- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 35
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Yapıcam canım hazırlıcam arkadaş yazacak nasıl yapıcağımı daha önce hiç yapmadım bilgim yok bide tlde olmuyor muş sanırım.Arkadaşlar böyle bir tablo yapalım ilk sayfaya sabitleyelim diyorum. Ne dersiniz ? SAT Tarihine göre sıralayalım...
Kızlar günaydın tatlı annelerBi sorum olacak acayip sinir stres içindeyim sürekli eşimi tersliyorum sonra pişman oluyorum ama kalbi kırılıyor Bi kere hormonlar dan kaynaklı biliyorum ama elimde değil ben bu durumla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba psikiyatri den yardımmı alsam acaba
Günaydın canım, ben psikiyatrilik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Şu evrede çok normal. Bence üzerine fazla düşünme. Kafanı dağıtmaya çalış. Hormonlar bizi ele geçiriyorKızlar günaydın tatlı annelerBi sorum olacak acayip sinir stres içindeyim sürekli eşimi tersliyorum sonra pişman oluyorum ama kalbi kırılıyor Bi kere hormonlar dan kaynaklı biliyorum ama elimde değil ben bu durumla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba psikiyatri den yardımmı alsam acaba
Bu dönemde çok normal. Eşinin de alltan alması gerekiyor, ben neler yapmıştımKızlar günaydın tatlı annelerBi sorum olacak acayip sinir stres içindeyim sürekli eşimi tersliyorum sonra pişman oluyorum ama kalbi kırılıyor Bi kere hormonlar dan kaynaklı biliyorum ama elimde değil ben bu durumla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba psikiyatri den yardımmı alsam acaba
*adet döngümKızlar, adet döngün kısa, o yüzden, daha 4. Hafta yarın tamamlanıyor. Ama ben bir an önce keseyi görmek istiyorum. Bir arkadaşım dış gebelik geçirdi, çok sıkıntı yaşadı. O yüzden, çok da ertelememek lazım diye düşünüyorum
Dilini ısır güzelmiş,,Günaydın canımm...
Bende henüz bir şey başlamadı ama başlarsa da eminim aynı duyguları yaşardım seninle. Kalp kırmak en sevmediğim şey ama hormonlar ele geçirince yapacak bir şey olmayabiliyor. Bence dua et, biraz kafa dağıtacak şeyler yap, bir diziye başla, kitap oku, yoga yap. Psikiyatri son çare olsun derim, o seanslar adamı iyice sersem ediyor. Ancak Allah korusun içinden kötü şeyler yapmak gelirse, düşüncelerinin seni yanlışlığa sevk ettiğini hissedersen hiç düşünmeden doktora git tabi ki. Allah yardımcımız olsun, kolay değil, ama geçecek ve sağlıklı bir çocuk için sağlıklı ebeveyn ilişkisi şart, bunu düşünüp biraz kafanı rahatlamayı dene. Çok kızdığında dilini ısır, gel bize şikayet et eşini :)
Ah o hormonlar öldürdü beni resmen başka bir insan oldum Allah yardımcım olsun inşallahGünaydın canım, ben psikiyatrilik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Şu evrede çok normal. Bence üzerine fazla düşünme. Kafanı dağıtmaya çalış. Hormonlar bizi ele geçiriyor
Aynen bari burda teselli bulurum yazık ya çok üzülüyorum ben yapıp yapıp ağlıyorum benim bıdık Bi doğsun poposuna şaplak yicek teyzesi Allahın emriBu dönemde çok normal. Eşinin de alltan alması gerekiyor, ben neler yapmıştım. Arkadaşın dediği gibi, öyle durumlarda gel içini dök bize
Ah harikaaa.... Hadi hayırlı olsunnn..Kan tahlilim çıktı beta hgc 230
Bende cuma veya cumartesi bidaha baktırıyım ozmanAh harikaaa.... Hadi hayırlı olsunnn..
Ben dün yaptırdım en son 674 çıkınca artık ara verdim baktırmayacağım cumartesiye kadar.
Cumartesi tekrar baktırıp salı doktora gideceğim. Her şeyin hayırlısıııı....
Korkma canım benim bir süre öyle oluyo. Sanki regl olacak gibi hissediyosun, tuvalete gidip çamaşarını kontrol ediyosun ama gelmiyo korkmaKızlar günaydın, takvime göre dün regl olmam gerekiyordu. Bildiğiniz regl ağrısı yaşıyorum ben ve tırsıyorum hafiften. Yerleşme kanaması da geçirmedim. Siz geçirdiniz mi? Regl tarihinde mi oluyor bu kanama?
Korkma canım haftaya görüceksinnKizlar geldim önce ürolojiye gittim idrar tahlili verdm 3 gun snra sonuc alcam idrar yolum sizi varsonrasinda kadin dogum dr gittim kan degerin iy dedi karindna bakti henuz cok erken zaten ama bi bakalm dedi sknti yok gozukmemesi normal haftaya gel dedi kan aldi kan degrn arrsna baklm dedi
Ben 5+2 de gördüm canım, ama haftandan ziyade beta artışına göre. Yani beta 3000-5000 olduğunda karından gçrünüyor. Benim beta hep iki iki artıyordums üç katı artan biri daha erken de görebilirMerhaba güzel anneler, ben de dün test yaptım silik çizgi çıktı. Eğer hamileysem sat a göre 4+3 günlük henüz. Silik çizgi çıktığı için kan tahlilinde acele etmek istemedim. Yarın kan tahlili vercem. Sürekli HCG takibi yapmak istemiyorum bı de. Doktor randevusu için cuma erken mi olur beş hafta olacak çünkü
Canım bilgisayardan yapılıyomuş bir kere yükledikten sonra da telefondan ekleme yapabiliyormuşsun.Yapıcam canım hazırlıcam arkadaş yazacak nasıl yapıcağımı daha önce hiç yapmadım bilgim yok bide tlde olmuyor muş sanırım.
Maalesef enfeksiyon var sanirim idrar yaprken yanma oluyo ve korkuyorum şansima çok sorunlu bir ayda tuttu gebeligim beni birakmaz umarimKorkma canım benim bir süre öyle oluyo. Sanki regl olacak gibi hissediyosun, tuvalete gidip çamaşarını kontrol ediyosun ama gelmiyo korkmaherkes yaşamaz ben yaşamadım ilkinde, bildiğim kadarıyla reglden iki üç gün önce oluyor.
Korkma canım haftaya görüceksinnEnfeksiyon olmasında idrar da