- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.079
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.121
Gayet normaller bence . Daha ne olacak ki? Bu kadar basit şeyleri takmamak gerek35+4de doğdu .erken doğdu .6200 Gr ve 6500 Gr..boy 63cm şuan ..5,5aylıklar tam
Geçmiş olsun. Bizim de büyük bir aydır öksürüyor, mecbur antibiyotik kullandık. Yine de tek tük öksürüğü kaldı gibi. Ama kucuge geçti. Ben iyiydim, çocuklardan geçmemişti ama disarida başkasından kapmisim.Çok geçmiş olsun..
Çok kötü ortalık. Sınıfın yarısı yok.
Büyük çocuğum iyileşemiyor bir türlü. Ateşi çıkmış okulda. Bu gece nöbetteyiz.
İlaçla ateşi baskılamak istemiyorum ama içim rahat değil. Resmen halisünasyon görüyor çocuğum.
Küçük öksürüyor. Sürekli uyanıyor. İnşallah onunki ilerlemez. Çok uykusuzum ama uyuyamıyorum.
Evet canım senin bu yaşadıklarını tam 14 gündür yaşıyorum ve ilerleme nerde ise yok sayılır. Hele öksürük hiç geçmiyor. Rabbim şifa versin sanada sabırÇok geçmiş olsun..
Çok kötü ortalık. Sınıfın yarısı yok.
Büyük çocuğum iyileşemiyor bir türlü. Ateşi çıkmış okulda. Bu gece nöbetteyiz.
İlaçla ateşi baskılamak istemiyorum ama içim rahat değil. Resmen halisünasyon görüyor çocuğum.
Küçük öksürüyor. Sürekli uyanıyor. İnşallah onunki ilerlemez. Çok uykusuzum ama uyuyamıyorum.
Alerji hiç basit bişey değil ki canım biliyorsunGayet normaller bence . Daha ne olacak ki? Bu kadar basit şeyleri takmamak gerek
Canım ben alerjiden degil kilodan bahsediyorum.Alerji hiç basit bişey değil ki canım biliyorsun
Geçen hafta bende bir gün işe gittim ve biberonu reddetmiş eve taksiyle zar zor yetiştim her gün birkez sagarak vermeye başladım fakat çok zor kucakta hoplatarak tutturuyorum napicami şaşırdımSelam kızlar.benim kız 5.5 aylık oldu işe başladığım için biberonla süt vermem gerekiyor ama yenidoğan döneminde kullandığımız Philips avent i almıyor icmiyo diliyle itiyoacaba akış hızı düşük olduğu için olabilir mi?hızlı akis kullanmaya başlarsam da meme reddi yasar miyim ondan da korkuyorum.bu biberonu kullanan var mı aranızda boyle bir sorun yaşayan
Selamlar ben de agustos annesiyim. Benim bebegimde de sut alerjisi var, sut urunleri yiyince asiri kusuyor bebegim. Pismis yogurt denedim gecen gun ama olmad yine kustu. Ne zaman acicaz bu besinleri bilemiyorum hicAlerjisi bebekler durumlar nasıl?
2 gün önce sütlaç yedım
Ertesi günü dana eti. Sonraki gün emzirdim ve balgamlı kakaya başladı. Günde 4-5 kez yapıyor suan.
Her zaman emmedıgıi için denemiştim ama bilemedim ya .
Acayip canımı sıkıyor
Merhaba, bence denemeye devam et. Sutunu sagarken de ucunu hafif islat o zaman sut daha cok geliyor ve vucut uretiyormus. Memeyi de bebegin hafif uykuluyken ver o zaman daha kolay emer.Kizlar duvarıma yazdım size de bir sormak istiyorum...
Benim sütüm çok güzeldi bebeğimin dil bağı varmış kavrama kuvvetli vakum yapma yoktu , sonra memede tazyikden meme reddi oldu , bebegim hastalandı, atak haftaları biberona alışma derken hep meme reddi yaşadık ve sütüm gün gün azaldı. Suan resmen bitti gibi bir şey. Emziren annelere ozel multivitamin mineral omega karışımı kapsül, bestlak ve Solgar Brewer's B12 kullanmama rağmen (günde İncir hurma) tık yok .. Süt azalınca bir daha artmaz mi kabullenmeli miyim ? Sütüm olmadığı için binbir çaba ile emzirmeye çalışsam da meme boş olunca kızım bağırıp bir iki emme sonrası devam etmiyor yani sık sık emzirme malesef yok sagiyorum ama ne elle ne makina ile çıkmıyor sizce kabulleneyim mi yoksa yeniden sütüm gelir mi??
Doktor kaka testi istedi canım orda calprotectin değeri normalden epey yüksek çıktı o yüzden mamayı değiştirdiCıktı mi testte?
Mama ne yapıyordu mesela?Doktor kaka testi istedi canım orda calprotectin değeri normalden epey yüksek çıktı o yüzden mamayı değiştirdi
Ben kaka normale dönünce deniyorum.Selamlar ben de agustos annesiyim. Benim bebegimde de sut alerjisi var, sut urunleri yiyince asiri kusuyor bebegim. Pismis yogurt denedim gecen gun ama olmad yine kustu. Ne zaman acicaz bu besinleri bilemiyorum hic
Kaka mukuslu, fiskirtarak kusma, sacta konak bi de goz kapagi kizarip sisiyodu eger yogun sut urunlu bir sey yersem.Ben kaka normale dönünce deniyorum.
Sizin belirtiler neler ?
Benimki mama alıyo sadece, bende onu kullanıyorum ama bu zamanalr bineron reddide yapabilirlermiş bizimkinede çok zor artık mama veriyorum , uyurken vermeye çalışıyorım artık. Birde öyle denesinlerSelam kızlar.benim kız 5.5 aylık oldu işe başladığım için biberonla süt vermem gerekiyor ama yenidoğan döneminde kullandığımız Philips avent i almıyor icmiyo diliyle itiyoacaba akış hızı düşük olduğu için olabilir mi?hızlı akis kullanmaya başlarsam da meme reddi yasar miyim ondan da korkuyorum.bu biberonu kullanan var mı aranızda boyle bir sorun yaşayan
Yoksa seninki çıktımıGünaydın, diş çıkaran var mı
Yok len ama böyle küçük noktacık gibi seyler vardı onlar geçmişYoksa seninki çıktımı