- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.721
Kaptın yani o anda kesinliğiKız dese tereddüt ederim ama bana erkek dediğinde 13 haftada herseyi o kadar belliydi ki yani değişmezdi. Tüm cinsel organ şekillenmiştihatta ben çok değişir dedim ama ben mesleği bırakırım değişirse demisti
Oluyor tabi ama bence işte net olmuyor yoksa hem 3 boyutluda hem ultrasonda çok bariz belliydi. Ama yine de bende her randevuda cinsiyet aynı mı diye soruyordumEşimin arkadaşına 17.haftaya kadar erkek demişler. 20 .hafta kız bu demişler. Yani erkekse de garantisi yok
İlk hamileliğim prensesler gibiymişim bulantısı kaşıntısı duygusallık hat safa ota bk küsüyorum acayip biri oldum psikolojim hiç iyi degil hiç dahada dogurmam.Karaciğer enzim değerlerinden olabiliyormuş. Bir doktorla görüşmek en güzeli. Tek çaresi doğurmak sanırım
Emin olmadan söylemeyin diyeceğim bende. Bide yanılan hikayelerinde kesin net demiyorlar doktorlar aslinda yüzde %80 diyor mesela. Ama insan ister istemez kaptırıyor.Hadi İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz. Haziran grubunda cinsiyet yanılmaları çok oldu. Söylese de kaptırmayın bence , ben zaten söylemeyin diyecem.sağlıklı desin yeter, korkuyorum biraz.
Bence kız bu bebekEvet benim görüş günüm bitti❣haftası ile uyumlu cikti elleri kolları oynuyordu herşey yolunda dedi cinsiyet tahmininiz var mi
Bende ilk ikisinde hamile değilmişim diyorum bu çok çok zor geçiyor onlara göre. Ya yas ilerliyor ya da 3.gebelik diye bilmiyorum.İlk hamileliğim prensesler gibiymişim bulantısı kaşıntısı duygusallık hat safa ota bk küsüyorum acayip biri oldum psikolojim hiç iyi degil hiç dahada dogurmam.
Benim iki genim heterozigotSizin kaç geniniz heterozigot ?
Ben de 0,4 lük kullanıyorum sadece 66 kiloyla
Sana kesin söyler bence
1 gün var aramızda bende yarın gidecegim. Bence yapar ikili testide.Belki de bilmiyorum.
İkili tarama için almadım randevuyu. Umarım haftası gelmiş diye aradan çıkarır.
Kız dese tereddüt ederim ama bana erkek dediğinde 13 haftada herseyi o kadar belliydi ki yani değişmezdi. Tüm cinsel organ şekillenmiştihatta ben çok değişir dedim ama ben mesleği bırakırım değişirse demisti
Kız sankiEvet benim görüş günüm bitti❣haftası ile uyumlu cikti elleri kolları oynuyordu herşey yolunda dedi cinsiyet tahmininiz var mi
Bende sordum değişmez mi diyeOluyor tabi ama bence işte net olmuyor yoksa hem 3 boyutluda hem ultrasonda çok bariz belliydi. Ama yine de bende her randevuda cinsiyet aynı mı diye soruyordum
İlk hamileliğim prensesler gibiymişim bulantısı kaşıntısı duygusallık hat safa ota bk küsüyorum acayip biri oldum psikolojim hiç iyi degil hiç dahada dogurmam.
Faktor v ve pa I için ben de heterozigotum. 6000 ml oxağar kullanıyorum hergün aynı saatte. Hap kullanmıyorum
Sadece kilo olmaz boy kilo yazılmalı anlamamız için ama benim anlamadığım heterezigot a igne bile verilmiyor o kadar zararsız bi sey masallah , homozigot ise çok riskli bir şey ama buna rağmen doktor sizlere de heterezigot olmanıza rağmen benle ayni dozu vermiş 0.4 , hele diğer arkadaşa heterezigot iken 0.6 lik gibi yüksek doz vermiş ben anlamadım bu işi ayın 3 ünde ikili kontrolü var bi sorcam ben ya inşallah doktor iyi biridir de cevap verir bu doz olayınaSizin kaç geniniz heterozigot ?
Ben de 0,4 lük kullanıyorum sadece 66 kiloyla
Iste mesela ihtimal demiş degisirse bile normal değişmesi kesin net demediği için.Bende sordum değişmez mi diyeetraftan erkek denilip sonradan kız çıkan kız doğan örnekler bulup inşallah böyle olur diyordum. Ama olmadı. Geçen hafta %51 kız la kaldık. Çarşamba ikili test sonucu için tekrar gidicem bakal degisek mi? Ama bence benim doktor nub teorisine göre kız dedi. Çünkü bana gösterdi. Bak surda Bir çıkıntı var aşağı doğru bakıyor. Yukar doğru baksa erkek aşağı doğru bakınca kız olabiliyor ama kesn değil dedi.
Çok çok düşük gerçekten gözün aydın. Benim yas etkiler mi bilmiyorum ilk kez olacak heyecanlıyım cokÇok şükür down sendromu riskimiz düşük çıktı kızlar1/10.000 çıktı. Darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?