- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #3.341
Ben varım çok şiddetli bazen. Ama digerlerinde de olmuştu doktora sordum normal dedi. Ayrıca kahverengi lekede var.Kızlar aranızda benim gibi karnında batmalar hisseden varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım çok şiddetli bazen. Ama digerlerinde de olmuştu doktora sordum normal dedi. Ayrıca kahverengi lekede var.Kızlar aranızda benim gibi karnında batmalar hisseden varmı
Benim 6 hafta civarı olmuştu ilkinde belki yerlesmedir. Bir doktor görse fena olmaz aslında.Kızları ya benim kanamam var yarın doktora gideceğim. İkiz gebelikte normal olduğu söyleniyor genelde ama daha önce ikizlerden birini kaybetmistim kalbi durmuştu. O yüzden yine şimdi birininki durmuştur diye endişeliyim
Rengi pembe kahverengi karışık bu arada ve günlük pedi batıracak şekilde. Bulantılar da tam gaz devam ediyor 3 kez çıkardım bugün, belirtilerin aniden kaybolması falan yok yani. Ağrıda çok hafif sızlama şeklinde
Doktor mu istiyor canım kanı 2 günde bir stres yaratıyor aslında ama işte görmek isteyince de mecbur napcaksinyarın inşallah sende bir açıklığa kavuşursun 1 günde değil kuzum ilk kanım 3 Kasım dabah ikincisi 5 Kasım sabahı ikiye katlamismi diye bakdi yani. 3 kati falandı daha istemedi.ben evde kendim idrar yapdim ama merakımdan bakdim koyulasdi bayağı daha birakdim.11 Kasım'da yapmisdim en son idrarı da böyleydi.Iyi olmuş vallahi ben iki güne bir kan veriyorum her seferinde öğleden öğleden kan çıkana kadar canımdan can çıkıyor korkudan .. Bi an evvel kesinlige kavussa istiyorum ama senin sadece bir günde iki katından fazla artmış benim iki güne bir bakılıyor %60 civarı artıyor bakalım hafta sonu girmişti araya yarın kaç çıkacak.. Ben yaklaşık iki haftadır iki günde bir kan veriyorum
Kalp atışını duydunuz mu ya da bebeği gördünüz müBen varım çok şiddetli bazen. Ama digerlerinde de olmuştu doktora sordum normal dedi. Ayrıca kahverengi lekede var.
Doktor istiyo canım sanirim dış gebelik falan olursa erken teshis için ama böyle iki güne bir gitmek çok stresli oluyor bakalım yarın açıklığa kavuşmam galiba ama hayırlısı artıkDoktor mu istiyor canım kanı 2 günde bir stres yaratıyor aslında ama işte görmek isteyince de mecbur napcaksinyarın inşallah sende bir açıklığa kavuşursun 1 günde değil kuzum ilk kanım 3 Kasım dabah ikincisi 5 Kasım sabahı ikiye katlamismi diye bakdi yani. 3 kati falandı daha istemedi.ben evde kendim idrar yapdim ama merakımdan bakdim koyulasdi bayağı daha birakdim.11 Kasım'da yapmisdim en son idrarı da böyleydi.
Zaten anne baba negatifse çocuk hertürlü negatif oluyordur. Böylece uyuşmazlık kalmıyordur sanırımCanım eşler arasında olduğu zaman hamileyken yapılıyor iğne ama baba ve bebek genelde aynı kan grubuna sahip olduğu için bebekle anne arasında da uyuşmazlık oluyor, doğumdan sonra da ikinci kez yapılıyor o yüzden.
Anladım canım, hakkında hayırlısı inşallah sagliklidir seninledir bebeğinDoktor istiyo canım sanirim dış gebelik falan olursa erken teshis için ama böyle iki güne bir gitmek çok stresli oluyor bakalım yarın açıklığa kavuşmam galiba ama hayırlısı artık
Bu sefer daha görmedim ama daha erken dedi. 5+3 şuanda.Kalp atışını duydunuz mu ya da bebeği gördünüz mü
Canım mesela bizde ben 0 negatifim eşim b pozitif ben hamileyken 24. Haftada iğne vuruldu çocuklar ikiside 0 pozitif o yüzden doğduklarında tekrar iğne oldum zaten bebek doğduktan sonraki iğne bir sonraki gebeliğe önlem almak içinmişZaten anne baba negatifse çocuk hertürlü negatif oluyordur. Böylece uyuşmazlık kalmıyordur sanırım
Canım biz keseyi 5+5 te gördük o zaman doktora gitmiştimKızlar değerlerim 69, 230, 453 olarak arttı. Artış güzel mi sizce? Acaba kese ne zaman görünür?
Ben biraz geç yumurtladım canım da o yüzden bilemiyorum neye göre hesaplasam. Son adet tarihim 9 ekimdi 29 ekimde yumurtladımCanım biz keseyi 5+5 te gördük o zaman doktora gitmiştim
Anladım canım geç döllenme farkediyor daha geç görünebilirBen biraz geç yumurtladım canım da o yüzden bilemiyorum neye göre hesaplasam. Son adet tarihim 9 ekimdi 29 ekimde yumurtladım
Hayırlısıyla görürüz inşallah canımBu sefer daha görmedim ama daha erken dedi. 5+3 şuanda
Canını sıkma henüz; ilk gebeliğimde bebek 8. Haftada kalp atışı 9. Haftada görüldü.Kese var ama bebek ve kalp atışı görünmedi hem alttan hemde karından
Ikiniz de rh negatifmişsiniz zaten, rh pozitif çocuğunuzun olması imkansız. O yüzden ikizlerde uyuşmazlık olamaz. Kan uyuşmazlığı yönünden endişelenmeye gerek yok yani çok şükür.Canım eşler arasında olduğu zaman hamileyken yapılıyor iğne ama baba ve bebek genelde aynı kan grubuna sahip olduğu için bebekle anne arasında da uyuşmazlık oluyor, doğumdan sonra da ikinci kez yapılıyor o yüzden.
Benimde azcik ayakta kalınca ağrıdı yine belim onu dusunuodum demekki olabilio anlamadığım şimdi mi gittin canım hastaneye ee bebek gorunmusmuydu daha önce şimdi mi göründüKızlar ben annemdeydim biraz ayak üstü kaldm kasık ve bel agrısı hep olurdu ama busefer fazla olunca korktum dr gittim acile bebek gözüktü sıkıntı yok dedi Alttan muayene etti ve o aletteki prezervatifi cıkardı ve bunu goruyormusun akıntı muhtemelen agrı sebebi bu ve normal dedi 8 haftaya kadar böyle agrıların olur sonra biter ve 12 haftada tekrar baslar dedi bebek iyce yerlesmeye çalıştığı için rahmin büyümeye başladığı için dedi normalde 5+5 im ulturasonda 6+1 çıktı 4.3 mm bebek dedi sanırım bebek gözüktükten sonra kese boyuna bakmıyorlar artık