonda çok bariz belliydi. Ama yine de bende her randevuda cinsiyet aynı mı diye soruyordum
Bende sordum değişmez mi diye etraftan erkek denilip sonradan kız çıkan kız doğan örnekler bulup inşallah böyle olur diyordum. Ama olmadı. Geçen hafta %51 kız la kaldık. Çarşamba ikili test sonucu için tekrar gidicem bakal degisek mi? Ama bence benim doktor nub teorisine göre kız dedi. Çünkü bana gösterdi. Bak surda Bir çıkıntı var aşağı doğru bakıyor. Yukar doğru baksa erkek aşağı doğru bakınca kız olabiliyor ama kesn değil dedi.

Benim de bu gebelik bir tuhaf. Kendimi çok sefil hissediyorum. İnatçı uyutmayan öksürüğüm de yeni bitti. Keyif veren şeylere yavaş yavas geri dönüyorum..
Aman şu ilk aylar geçsin ikinci trimester daha rahat olur sıkma canını..
Çikolatayla mutlu et kendini. Endorfin, serotonin, dopamin lazım

Faktor v ve pa I için ben de heterozigotum. 6000 ml oxağar kullanıyorum hergün aynı saatte. Hap kullanmıyorum

Sizin kaç geniniz heterozigot ?
Ben de 0,4 lük kullanıyorum sadece 66 kiloyla
Sadece kilo olmaz boy kilo yazılmalı anlamamız için ama benim anlamadığım heterezigot a igne bile verilmiyor o kadar zararsız bi sey masallah , homozigot ise çok riskli bir şey ama buna rağmen doktor sizlere de heterezigot olmanıza rağmen benle ayni dozu vermiş 0.4 , hele diğer arkadaşa heterezigot iken 0.6 lik gibi yüksek doz vermiş ben anlamadım bu işi ayın 3 ünde ikili kontrolü var bi sorcam ben ya inşallah doktor iyi biridir de cevap verir bu doz olayına

Iste mesela ihtimal demiş degisirse bile normal değişmesi kesin net demediği için. ama insaallah değişmez

Günaydın kizlar,
Bugün kontrolu olan herkes mutlu mutlu dönsün inşallah bizlere de haber edin

Not : hamileliğimden beri ilk kez kabız olmuşum bu sabah, bu ne kötü bir şeymiş korkuyorum zorlayamiyorum ama rahatsızım da eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…