2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Bana tahmini doğumdan 10 gün önce alırız dedi. 20 Temmuz’a denk geliyor, 38+4 oluyor o gün. İnşallah bebişler bekler
 
Allah korusun belki gebeliginiz son buldu 37den once dogurdunuz kurum bunu bilemez o yuzden 37de oldugunuza dair tekrar rapor almak gerek diye dusunuyorum kurum benden istedi.
 
Aaa bende başka hastalıktan dolayı baya narkoz almıştım bı baktım narkoz bende kafa yapıyo böyle mutlu oluyorum doktor haftaya tekrar edicez işlemi deyince seviniyodum
 
Birseyi merak ediyorum. Olaki bu yüzden direk sezeryana karar verildi ve mesela cumartesiye tarih verdi kan sulandiriciyi 2 gün önce keselim dedi. Ama senin birden persembe sancı başladı o zaman sezeryanda olamazsın. Ne yapılıyor bu durumda?
 
Bence yine sezaryen oluruz. Anladığım kadarıyla onları korkutan normal doğumda oluşabilecek komplikasyonlar, kanamalar. Sezaryen onlara daha basit ve kontrol edilebilir geliyor bence.
 
Aaa bende başka hastalıktan dolayı baya narkoz almıştım bı baktım narkoz bende kafa yapıyo böyle mutlu oluyorum doktor haftaya tekrar edicez işlemi deyince seviniyodum
Narkoz ve anestezi farklı şeyler aslında. Narkozda kafan güzel oluyor geçici bir uyku durumu gibi oluyor hatta rüya bile görebiliyorsun ki ben görmüştüm gülerek uyandım sezaryanda değildi bu başka bir işlemdeydi. Sezaryan gibi büyük ameliyatlarda anestezi oluyor onda tam bilinç kaybın oluyor yarı ölü gibi oluyorsun yani.
 
Bence gayet yeterli bir çanta olmuş. Havlu ekleyebilirsin istersen.
 
Yaaaa senin günün belli oldu mu
Bana böyle dedi ama kesinleştirmedik. Hele bir nstlere başka gidişata bakalım, ama durursa 20si olur dedi
Benim dr un ameliyat günü çarşamba olduğundan direkt 20 temmuz dedi en doğrusu 39. Hafta içinde alınması zaten. Ben cuma günü olsa eşim de haftasonu rahatlıkla yanımda kalsa falan dedim ama dr un başı o kadar kalabalık ki hastaları bırakıp ameliyata girmesi lazım öyle olunca da aceleye getirir diye korkuyorum bakalım o gün gelsin karar vereceğiz dediğin gibi önce gelmezlerse.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…