- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.681
14.00 :)Surrender randevun kaçta cok merak ediyorum cinsiyet tahmininde buluncak hissediyorum oğluş haberi vercen
Biz bir yerlere erken girmeye alışkın değilizErkene alaydin ya şununeyse bekleyecez mecbur
Ahahah iyiymiş , aminnnnn aminnn inşallahBiz bir yerlere erken girmeye alışkın değiliz
Allah önce sağlıklı ve hayırlısını, sonra gönlümüze gore olanı versin canim
He valla resimde atmayı unutmasınlarBugün cinsiyet haberi alacaklar hemen yazsın. Çok merak ediyorum
Kayın degil yılan mubarekKayınvalidemlere de söyledik sonunda. Çok sevindiler. Kaynım kaç haftalık diye soruyor 11. Haftadayız dedim. Eee 3 aylık olmuş yeni mi öğrendiniz diyoryeni kabullendik dedim
Eğer velet düzgün durursa foto da atarım size ve nub teorisineHe valla resimde atmayı unutmasınlar
Zaten 3 aydan sonra insana benzemeye başlıyorKayınvalidemlere de söyledik sonunda. Çok sevindiler. Kaynım kaç haftalık diye soruyor 11. Haftadayız dedim. Eee 3 aylık olmuş yeni mi öğrendiniz diyoryeni kabullendik dedim
Ya deme öyle küçük kaynım üniversiteden yeni mezun oldu çok severim aslındaKayın degil yılan mubarekona neyse kac haftalik oldugu
Benim alacağım tepki sevinecekler mi bilmem ama 12 hafta olmuş diye kesin hesap yapacaklarKayınvalidemlere de söyledik sonunda. Çok sevindiler. Kaynım kaç haftalık diye soruyor 11. Haftadayız dedim. Eee 3 aylık olmuş yeni mi öğrendiniz diyoryeni kabullendik dedim
Gebelik takvimi koy ya sürekli kaç haftaliksin hatırlamaya çalışıyorumYa deme öyle küçük kaynım üniversiteden yeni mezun oldu çok severim aslında
Sorma sorma ben de öyle bi sen bi ben çok merak ediyorumBenim alacağım tepki sevinecekler mi bilmem ama 12 hafta olmuş diye kesin hesap yapacaklaryarin benimde ikili testim cinsiyet meselesine coook kaptırdım kendimi yarın böyle %90 falan olursa söyleyeceğim.
Heyecanla bekliyoruz bence gebeliğin en tatlı zamanlariEğer velet düzgün durursa foto da atarım size ve nub teorisine
10+5, haftaya her şey yolundaysa yapıcamGebelik takvimi koy ya sürekli kaç haftaliksin hatırlamaya çalışıyorum
Benim yarın görür bence. 11+5 olacak ee bebede zaten yaklaşık 4 5 gün ilerde. Tabi erkekse söylemeyebilir.Sorma sorma ben de öyle bi sen bi ben çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?