2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok iyi biz de kullanalım o zaman. Tesekkurler
Rica ederim. Hatta doktoruma sordum süte başlayım mı diye de. O da başlayabilirsin ama gece emsin seni engel olma dedi. Lakin yoğurt yyor mu dedi yok dedim. O da sütten daha iyi yoğurt kefir felan dedi. Bunu da deyim de. Yaln yanlış olmasın. Her ne kadar süte başlasakta yoğurt kefir peyniri hala daha çok öneriyor doktorlar kalsiyum açısından. 😌

Benim burada ne kendi ailem ne esimin ailesi kimsemiz yok gelemezler de o yüzden parti yapmiycam kizlar çok isterdim aslında ama kimse olmadan sırf fotoğraf için de onca masa hazırlığı saçma olur. O yüzden bir yaş konsept fotoğraf çekimi yaptırdım 🤗🧿💕
Doğum günü yapmayanlar genelde çekim yapıyor güzel olur minnak minnak😍

Gerçekden hala ilk günki gibi habire hala kalkmamız benide acayip yoruyo gece mama yiyior ama hep istiyo 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Kesinlikle. Dişler özellikle deli ediyor. E dişimiz geldi 5.yolda. Köpek dişimiz patladı. Üst dişin biri çıktı diğeride dayandı patladı patlayack. 🤭
Bir anda üst üste geldiler durdular durduşar 🤭

Kesinlikle. Dişler özellikle deli ediyor. E dişimiz geldi 5.yolda. Köpek dişimiz patladı. Üst dişin biri çıktı diğeride dayandı patladı patlayack. 🤭
En azından derdin var diş , eninde sonunda bitcekk bu dişler😀 valla yetti. 😂 bizim şuan toplamda 8 diş var 1-2 ay oldu sanırım hepsini çıkaralı. Diğerine bakıyorum şişme fln da yok😀🤷🏼‍♀️

Oh maşallah ikimizin bebişler son diş çıkaranlardandı seninki atağa geçmiş bizde hala 2 diş var üst biri patlamak üzere daha anca. İştahsızlık aşırı yarım kilo verdi. Bebişi yürüyen varmı yaşını karşılayan?😍

Oh maşallah ikimizin bebişler son diş çıkaranlardandı seninki atağa geçmiş bizde hala 2 diş var üst biri patlamak üzere daha anca. İştahsızlık aşırı yarım kilo verdi. Bebişi yürüyen varmı yaşını karşılayan?😍
Sorma aynen.bizimkiler geriden gelmede üzerine yok 😄 Çaba var yürümek yok. 🤭

Kızlaaar beni hatırladınız mı 🙈

Size daha kimseye söylemediğim bişe söylemeye geldim. Hamileyim 🤣 tamamen plansız bi gebelik, kızım daha geçen hafta 1 yaşına girdi, napcam ben 😳😳😳
Canim kızım 8 aylıkken ben de hamile kaldım burada konuşuldu hatta belki görmüşsündür yalnız değilsin 😅 bizim 4 sene olmayıp tedavi ile olunca bi de emzirirken süt de bi nebze korur diye bi kaç korunmasız ilişki olmuştu Rabbım çok büyük ki 4 sene olmayan bebek bu sefer oldu 🤭 hayırlı mübarek olsun inşallah 🤲🏻🧿💕

X